- Poruka
- 3.441
o kafi.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam ja rekao da je samo za decake? Nemam ja nista protiv, samo sam se prisetio nekih devojaka koje sam sretao po igraonicama i jos nekih tako uspomena...wild_child:St fali Counteru O_o Igrala sam i ja....Nije to samo za decake![]()
Shinoda:Jesam ja rekao da je samo za decake? Nemam ja nista protiv, samo sam se prisetio nekih devojaka koje sam sretao po igraonicama i jos nekih tako uspomena...
Nikad nisam pricao o tome ovde, ali bio sam bukvalno pred lecenjem od tog glupog countera! Bio sam u stanju da ga igram po 6-7 sati bez prestanka, bezao iz skole, ustajao ranije... I onda sam rekao sebi - dosta je bilo, prekini da se brukas! I evo, strejt sam vec vise od 6 meseci... :shock:
xexe imala sam iste tripove do skoro za jednog decka,pa me je smarao jedan debil sad mi je crko fon i nemam tripove i jel stigla?shushu:Jutros nisam josh ni ochi otvorila kako treba a vec sam se uhvatila za telefon da vidim da li mi je stigla poruka![]()
eeeeeeeeeeeeeeeeee blago tebi... :-Dshushu:Naravno da nije stigla.
Kuuuukaaaaviiiicaaaa, nisam znala da si takva kuuuukaaaaviiiiicaaaaaa.
Gotovo, prelazim u narodnjakushe.
Btw ja imam dva mobilna koja koristim, 2 broja, i trenutno buljim u oba u nadi da ce se jedan od njih oglasiti. Ali bezuspeshno.
A jutros sam odmah posle bliskog susreta sa mobilnim pomislila na to kako vrrrrlo brzo idem na more![]()
Shinoda:Jesam ja rekao da je samo za decake? Nemam ja nista protiv, samo sam se prisetio nekih devojaka koje sam sretao po igraonicama i jos nekih tako uspomena...
Nikad nisam pricao o tome ovde, ali bio sam bukvalno pred lecenjem od tog glupog countera! Bio sam u stanju da ga igram po 6-7 sati bez prestanka, bezao iz skole, ustajao ranije... I onda sam rekao sebi - dosta je bilo, prekini da se brukas! I evo, strejt sam vec vise od 6 meseci... :shock:
Daj mi broj,ja cu da te cimnem!shushu:Naravno da nije stigla.
Kuuuukaaaaviiiicaaaa, nisam znala da si takva kuuuukaaaaviiiiicaaaaaa.
Gotovo, prelazim u narodnjakushe.
Btw ja imam dva mobilna koja koristim, 2 broja, i trenutno buljim u oba u nadi da ce se jedan od njih oglasiti. Ali bezuspeshno.
A jutros sam odmah posle bliskog susreta sa mobilnim pomislila na to kako vrrrrlo brzo idem na more![]()