Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
Od moderatora se ocekuje mnogo veca doza serioznosti...ali OK, ako ovo shvatimo kao salu, nije losa...
Ко очекује?!
Ма иди бре бегај, ја сам ти мод на позоришту, тамо су они глумци, комеНдијаши и тако то...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od moderatora se ocekuje mnogo veca doza serioznosti...ali OK, ako ovo shvatimo kao salu, nije losa...
Ко очекује?!
Ма иди бре бегај, ја сам ти мод на позоришту, тамо су они глумци, комеНдијаши и тако то...![]()

CRVENO - CRNA koalicija....................
Crveno-crna koalicija
http://sr.wikipedia.org/sr-el/Слика:Flag_of_Albania.svg
u kojoj su bili USA$UCK$SPO$DS£UK£B92...
Jaooo....e, 'aj', MOLIM TE...pusti nas malo da DISEMO!
Pa naravno, bolja grafika, flight model ionako nikada nije bio jaca strana MSFS-a...ali moras da priznas...LEPO JE!
Sto se termike tice...znas kako...nama fanovima powered flighta to bas i nije mnogo bitno...![]()

A znaci mi smo i krivi sto su Hrvati poklali milion Srba.
Pa kad ovo citam i nije cudo sto ovako prolazimo pored ovakvih idiota
sto jes jes......
nego posto ova tema ionako ode u off....
da li imas neke prilazne karte? ja jedino imam za ove nase, a bas bih voleo da po PS-u sletim i na neki drugi aerodrom osim LYBE![]()
A znaci mi smo i krivi sto su Hrvati poklali milion Srba.
Pa kad ovo citam i nije cudo sto ovako prolazimo pored ovakvih idiota

Da nije bilo puca i da je na snazi ostao sporazum sa Nemcima ,Nemci bi prosli kroz Jugoslaviju i ostavili bi u njoj par divizija matoraca.Srbi nebi stradali,kralj nebi pobegao zajedno sa vladom,Hrvatska nebi stvorila NDH.komunizam nebi bio u Srbiji 45e.Cak i da su stvorili NDH uz pomoc Vatikana,Hrvati ne bi smeli da se izivljavaju nad Srbima jer Nemcima nije trebalo sr.nje na Balkanu.Citav niz gresaka je prouzrokovao takav rezultat kao Jasenovac, i dolazak komunizma u Srbiju.Mi Srbi smo jedini narod koji ne razmislja u napred vec samo u trenutku kad smo vec u go.ima do guse.
(
sto jes jes......
nego posto ova tema ionako ode u off....
da li imas neke prilazne karte? ja jedino imam za ove nase, a bas bih voleo da po PS-u sletim i na neki drugi aerodrom osim LYBE![]()
Jel' nebi?
Znaci, da sumiram ovo sto si rekao, zlu se ne treba suprotstavljati vec mu se treba pridruziti. Jel' tako?
Ne, nego se netreba suprostavljati visetruko jacem.Narodna "Neplasi se mecka resetom".
Suprostavili smo se i dobili dobro po zubima.ko nam je kriv?Da smo sacekali kao neki pametniji narodi pa da smo digli ustanak 1944e prosli bi citavi.Francuzi,Holandjani,Belgijanci,Danci,Norvezani,Cesi,Rumuni,Bugari,Grci,Ko je prosao ovako lose kao mi?Svi su cutali i sta im fali danas.Razlikujte gospodo posledice od uzroka.Kad to uspemo mozda ova Srbija krene napred
Jao pa što ne rekoste pre... Ja sam se isto tako igrao kad sam bio mali.
Vi imate problem sa realnošću. Em letite visoko em to radite kobajagi. Što bi naši stari rekli "zarazili ste se vurtualnom stvarnošću", zato ste izgubljeni i mali :-)
Mislim da ovu temu treba "ubiti" jednom zauvek.

nemogu da se oduprem tvojim pragmaticnim argumentima.
Na kraju ce i pobednici i gubitnici dobiti po zasluzi.
Na kom kraju? Kad će biti taj kraj? Kad su velike sile dobijale po zasluzi? O čemu ti uopšte govoriš i šta pokušavaš da kažeš? Da ćemo,kao i svaki "nebeski narod" dobiti zasluženi raj kad nas više ne bude na zemlji?
Da će neka viša sila kazniti Ameriku ili Nemačku?
Ne razumem ove duboke misli tipa: "Na kraju ce i pobednici i gubitnici dobiti po zasluzi."
Sto bi rek'o Englez: 'You've answered your own question.'
igranjem se ljudi odrzavaju svezi, vitalni i zdravi.
oni koji se ne igraju su izlapele mrzovoljne drtine.
Odgovor vredan divljenja. (Smiley koji udara glavom o zid).

Ne, nego se netreba suprostavljati visetruko jacem.Narodna "Neplasi se mecka resetom".
Suprostavili smo se i dobili dobro po zubima.ko nam je kriv?Da smo sacekali kao neki pametniji narodi pa da smo digli ustanak 1944e prosli bi citavi.Francuzi,Holandjani,Belgijanci,Danci,Norvezani,Cesi,Rumuni,Bugari,Grci,Ko je prosao ovako lose kao mi?Svi su cutali i sta im fali danas.Razlikujte gospodo posledice od uzroka.Kad to uspemo mozda ova Srbija krene napred