Na koga pomislite ujutru,cim se probudite???

• Začetnik teme Začetnik teme FrE@k
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutros... jao majko mila! :shock: :shock: :shock:
Kako sam se usrao od tripa! :shock:
Sanjao sam, ovako:
Nesto sam se svadjao sa mojom familijom i pio sam guaranu.. posto sam popizdeo, pobegao sam od njih kod caleta na grob i tamo se izjadao i ostavio limenku guarane na spomeniku da se zna da sam tu bio ako me budu trazili.. inace detaljno sam zamislio groblje i licilo je na ovo pravo ali uopste nije bilo to! Onda sam nastavio dalje kroz groblje i sedoh na neki panj pored neke babe, i ona mi kaze: "decko, mozes li molim te da ustanes, tu moj pokojni muz sedi" ja se odsekao i seo pored i zapalio cigaretu!
Tu pored stoje muz, zena i dete, i cimaju se nesto.. Covek me zatim pita nesto i ja mu kazem nesto bzvz i pogresno.. Kasnije mi dolazi on (ispostavlja se da mi je to stric, caletov buraz, ja ga inace slabo poznajem) i mirnim glasom me onako isponizava najgore.. ne secam se sta mi je govorio, ali osecao sam se tako krivo!
Zatim je on otisao..kraj mene stoji oboreno stablo i ja kresnem upaljac i zapalim ga odjednom celo, ono krene da bukti i da se raspada...
Tada sam se probudio.. ali to nije kraj!!!
Budan sam, ali nisam otvorio oci! :shock:
Osecam kako lezim na svom krevetu i kako mi suze liju niz obraze.. posle minut sam ih otvorio sav mokar od suza... ustao sam i uzeo maramicu da izduvam nos i da se obrisem, vratio se u krevet i i dalje sam plakao.. ne znam zasto, ali tako sam lezao i plakao.. nisam imao pojma zasto..
jbt sav se tresem dok ovo pisem... strasno!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back