Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Znaci, voajercina, ona hc... razvijas ljubav na prvi dvogled!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da neki ljudi imaju MSN (kao što nemaju, a vise na Facebooku), ne bi mene Facebook video...![]()
Da se vratimo temi.
Čet na Facebooku je nešto najgore što postoji, odmah posle pakla.
Ja sam napravila myspace pre par godina, kad mi se jedna od najdrazish osoba preselila u Hag, a i dosta prijatelja koji ne zive u Beogradu su tad imali myspace... Poslednjih godinu i nesto, dve koristim Facebook, prvenstveno zbog toga sto su se svi ovi ljudi tamo prebacili, a i nasla sam dosta ljudi sa kojima sam vremenom izgubila kontakt... A i otkako zivim u NSu, mnogo mi je jeftinije da se sa drugaricama i drugovima iz Beograda dopisujem preko FBa nego da se cujemo telefonom... i onako mi je telefonski racun ogroman![]()
ja sam nekim ljudima LICHNO instalirao msn da ne bih morao da se drkam preko fejsa
a oni slepci nece da ga pale, vec uvek na fejs
a i nashao sam par igrica na fejsu shto mi drzhe pazhnju i to je to
Па управо то.
Премда сам силовала неке људе да исталирају нешто од тих мессенгера.
Ал' опет, они што су ми баш и потребни само су на фацебооку.
xaxaxa Saro, jes da znam o cemu se radi, ali zvuci tako...Ne bih ni da pogadjam ko je![]()
Ko me je dosadno na facebooku neka vidi ovo
*** ali dobra je fora?
Zbog nastupa i probijanja moje j**ene produkcije.Zahvaljujući njemu sam nastupao u Negotinu i ostvario kotakt sa inostranim izdavačkim kućama.Ima raznih s**nja koja koče pravljenje ugovora ali šta da se radi,ako bude sreće pa će se i to završit' kako treba.Zashto volite i koristite MySpace?
Nem' pojma!Imam ga a zadnji put sam ga otvorio u oktobru.Stvarno,dosadna stvar.Zashto volite i koristite Facebook?
Zbog nastupa i probijanja moje j**ene produkcije.Zahvaljujući njemu sam nastupao u Negotinu i ostvario kotakt sa inostranim izdavačkim kućama.Ima raznih s**nja koja koče pravljenje ugovora ali šta da se radi,ako bude sreće pa će se i to završit' kako treba.