MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Па за сада релативно безначајно јер сам успео да се извучем, али у будућности може да буде веома зајебано. Премного људи (који иначе улазе у мој живот типа једном у 4 месеца) је сазнало где сам био претпрошлог викенда и зашто и са ким и то је направило потенцијалне проблеме које сам успео да превазиђем, али сам апсолутно убеђен да ће доћи тренутак када нећу успети.

То лагано почиње абнормално да ме нервира јер немам контролу над тим, а чак и кад бих се реговао не бих могао 100% да регулишем целу ствар :roll:

To može da ima veze sa tim ali i ne mora.
Peti razred osnovne je prelak, šesti nešto teži, a sedmi je najteži jer ima najviše gradiva, dok je osmi ponavljanje svega toga.

Opet, ima to veze sa inteligencijom ali ne ulazim u to.

A i zar nije tebi u interesu da imaš što bolje ocene, izvučeš prosek i onda biraš koju srednju da upišeš?! Uvek kažem, prvo obaveze, onda zabava.

Pa znam, ali pre dok nisam bila ''navuchena'' na internet uvek sam chim dodjem iz shkole uradila domatji, uchila... a sad ceo dan na netu i onda se setim u 8 uveche da uchim i tad naravno nishta ne nauchim :neutral: mislim, dobro malo sam sad preterala, ali...

Znam ja da nije samo internet kriv, 7. nije mnooogo tezhi od 6...

Znate šta meni nikad neće biti jasno na MySpace-u i Facebook-u. Zašto se ribe zentaju da ih neko vidi u brusu a tamo kače slike gde su skoro gole na plaži ...
Mislim, super je to al ne kontam ih baš najbolje ...

Ceo dan sam preuzbudjen. A nacin na koji smo se nasli je bizaran. Umrla nam je tetka zajednicka i njeni roditelji su bili danas u Pancevu na sahrani i ispricali joj za mene i mog brata kad su dosli kuci.
Ovaj dogadjaj spada u onu izreku: ko zna zasto je to dobro ili nekom mora da se smrkne da bi drugom svanulo...

Ma daaajte... :roll:
Facebook suštinski postoji da bi ljudi lečili komplekse. Gledam neke slike danas.... Slikala se neka ženska (baš u fazonu sama-sam-se-slikala-ispred-ogledala-u-kupatilu-vidi-se-bojler-u-pozadini) i nosi neki kao fazon plitak mini brus. Naravno, sve se vidi. I sad, kreću komentari tipa "joooj srce, al si slatka, istopio sam se, bla-bla, truć-prc", a ona naravno na svaki komentar odgovara u fazonu "jao, xexexe, hwala wam puno :DDDD". Slika kao slika je OK, ali bih lično stvarno imao protiv da moja recimo devojka okači neku takvu sliku javno.
Druga slika, drugar jedan se slikao u majci, slika je slikana tako da se vidi kajla od dva prsta, sat na ruci i iPhone preko koga dotični (navodno slučajno) razgovara u tom trenutku. Prosto nisam ni znao koliko su neki ljudi iskompleksirani dok im nisam video slike na Facebooku. :roll:

E te slike kad vidim, sa sve tim komentarima, serre mi se :roll: Haha, kad smo vec kod toga, ima jedan demotivational poster, slika na taj fazon, neka riba se slikala u brusu, sva je faca, a u pozadini se vidi wc solja sa sve 'minulim radom' unutra :hahaha:

Slikala se neka ženska (baš u fazonu sama-sam-se-slikala-ispred-ogledala-u-kupatilu-vidi-se-bojler-u-pozadini) i nosi neki kao fazon plitak mini brus.

:D:D:D

Такве слике су врло популарне на фејсбуку.
Девојка се наслони на огледало, напући се и слика себе и свој одраз или пак пољуби огледало тј. себе. :confused:
А да, то што се види бојлер, веш машина, њц шоља - нема везе - битно је да се касније на слику додају неки стихови у пхотосхопу. :D

Еее, животе, а Лана и ја смо се жалиле како опет нисмо цоол јер немамо так'е слике. :(

Druga slika, drugar jedan se slikao u majci, slika je slikana tako da se vidi kajla od dva prsta, sat na ruci i iPhone preko koga dotični (navodno slučajno) razgovara u tom trenutku.

Их, мени су најбољи они момци што фотографишу свој одраз у огледалу, наравно без мајце, са кајлом и сунчаним наочарима, са комплетно напумпаном мишићном мускулатуром, уз специфичан опак израз лица и полу-отворена уста која као да поручују: Ш'а 'е било? А?

Prosto nisam ni znao koliko su neki ljudi iskompleksirani dok im nisam video slike na Facebooku. :roll:

Да. :neutral:
Даклем, ја сам још и супер особа када видим те пацијенте који немају ни мере, ни укуса, ни осећаја за шта год.

Иначе, не волим када ми неко чепрка по личним стварима, зато и не стављам слике.
Шта се кога тиче да ли ја имам фотографије у купаћем костиму и слично?! :confused:
Нећу да се експонирам на тај начин.
Једино "лично" ми је онај инфо испуњен који мењам сваких месец дана. :lol:

Back