Jedinicaa
Poznat
- Poruka
- 9.230
A zavisi za sta bi baba vise platila.
e, budimo realni, koliko god zeljna bila, ipak joj je glava milija i draza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zavisi za sta bi baba vise platila.
e, budimo realni, koliko god zeljna bila, ipak joj je glava milija i draza.
A sta ako ima ludu glavu koja joj pravi probleme, pa je se sto pre zeli resiti.
ti sa ludim glavama vole da zive vise nego bilo ko.
To ~DOMACIN , znaci da ima love , onako domacinski ?
To~SPOSOBAN ,opet znaci da ima love ?
Znaci , lova na kvadrat . Ostale osobine i da mu zanemaris ?
Pa ne mozes od ljudi bas sve traziti !
Valjda - osećajan !?
"Saosećajan" ima sasvim drugo značenje.
Odnosi se na učešće u tuđoj žalosti.
A,to sigurno nisi želela reći,
E vidis ti si opterecen lovom,pa sve tumacis kao moju glad za novcem.Domacin covek je covek koji zna sta je red,ume da nasadisekiru,i da vodi kucu,ume da gazduje pa makar i najskromnijim domacinstvom.Ne mora se odnositi a selo..muskarac domacin,sposoban da se snadje,muskarac koji ume i zna,koji nikada ne ostavlja na cedilu,pouzdan i siguran..Zanemario si deo o vaspitanju sto je samo ruku pod uku sa gore navedenim osobinama.Covek koji ima kucno vaspitanje,postuje starije i svoju zenu i decu,postuje brak.
A sta to znaci da je "domacin covek", jel to znaci da je seljak i da pravi dobre kobasice, cvarke i kavurmu?
A zene pa kad ce vise to selo izaci iz vas. Koja crna sekira, ja je nisam vidio 15 godina, a jako dobro znam cepati drva. To sam radio kao klinac kod bake.
Sinnke seoska je ljubav najsladja..ej kad djuvegija osedla konja,pa te onako sarmira,a ti sve trepuskas..a slama..kuku meneeeeeee...
hahaha..ne mora da naci,ali zasto da ne..bas se ne bih bunila..

Mora biti relativno zgodan, imati love i biti priglup, jer kad je on priglup onda njegova lova vise nije zajednicka, nego je samo njena. On je tu samo da provuce karticu, jer ona odredjuje sta se kupuje i sta njemu treba ili ne treba.
A moze i drugi, taj je manje pozeljan, sve to isto samo sto nije priglup nego je slab na nju, e taj vise nije toliko podoban, jer postoji opasnost da prestane biti slab na nju i pocne biti slab na drugu. A ovaj glupi nikad nece biti pametan, osim ako ne dodje neka pametnija od ove pa glupog nekom strucnoscu uveri da je ona bolja za njega nego ova sa kojom je.
Jel imate vi sta dodati?
Nisam pročitala da bih imala šta dodati... pretpostavljam da si napisao neke gluposti kao i obično...
E sad... postavila bih sliku, ali mogu popiti tužbu posle toga... svejedno će me tužiti za praćenje i proganjanje...

Postoji samo jedan muskarac na kojeg zene otkidaju, a to je bio Zyzz .. R.I.P ;-;
na balkance bre . samo ta koNa kakve muskarce zene otkidaju

Nisam pročitala da bih imala šta dodati... pretpostavljam da si napisao neke gluposti kao i obično...
E sad... postavila bih sliku, ali mogu popiti tužbu posle toga... svejedno će me tužiti za praćenje i proganjanje...

Pa da samo sto taj odredjeni rok traje duze od ovih ''ozbiljno stabilnih'' veza kako bih ti reko..znaci da paliTakav je samo na određen rok zanimljiv, jer svako na kraju ide tamo gde ljubavi ima...

Takve treba zaobitji u shirokom luku, jer ako se podvuku pod kozhu, onda je gotovo.![]()

hahaha blago onom ko rano poludi..