Kakve žene preferirate?

1000296633.jpg

Tragikomično. Haha tripuju da su iz el eja ili nju jork sitija, amerikanke, kao što cigići misle da su crnci iz bronksa sa kačketima i celim imidžom. Haha a ono...
Livr mi aloun, u prevodu ne jedi mi džigericu. Haha
Sto je najbolje njujorcanke su izrazito komunikativne. To je ogromna sredina, izmesana, da bi se snasao moras da si komunikativan. U esktremu ces naci one zene sto se smese usiljeno, spazam na licu. Hiii hau a ju.

Pa obla. Haha oble butine, obla guza, sike, kao brazilka. Punije.
Pa valjda, sta god je Milex podrazumevao. Oblije, mrsavije, ovakve onakve.
Ja licno fizicki nekako padam najvise na lice. I to nesto mene da privuce. Mozda je drugima mljee ali meni bude super. Ili moze drugima da bude ultra lepa a meni nekako neprivlacna. Lepa, mogu da priznam da jeste ali mene nesto ne radi.

Ne laži da se šališ, muškarci znaju da se ne šališ. Hahahaha :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ok, dobro ovako vizielno i na prvu loptu. Ali to je ono sto ti izazove takva pojava a da ne promislis. Sta ako je neki crackhead pun virusa. Ili sta ako je neka frigidna koja ga uzme u usta i mulja. Sta ako je od onih: "ne volim oral u opste, pih". Sta ako je neki frik? Popusi ti i onda te sutra zove 10 puta na dan, narednih nekolilo meseci? Ilo sta ako ke od obih psiho devojaka sto se slikaju okolo, gde god da odes s njom, izadjes, ona dosadna do bola, ni malo uzbudljiva i samo slika za insta i fb. Tebi se zeza a ona hladna i pozira za selfije.

Ili sta ako je neka totapno cool cica 😎 ti kao dal sam preterao, dal nisam a ona te zovne na kuvano vino u svojo gajbi i tamo blejite, slusate bjork i gledate zanimljive filmove a u pauzama henki kinki penki. A sta ako je toliko sve cool, sve u krevetu osim jedne stvari. Hoce da te zove daddy. Jel bi ti to bio deal brake? Vidi, cice su to, svaka, gotovo svaka ima neki twist. Kao da to namerno rade.

Ili twist voli da te lize ispod pazuha. To joj je kink. Ko usper hot cica, skine se ti da odlepis, izvajano telo, lepa kolena, butune, puter gooza, a nista od toga. Tipa sva je smorena od muskarca sto se pale toliko na njeno telo i ona u fazonu da to radite samo u mraku.

Back