Na koga pomislite ujutru,cim se probudite???

• Začetnik teme Začetnik teme FrE@k
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
wild_child:
St fali Counteru O_o Igrala sam i ja....Nije to samo za decake;)
Jesam ja rekao da je samo za decake? Nemam ja nista protiv, samo sam se prisetio nekih devojaka koje sam sretao po igraonicama i jos nekih tako uspomena...
Nikad nisam pricao o tome ovde, ali bio sam bukvalno pred lecenjem od tog glupog countera! Bio sam u stanju da ga igram po 6-7 sati bez prestanka, bezao iz skole, ustajao ranije... I onda sam rekao sebi - dosta je bilo, prekini da se brukas! I evo, strejt sam vec vise od 6 meseci... :shock:

Shinoda:
Jesam ja rekao da je samo za decake? Nemam ja nista protiv, samo sam se prisetio nekih devojaka koje sam sretao po igraonicama i jos nekih tako uspomena...
Nikad nisam pricao o tome ovde, ali bio sam bukvalno pred lecenjem od tog glupog countera! Bio sam u stanju da ga igram po 6-7 sati bez prestanka, bezao iz skole, ustajao ranije... I onda sam rekao sebi - dosta je bilo, prekini da se brukas! I evo, strejt sam vec vise od 6 meseci... :shock:
:lol: :lol: dobro je sto se ne druzis sa ovim mojim drugom zaludjenikom ti se countera nikad ne bi odrekao! :lol: Pa igrica je zarazna sta ces... :-D. Verovali ili ne sinoc sam vas sve sanjala,kao da smo napravili neku zurku i svi se upoznali bas je bilo cool!!! :-D

Naravno da nije stigla.

Kuuuukaaaaviiiicaaaa, nisam znala da si takva kuuuukaaaaviiiiicaaaaaa.
Gotovo, prelazim u narodnjakushe.

Btw ja imam dva mobilna koja koristim, 2 broja, i trenutno buljim u oba u nadi da ce se jedan od njih oglasiti. Ali bezuspeshno.
A jutros sam odmah posle bliskog susreta sa mobilnim pomislila na to kako vrrrrlo brzo idem na more :D

shushu:
Naravno da nije stigla.

Btw ja imam dva mobilna koja koristim, 2 broja, i trenutno buljim u oba u nadi da ce se jedan od njih oglasiti. Ali bezuspeshno.
A jutros sam odmah posle bliskog susreta sa mobilnim pomislila na to kako vrrrrlo brzo idem na more :D
eeeeeeeeeeeeeeeeee blago tebi... :-D

Shinoda:

Ma nisam ti nista prigovarala Stef , relaax :)
Ima i gorih stvari od Countera.....tipa Wow-a, ili svih onih D'n' D i drugih nerd igara kojima sam se ko mladja zaludjivala...nerd....:D
Ali i ja sam cista...osim sto nekad odigram Quake arenu sa drustvom...cisto da me mine zelja.

shushu:
Naravno da nije stigla.

Daj mi broj,ja cu da te cimnem! :lol: :lol: :lol:
A mozda ti i posaljem poruku!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back