MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam uopšte razmišljala o facebook-u ali sad odjednom svi počeše: "Je l' imaš facebook? Je l' imaš facebook?" I svi moji prijatelji su ga napravili pa sad pojma nemam... Niko od njih nema msn, pa rekoh možda i ja treba da napravim facebook. Čudo, niko ni ne spominje myspace. :confused:

Ja sam napravila myspace pre par godina, kad mi se jedna od najdrazish osoba preselila u Hag, a i dosta prijatelja koji ne zive u Beogradu su tad imali myspace... Poslednjih godinu i nesto, dve koristim Facebook, prvenstveno zbog toga sto su se svi ovi ljudi tamo prebacili, a i nasla sam dosta ljudi sa kojima sam vremenom izgubila kontakt... A i otkako zivim u NSu, mnogo mi je jeftinije da se sa drugaricama i drugovima iz Beograda dopisujem preko FBa nego da se cujemo telefonom... i onako mi je telefonski racun ogroman :roll:

Ja sam napravila myspace pre par godina, kad mi se jedna od najdrazish osoba preselila u Hag, a i dosta prijatelja koji ne zive u Beogradu su tad imali myspace... Poslednjih godinu i nesto, dve koristim Facebook, prvenstveno zbog toga sto su se svi ovi ljudi tamo prebacili, a i nasla sam dosta ljudi sa kojima sam vremenom izgubila kontakt... A i otkako zivim u NSu, mnogo mi je jeftinije da se sa drugaricama i drugovima iz Beograda dopisujem preko FBa nego da se cujemo telefonom... i onako mi je telefonski racun ogroman :roll:

Ne bih ni da pogadjam ko je:hahaha::hahaha::hahaha:

ja sam nekim ljudima LICHNO instalirao msn da ne bih morao da se drkam preko fejsa
a oni slepci nece da ga pale, vec uvek na fejs
a i nashao sam par igrica na fejsu shto mi drzhe pazhnju i to je to

texas holdem, a vraze mali!? :lol:
Па управо то.
Премда сам силовала неке људе да исталирају нешто од тих мессенгера.
Ал' опет, они што су ми баш и потребни само су на фацебооку.

ојеа ју дрти бич! :lol:

Ne bih ni da pogadjam ko je:hahaha::hahaha::hahaha:
xaxaxa Saro, jes da znam o cemu se radi, ali zvuci tako... :arrow: :hahaha::hahaha::hahaha:

Zashto volite i koristite MySpace?
Zbog nastupa i probijanja moje j**ene produkcije.Zahvaljujući njemu sam nastupao u Negotinu i ostvario kotakt sa inostranim izdavačkim kućama.Ima raznih s**nja koja koče pravljenje ugovora ali šta da se radi,ako bude sreće pa će se i to završit' kako treba.
Zashto volite i koristite Facebook?
Nem' pojma!Imam ga a zadnji put sam ga otvorio u oktobru.Stvarno,dosadna stvar.:thumbdown:

Mislim da sam se navukla na fejs, a do skoro sam mislila da je nevidjeno s.ranje. . .
Spejs pocheo da me smara. . .
A primetila sam da je krstarica sama postala neka meshavina i spejsa i fejsa, dakle pravish profil, prijatelji, slike, bla bla, ali u svakom sluchaju jednolichno. ..
Btw Sibil Vejn extra avatar ;)

Ja sam napravila Fejs pre mozhda 2-3 meseca i u pochetq mi je bio smor, a tek kad sam sqpila 50-ak prijatelja sam se navukla... sad se ne skidam sa Fejsa...
a imam i Spejs, ali je zhivo s*anje... i nema tamo nikoga koga poznajem, za razliq od Fejsa gde je pola moje shkole...

Back