Sarvaš
Elita
- Poruka
- 20.772
Sinnke seoska je ljubav najsladja..ej kad djuvegija osedla konja,pa te onako sarmira,a ti sve trepuskas..a slama..kuku meneeeeeee...
A djetelina ? Slama je vise hardkor varijanta !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sinnke seoska je ljubav najsladja..ej kad djuvegija osedla konja,pa te onako sarmira,a ti sve trepuskas..a slama..kuku meneeeeeee...
desi ovog debila iskopao...a zene bi se jepale sa svim i svacim nema to veze sa ovim degenom

Mora biti relativno zgodan, imati love i biti priglup, jer kad je on priglup onda njegova lova vise nije zajednicka, nego je samo njena. On je tu samo da provuce karticu, jer ona odredjuje sta se kupuje i sta njemu treba ili ne treba.
A moze i drugi, taj je manje pozeljan, sve to isto samo sto nije priglup nego je slab na nju, e taj vise nije toliko podoban, jer postoji opasnost da prestane biti slab na nju i pocne biti slab na drugu. A ovaj glupi nikad nece biti pametan, osim ako ne dodje neka pametnija od ove pa glupog nekom strucnoscu uveri da je ona bolja za njega nego ova sa kojom je.
Jel imate vi sta dodati?

))
ma... ne. žene uvek biraju pogrešne muškarce. i stalno im se v raćaju što je još gore.

Mlogo je to brajko...
ovo je tachno
zato recimo,ja iam problema sa vama jer sam ja savrshen a ne pogreshan
Iskreno ni sam nisam tražio ''savršenstvo'' i kad sam bio u prilici da zahtevam više jednsotavno ne smaram u tom smislu tako da te koje to traže nemaju moju pažnju.