~*PrincesS*~
Veoma poznat
- Poruka
- 13.837
cjut bre...tebe necju ni da pitam na shta mislish....Shinoda:debelaaa..![]()
![]()

Eto nisam jedina...*november rain*:jaoj i ja jbt!![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cjut bre...tebe necju ni da pitam na shta mislish....Shinoda:debelaaa..![]()
![]()
Eto nisam jedina...*november rain*:jaoj i ja jbt!![]()
![]()
pa vraticjesh se,nemoj da si tako tuzhan....zeretrix:Ja pomislim na moju devojku!!! Ovih dana jedino mislim na nju jer sam ja otisao u BG a ona ostala u Bijeljini... Ufffff....hocu da poludim !!!! :-(
e jesi ti sigurna da mi nismo u nekom srodstvu? :shock:*november rain*:takodje.. zovu me zhdero..
al' ne znam iz kog razloga se ne vidi na meni..(:
Tamplja_90:pa vraticjesh se,nemoj da si tako tuzhan....jao moj Bojan se vracja za nedelju dana...
I can't wait!!!
![]()
Auuu neee.. opet vlazni snovi! :shock:Tamplja_90:cjut bre...tebe necju ni da pitam na shta mislish....
[/COLOR]
Tamplja_90:pa verovatno vesh-mashina...![]()
ne da se to oprati u ves masini!Tamplja_90:pa verovatno vesh-mashina...![]()
e pa onda cjesh morati ruchno....srecjno...ionako si ih sam "isprljao"Shinoda:ne da se to oprati u ves masini!![]()
da....to mi vishe lichi na mene...zeretrix:Ne zna on sta je to! On misli da je to nesto za jelo1![]()
![]()
![]()
hahaha xixixix heheheh hohohoh jao umro sam od smeha.... NISAM!zeretrix:Ne zna on sta je to! On misli da je to nesto za jelo1![]()
![]()
![]()
to ona mashinovodja?Trajce:Ja.. :-D Цео дан мислим на њу, лежем да спавам мислим на њу, будим се мислим на њу, а није Звезда...Мислим да сам опседнут, или лудо заљубљен, ко ће га знати..
![]()
Valjda bojan ide na prvo mesto!Tamplja_90:xe xe xe...vi'sh kako nisam zaborvila...ja ujutru prvo pomislim "josh samo 5 miunta pa ustajem." onda kad prodje pola sata i kad stvarno ustanem onda mislim na hranu,bojana,drushtvo i sve ostalo
![]()