Na odmoru bez supruge ili muža. Za ili protiv?

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
69.389
Pitanje za one u dugim vezama i brakovima.

Da li vam je normalno i da li putujete sami bez vašeg dragog, drage?

Mislim tu na one kraća vikend putovanja ili duža tipa odmora.

Depositphotos_83852130_l-2015-1-1024x683.jpg

Poslednja izmena:

Извини лорелајн ја немам ни девојку сад а камо ли жену али контам да то није у реду

Јер то је као да треба да се "одмориш" од мужа или жене

Што се коси са самом суштином брака

Da, napisala sam odmor ali može biti i vikend putovanje.
Dopuniću u uvodnom postu :)
velika je razlika.
vikend sa drugarima ili drugaricama je jedna stvar, kao u ostalom i odlazak na tim bilding ili sluzbeno putovanje..
recimo sa drugarima hoces da ides na rafting, zasto bi zena morala da ide iako je smara i ne zanima je to ili se mozdai plasi a sa druge strane zasto ti ne bi isao ako ona ne zeli da ide... ali odmor je druga stvar..ako tokom odmora ne zele da budu zajedno onda treba da razmisle o razvodu.

Ništa ne fali ako neko želi da ode sa prijateljem negde za vikend...
Fali srećo, fali.
Jedno je pecanje ili neko takmičenje, utakmica - to je obično1 dan bez spavanja van kuće.
Drugo je vikend, to je već bežanje od kuće.

Iskreno nisam mnogo razmišljala o tome ali mislim da ode na duži odmor bez mene možda bi mi smetalo.
Možda?

evo recimo iz mog iskustva..davno je to bilo, ima preko 20 godina ja nisam mogao da idem na more sa devojkom, imao sam neke privatne obaveze i morao sam da ostanem u bg-u tokom leta i zasto bih onda njoj uskracivao odmor?
ona je otisla sa drugaricom..nikakv problem nisam pravio, svaki dan smo se culi i normalno smo posle nastavili vezu..prosto nekad okolnosti ne dozvoljavaju zajednicki odmor ali su vazni razlozi zasto se parovi razdvajaju tokom odmora.

Fali srećo, fali.
Jedno je pecanje ili neko takmičenje, utakmica - to je obično1 dan bez spavanja van kuće.
Drugo je vikend, to je već bežanje od kuće.

Možda?
Nisam uopšte razmišljala na tu temu.

Evo od sada razmišljam od kada sam je otvorila. :)

Mislim da ne bih imala ništa protiv ni da mi dragi prespava ako se to dešava 1 u "100" godina. Ukoliko bi to radio redovno verovatno bi mi i to smetalo. :think:

Duži odmor pa zavisi...Recimo ako je već plaćeno sve, ja ne mogu iz xz razloga da odem ne bih mu zamerila što ide samo bih bila tužna što ja ne mogu.

Sa druge strane kada bi rekao da ide na Havaje bez mene...Mislim da bih našla načina da mu se strpam u kofer...makar u delovima :mrgreen:

Mislim da ne bih imala ništa protiv ni da mi dragi prespava ako se to dešava 1 u "100" godina. Ukoliko bi to radio redovno verovatno bi mi i to smetalo. :think:
Pa naravno, zato sam te i pitao za ono "možda".

Duži odmor pa zavisi...Recimo ako je već plaćeno sve, ja ne mogu iz xz razloga da odem ne bih mu zamerila što ide samo bih bila tužna što ja ne mogu.
E, sad nisi realna.
Kako misliš, plaćeno?
On uplatio, bez da se dogovori sa tobom?
Ti zbog nekih obaveza koje su iskrsle u međuvremenu, ne možeš?
U tom slučaju ne bih ni ja išao, ne znam za tebe, meni to jednostavno nije fer...

Pa naravno, zato sam te i pitao za ono "možda".

E, sad nisi realna.
Kako misliš, plaćeno?
On uplatio, bez da se dogovori sa tobom?
Ti zbog nekih obaveza koje su iskrsle u međuvremenu, ne možeš?
U tom slučaju ne bih ni ja išao, ne znam za tebe, meni to jednostavno nije fer...
Nije se još desilo. Stvarno ne znam kako bih reagovala.

Opet mislim da mu ne bih zamerila. Bolje barem da jedno od nas uživa umesto ni jedno ako je već sve plaćeno. Obično ne vraćaju novac kod takvih otkazivanja.

Sa druge strane zavisi šta je razlog. Bolest ili smrtni slučaj ili poslovne obaveze. Nije isto.

Mislim tu na one kraća vikend putovanja ili duža tipa odmora.

normalno jeste, kada se udam podrazumevace se da mogu sa najboljim prijateljicama da odem na odmor, zenski provod
isto vazi i za muza, sa muskim drustvom da ide
a zajedno najvise, jer osoba za koju cu da se udam ce mi verovatno biti sve u zivotu jer kad volim, volim jako i do bola tako da...
moram da nadjem neku mazu, nekog kog cu moci non-stop da peljam i mazim

Naravno da nije nikakav problem otici na odmor svako onde gde mu se ide i sa kim mu se ide.

Dogovorimo se oko logistike u vezi deteta, i sve ostalo je lako.

Te fore oko moguceg varanja i sumnji su decije bolesti, koje bi trebalo da se preleze jos u dvadesetim godinama.

Sloboda kretanja je osnovno ljudsko pravo, garantovano u ustavu svake iole normalne drzave.
Zamisli, jbt, da zivis da partnerom koji ti dovodi u pitanje to 🙄

Zapravo, ovo je odlicno pitanje da se vidi ko je posesivan a ko ne.

Back