Mystery car

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
brera:
brera:
Espanol:
Čekam vas na ovom kupeu! :wink:

kupe je, rochdale olimpic I iz 1950.
olympic (greska) motor ford 1498ccm od 78ks tezak 650kg 0-100 za 10,9s max brz. 183km/h.
Ovog puta je brera bio brz. Mislim da je na fotografiji Olympic phase II koji se proizvodio 1963-1972, dok se phase I proizvodio 1960-1963. Inace automobil je imao samonosecu karoseriju od fiberglasa.

Austin:
brera:
brera:
Espanol:

olympic (greska) motor ford 1498ccm od 78ks tezak 650kg 0-100 za 10,9s max brz. 183km/h.
Ovog puta je brera bio brz. Mislim da je na fotografiji Olympic phase II koji se proizvodio 1963-1972, dok se phase I proizvodio 1960-1963. Inace automobil je imao samonosecu karoseriju od fiberglasa.
onda su ove karakteristike za II mada ja mislim da je na slici I. videcemo sta ce sudija da kaze :lol: :wink:

brera:
Austin:
brera:
brera:
Espanol:

onda su ove karakteristike za II mada ja mislim da je na slici I. videcemo sta ce sudija da kaze :lol: :wink:
Phase I ima mehaniku Riley 1500, mislim da je ovo phase II zbog rubova iznad zadnjih tockova koji na phase I izgledaju drugacije. Ali kao sto ti kazes cekamo sudiju :D

Valjda ni ovaj "gullwings" neće biti težak? :wink:

sl0057.jpg

Espanol:
Da, samo iz drugog ugla i sa "bubrezima" ofarbanim u boju vozila. Phase II je imao ravno odsečeni zadnji deo. Mogu da ti dobacim fotku ako nemaš.
Moze fotka, ali buni me ona linija iza zadnjeg prozora koja postoji na tvojoj fotografiji a ovde je nema i zadnji rubovi koji su skroz drugaciji.

Austin:
Espanol:
Da, samo iz drugog ugla i sa "bubrezima" ofarbanim u boju vozila. Phase II je imao ravno odsečeni zadnji deo. Mogu da ti dobacim fotku ako nemaš.
Moze fotka, ali buni me ona linija iza zadnjeg prozora koja postoji na tvojoj fotografiji a ovde je nema i zadnji rubovi koji su skroz drugaciji.
To je samo krov u drugoj boji, a rubovi su na više načina modifikovani obzirom da je karoserija bila od plastike. Viđao sam razne varijante. Obično su kod takmičarskih modela zbog širih pneumatika prosecali zadnje krilo na ovaj način.

Back