brera
Aktivan član
- Poruka
- 1.467
Austin:Espanol:Stiže još jedan mali "otrovni" kupe. Navalite sa odgovorima! :wink: om/images/autom
Mini Marcos.![]()
nisam ni stigao sliku da vidim a odgovor vec tu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Austin:Espanol:Stiže još jedan mali "otrovni" kupe. Navalite sa odgovorima! :wink: om/images/autom
Mini Marcos.![]()
Austin:Liči, vrlo je blizu, firme su sarađivale i stvarale konfuziju kao i ova fotka. probaj još jednom. :wink:Espanol:Stiže još jedan mali "otrovni" kupe. Navalite sa odgovorima! :wink: om/images/autom
Mini Jem
![]()
brera:Ispravio sam se nije Marcos nego Jem (jako su slicni).Austin:Espanol:Stiže još jedan mali "otrovni" kupe. Navalite sa odgovorima! :wink: om/images/autom
Mini Marcos.![]()
![]()
Austin:Bravo Austin, bilo je baš brzo (jel to ima neke veze sa minijem?)brera:Ispravio sam se nije Marcos nego Jem (jako su slicni).Austin:Espanol:Stiže još jedan mali "otrovni" kupe. Navalite sa odgovorima! :wink: om/images/autom
Mini Marcos.![]()
![]()
Sad baš moram malo da vas preznojim nekim pitanjem... :wink:
Espanol:Espanol:brera:Naš zagubljeni brera ubode iz prve. Tačno GTM (Grand Touring Mini) firme COX. Koristio je mehaniku minija Cooper S (1275 ccm ) samo je motor bio "nasviran" na 90 KS. Mališa je razvijao maksimalnu brzinu od 185 km/ h i ubrzavao do 100 km/ h za oko 7 sekundi. U prvoj seriji (1967- 1968.) proizvedeno je oko 55 primeraka, a do kraja proizvodnje 1973. još 250. Idemo na novo pitanje.Espanol:Stiže novi dvosed za pogađanje! :wink:
gtm coupe na bazi mini-a. ako se ne varam ?
ja imam podatak da je malisa imao 120ks pri 7500ob/min. i do stotke za 6,6. a da je tezak 535kg. pa sad koliko je tacan podatak... :?
brera:Podatak ti je tačan. To je bila takmičarska varijanta a ja sam dao podatak za serijsku, putnu verziju. Postojala je i varijanta sa motorom od 130 KS koji je bio homologiran za klasu GT.Espanol:Espanol:brera:Naš zagubljeni brera ubode iz prve. Tačno GTM (Grand Touring Mini) firme COX. Koristio je mehaniku minija Cooper S (1275 ccm ) samo je motor bio "nasviran" na 90 KS. Mališa je razvijao maksimalnu brzinu od 185 km/ h i ubrzavao do 100 km/ h za oko 7 sekundi. U prvoj seriji (1967- 1968.) proizvedeno je oko 55 primeraka, a do kraja proizvodnje 1973. još 250. Idemo na novo pitanje.Espanol:Stiže novi dvosed za pogađanje! :wink:
ja imam podatak da je malisa imao 120ks pri 7500ob/min. i do stotke za 6,6. a da je tezak 535kg. pa sad koliko je tacan podatak... :?
brera:Austina podsećam da dobaci obećane detalje zbog edukovanja članstva. Ovo je valjda ozbiljan forum!Austin:Espanol:Za promenu jedan kabrio. Pitanje isto. :wink:
Turner mk1. Detalji malo kasnije.
a bas lici na fairthorpe-a![]()
brera:Motor je BMC A-serija koji u najslabijoj varijanti krece od tridesetak konja dok su poslednjih godina su tjuneri izvlacili i do 200 ksEspanol:Espanol:brera:Naš zagubljeni brera ubode iz prve. Tačno GTM (Grand Touring Mini) firme COX. Koristio je mehaniku minija Cooper S (1275 ccm ) samo je motor bio "nasviran" na 90 KS. Mališa je razvijao maksimalnu brzinu od 185 km/ h i ubrzavao do 100 km/ h za oko 7 sekundi. U prvoj seriji (1967- 1968.) proizvedeno je oko 55 primeraka, a do kraja proizvodnje 1973. još 250. Idemo na novo pitanje.Espanol:Stiže novi dvosed za pogađanje! :wink:
ja imam podatak da je malisa imao 120ks pri 7500ob/min. i do stotke za 6,6. a da je tezak 535kg. pa sad koliko je tacan podatak... :?![]()
Turner Mk1, radjen na osnovi Austin-aEspanol:Da li si ovo pogodio tako brzo što ima veze sa Austinom?![]()
![]()
Dobacuj detalje za javnost a ja ću novo pitanje.
tehnika opet ne radi ?Espanol:Nadam se da će ovo zahtevati malo više truda! :wink:![]()
Espanol:Nadam se da će ovo zahtevati malo više truda! :wink:![]()
Ne znam sta je ali mislim da na ovom automobilu ima delova BMC 1100/1300. Ispravi me ako gresim Espanol.
Austin:wsm mg 1100 iz 1965.Espanol:Nadam se da će ovo zahtevati malo više truda! :wink:![]()
Ne znam sta je ali mislim da na ovom automobilu ima delova BMC 1100/1300. Ispravi me ako gresim Espanol.
Austin:Rađen je na osnovi MG 1100, što je ustvari bila mehanika identična Austin/ Morisu 1100.Espanol:Nadam se da će ovo zahtevati malo više truda! :wink:![]()
brera:Apsolutno tačan odgovor majstor brera,WSM na platformi i mehanici MG 1100. Prednji i zadnji deo karoserije rađen je od aluminijuma. Idemo dalje. :wink:Austin:wsm mg 1100 iz 1965.Espanol:Nadam se da će ovo zahtevati malo više truda! :wink:![]()
smeh:Da li se ovo uopšte zove automobil?! :shock:
Meni više liči na igračku...

brera:Svaka cast brero i Espanol na znanju i dokumentaciji, ja kao ponosni vlasnik Austin-a 1300 iz 1969. godine i pored proucavanja svega vezanog za AD016( fabricki kod za sva BMC 1100/1300 vozila: Austin, Morris, Riley, Wolsley, MG, Vanden Plas) nisam nikada naisao na ovaj model.Austin:wsm mg 1100 iz 1965.Espanol:Nadam se da će ovo zahtevati malo više truda! :wink:![]()
Austin:Reklo bi se dobar forum? :wink:brera:Svaka cast brero i Espanol na znanju i dokumentaciji, ja kao ponosni vlasnik Austin-a 1300 iz 1969. godine i pored proucavanja svega vezanog za AD016( fabricki kod za sva BMC 1100/1300 vozila: Austin, Morris, Riley, Wolsley, MG, Vanden Plas) nisam nikada naisao na ovaj model.Austin:wsm mg 1100 iz 1965.Espanol:Nadam se da će ovo zahtevati malo više truda! :wink:![]()
Ne znam sta je ali mislim da na ovom automobilu ima delova BMC 1100/1300. Ispravi me ako gresim Espanol.![]()
Espanol:Čekam vas na ovom kupeu majstori? :wink:
mislim da je vreme za drugu sliku !
brera:Ček da vidimo gde nam se zagubi Austin. A ni smeh se ne javlja nešto?Espanol:Čekam vas na ovom kupeu majstori? :wink:
mislim da je vreme za drugu sliku !![]()
Espanol:brera:Ček da vidimo gde nam se zagubi Austin. A ni smeh se ne javlja nešto?Espanol:Čekam vas na ovom kupeu majstori? :wink:
zagubio se na automobilima godne ili mu je opet ima problem sa kompom. :?
brera:A da ga sačekamo?Espanol:brera:Ček da vidimo gde nam se zagubi Austin. A ni smeh se ne javlja nešto?Espanol:Čekam vas na ovom kupeu majstori? :wink:
zagubio se na automobilima godne ili mu je opet ima problem sa kompom. :?Cenim da bi Austin možda i ubo odgovor, pa da čoveku ne bude žao ako je komp u pitanju. Molim demokratski odgovor. Smeh i ostali i dalje sabotiraju!
![]()
![]()