Skafander
Domaćin
- Poruka
- 3.932
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto je najbolje njujorcanke su izrazito komunikativne. To je ogromna sredina, izmesana, da bi se snasao moras da si komunikativan. U esktremu ces naci one zene sto se smese usiljeno, spazam na licu. Hiii hau a ju.Tragikomično. Haha tripuju da su iz el eja ili nju jork sitija, amerikanke, kao što cigići misle da su crnci iz bronksa sa kačketima i celim imidžom. Haha a ono...
Livr mi aloun, u prevodu ne jedi mi džigericu. Haha
a guza noge sise nista ?Ja preferiram zene koje su:
Prirodne i iskrene
Psihicki stabilne
Ljubazne i lepo vaspitane
Pametne i tolerantne
Duhovite i drustvene
Uredne i negovane
Pozitivne i sarmantne
A obline?To sve ulazi pod negovane.
Obline? U fazonu da je bujna?A obline?
Pa obla. Haha oble butine, obla guza, sike, kao brazilka. Punije.Obline? U fazonu da je bujna?
Trebaće ti harem za sve ovoJa preferiram zene koje su:
Prirodne i iskrene
Psihicki stabilne
Ljubazne i lepo vaspitane
Pametne i tolerantne
Duhovite i drustvene
Uredne i negovane
Pozitivne i sarmantne
Pa valjda, sta god je Milex podrazumevao. Oblije, mrsavije, ovakve onakve.Pa obla. Haha oble butine, obla guza, sike, kao brazilka. Punije.
Ja sam u takvu zaljubljen. Kao. Dok ne izbledi, dok me ne prođe, ako prolazi, kad je uživo. Hehe A kakve ti voliš, da ti nađem?Evo kao ova plavusa gore. Lepa je devojka, ne mozes da kazes da nije, sigurno je svrstavaju u 10ke ali meni je nesto, nepostojeca. Nekako gleda kroz mene tim pogledom i ja nju. Mozda je i do fotke ko zna...
Evo kao ova plavusa gore. Lepa je devojka, ne mozes da kazes da nije, sigurno je svrstavaju u 10ke ali meni je nesto, nepostojeca. Nekako gleda kroz mene tim pogledom i ja nju. Mozda je i do fotke ko zna...
P nee brate, lepa je nabio bih joj kurchinuusta salim se, nije bitna ta klasicna lepota toliko koliko nesto da me privuce, pogled, osmeh, prosto od nekih devojaka procitas sve i svasta i kod nekih nista.
Ne laži da se šališ, muškarci znaju da se ne šališ. HahahahaP nee brate, lepa je nabio bih joj kurchinuusta
salim se, nije bitna ta klasicna lepota toliko koliko nesto da me privuce, pogled, osmeh, prosto od nekih devojaka procitas sve i svasta i kod nekih nista.
Ok, dobro ovako vizielno i na prvu loptu. Ali to je ono sto ti izazove takva pojava a da ne promislis. Sta ako je neki crackhead pun virusa. Ili sta ako je neka frigidna koja ga uzme u usta i mulja. Sta ako je od onih: "ne volim oral u opste, pih". Sta ako je neki frik? Popusi ti i onda te sutra zove 10 puta na dan, narednih nekolilo meseci? Ilo sta ako ke od obih psiho devojaka sto se slikaju okolo, gde god da odes s njom, izadjes, ona dosadna do bola, ni malo uzbudljiva i samo slika za insta i fb. Tebi se zeza a ona hladna i pozira za selfije.Ne laži da se šališ, muškarci znaju da se ne šališ. Hahahaha![]()
![]()
![]()