Kakve žene preferirate?

Da li volite brinete, smeđe, plave...
Da su svetlog tena ili tamnije.
Da su belkinje, crnkinje, žuta rasa...
Crne,smeđe,plave,zelene oči.
Šta sve od ovoga volite i u kojoj kombinaciji?
Ja najviše volim smeđokose, sa crnim ili braon očima. Blago tamnopute, ali bele rase. Naravno mogu i ostale da prođu, u zavisnosti od nijansi koje meni odgovaraju.
Crnokose moze brineta. Nogate obavezno.
Tu ne mislim na stopala.

Dakle niske ili ti male zene Patkonoge tj kratkonoge, zdepaste nikako.

Samo nogate

One ispod 172 173 cm nikad nisam ni zagledao.

Ispod 170 su patuljaste
To je zato što si ti neprirodno produžen, pretpostavljam. Muškarci su normalne visine od 175 do 185, u proseku 180, sve preko je gigantizam, kao bolest, žene iznad 170 su isto previsoke. Slučajno smo u jednoj retkoj višoj naciji. Ali nisi superioran ako si fizički viši. Niti si lepši a ni pametniji. Samo možda imaš duže noge za 5 cm i telo za 5 cm ako si 190, a za 2 metra neću ni da pričam. Budalaština. Možeš samo da imaš komplekse ili više ili niže vrednosti, itd. Samo se ti teši da si "bolji" jer si viši.

Prvo treba da ima lepo lice,mali prcast nosic ili bar pravilan ,ne isuvise veliki,onda lepe oci,lepe zube,mala usta i kosu preko ramena (nije bitna boja crna ili plava,pozeljno je da je prava bez nekog minivala)

Vrat ne previse dugacak,grudi ne treba da budu prevelike(velike grudi se cesto obese,a i ne treba da budu takve da mozes na jednu da legnes a sa drugom da se pokrijes) Ne treba da bude daska ali male kvalitetne grudi moze da prodju.

Struk treba da ima malo tanji a kukove ne previse izrazene,zadnica da nije obesena.
Butine po mogucstvu bez celulita ili vrlo malo celulita.
Kolena treba da budu lepa ne neka kosnovata kao kod fudbalera.Noga od kolena dole do clanka treba da bude malo jaca (znaju muskarci nasta mislim) Broj stopala ne veci od broja 39.

Ne mora sve da bude idealno moze i neki kilogram viska i mali stomacic skoro neprimetan. :D
K'o da si u mesari. Baš je primitivno. Hahaha

To je zato što si ti neprirodno produžen, pretpostavljam. Muškarci su normalne visine od 175 do 185, u proseku 180, sve preko je gigantizam, kao bolest, žene iznad 170 su isto previsoke. Slučajno smo u jednoj retkoj višoj naciji. Ali nisi superioran ako si fizički viši. Niti si lepši a ni pametniji. Samo možda imaš duže noge za 5 cm i telo za 5 cm ako si 190, a za 2 metra neću ni da pričam. Budalaština. Možeš samo da imaš komplekse ili više ili niže vrednosti, itd. Samo se ti teši da si "bolji" jer si viši.
190 idealno!

Оне које су привлачне, лепог лица и раскошних облина, које ће да ме финансирају а ја заузврат да им пружам свакодневне интимне тренутке.

Финансирање ћу одбити али ћу бити захвалан на њеној искреној жељи за тиме, али за то је потребан тест.

Back