MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:D:D:D

Такве слике су врло популарне на фејсбуку.
Девојка се наслони на огледало, напући се и слика себе и свој одраз или пак пољуби огледало тј. себе. :confused:
А да, то што се види бојлер, веш машина, њц шоља - нема везе - битно је да се касније на слику додају неки стихови у пхотосхопу. :D

Еее, животе, а Лана и ја смо се жалиле како опет нисмо цоол јер немамо так'е слике. :(
Vi' lisicu, sto zna! Znaci i ti spijuniras na Faceu, a :P
A'e brzo kontakt, da i mi tebi virimo u profil :mrgreen:

Их, мени су најбољи они момци што фотографишу свој одраз у огледалу, наравно без мајце, са кајлом и сунчаним наочарима, са комплетно напумпаном мишићном мускулатуром, уз специфичан опак израз лица и полу-отворена уста која као да поручују: Ш'а 'е било? А?
Bolje i to, nego da mi oblaci roze majce.

Шта се кога тиче да ли ја имам фотографије у купаћем костиму и слично?! :confused:
Нећу да се експонирам на тај начин.
Pazi, mozes ti da okacis slike i bez kupaceg :lol:
A bez, zezanja, ne vidim nista specijalno u tome da ti neko drugi vidi slike na nekom Net profilu. Ionako te gleda stotine ljudi svaki dan na ulici.

Ma daaajte... :roll:
Facebook suštinski postoji da bi ljudi lečili komplekse. Gledam neke slike danas.... Slikala se neka ženska (baš u fazonu sama-sam-se-slikala-ispred-ogledala-u-kupatilu-vidi-se-bojler-u-pozadini) i nosi neki kao fazon plitak mini brus. Naravno, sve se vidi. I sad, kreću komentari tipa "joooj srce, al si slatka, istopio sam se, bla-bla, truć-prc", a ona naravno na svaki komentar odgovara u fazonu "jao, xexexe, hwala wam puno :DDDD".

Па да, то су ти мутанти што живе од туђих коментара. Само да им неко искоменатрише слику, да каже како су лепе, згодне, бомбе, пи.чке материне... Пола тих риба су уствари обичне кашљаре, а друга половина има комплексе и/или жели да буде у центру пажње...
Исто се односи и на ликове што позирају са трбушњацима и розим мајчицама и њих све треба прописно ишамарати...

Kaze se majica :confused:

Nemam ni space ni face, iako svi oko mene imaju...Mada imam bearshare, skidam muziku sa njega...
Sta znam, mozda cu i napraviti, ali to ce biti samo da bih pronasla neke prijatelje koje odavno nisam srela ( posto sam menjala skolu ) i s kojima nisam u kontaktu..
A ovo ulizivanje tipa slatka si,pa onda odmah - aj se upoznamo, me vadi iz koze...Kao i slike polugolih ljudi....Kao i pedofili, manijaci, smaraci....
Kao i ljudi koji mole da im se ostave komentari....To je porazavajuce.

Vi' lisicu, sto zna! Znaci i ti spijuniras na Faceu, a :P

Хахах, да ја сам шпијунка. :D
Е, а у суштини све ти је на тацни на фејсу:
избаци ти људе са којима имаш заједничке пријатеље,
избаци ти све шта је ко коме написао,
ко је чију фотографију прокоментарисао... :confused:

A'e brzo kontakt, da i mi tebi virimo u profil :mrgreen:

Е, па фазон је да пронађеш сам а не да дајем. :p

Pazi, mozes ti da okacis slike i bez kupaceg :lol:

Па оно, могла бих... :per: :lol:

A bez, zezanja, ne vidim nista specijalno u tome da ti neko drugi vidi slike na nekom Net profilu. Ionako te gleda stotine ljudi svaki dan na ulici.

Стоји то.
Али мени је некако исувише транспарентно стављати милијарду својих слика. :confused:

Каже се мајца а пише се мајица.

Sekta su oba...-.- Rek'o mi profesor psihologije..
Kada sam se nedavno priključila na Facebook, ostavljen mi je komentar: "Dobrodošla u sektu. Prepuštaš se tami i zagrljaju hladnom koji te mami. Odavde više povratka nema..." :lol: Inače, već mi je dosadilo. Najžešće je kada se dopisuju komšije ili kada ti prijatelji, koji ti nikada nisu rekli da l' si lep/a, komentarišu slike. Ali, ima i to svojih prednosti.
Ал' оно, тако се и каже; а Вук рече пиши као што говориш. :confused:
Ja i pišem i kažem majica. :confused:

Данас читам у новинама, нека риба ојадила неког лика за 4000еур преко Фејса... фазон упознали се и као лафо се требали венчати трт-мрт и он дође у БГ са 15000дин да јој плати камион за превоз намештаја код њега да се пресели и она дође с неким ликом и узме му лову и као седи ту сад ћемо доћи само да потоваримо ствари и наравно није се ни појавила :lol:

МАЛО ЈЕ СЕСТРО 4000!!! ТРЕБАЛО ЈЕ СВЕ У ЖИВОТУ ДА МУ УЗМЕШ И КУЋУ И АУТО И ЖИВОТ КОЊИНА ГЛУПА!!!

Ne, ne kaze se majca. Niti se pise.
A citala sam takodje da je Jelena Karleusa morala da zamoli da joj omoguce da ima oko dvadesetak hiljada prijatelja na face-u, posto jos toliko ceka na red, a za sada to nije moguce....:confused:

Ja i pišem i kažem majica. :confused:

Ne, ne kaze se majca. Niti se pise.

Јаој. :D:D:D

Да ми је чути како изговарате мајица.
Без намерног наглашавања тог "ји", наравно. :)

Пише се и подфорум па се изговара потфорум. :)

-тема:
Иначе, не волим када ми неко чепрка по личним стварима, зато и не стављам слике.
Ставих слику неку старију слику на фејс.
Баш сам цоол.

Јаој. :D:D:D

Да ми је чути како изговарате мајица.
Без намерног наглашавања тог "ји", наравно. :)

Пише се и подфорум па се изговара потфорум. :)

Eh, ja čitam majica, kao što je i napisano. Ti što čuješ majca, to je tvoj problem! :lol:
Al' stvarno, isto se čuje... Verovatno mislimo na isto.

@tema: malopre mi poznanik reče, na Face-u, da bolje izgledam na slikama nego uživo. :mrgreen:

Otkud ti ideja da ja zaebavam? :lol:

Postavi, postavi, da vidim i to cudo! Mada bi mogla zaista jednu onako komplet od glave do pete... ;)

Па, оно, више би пристајало пацовће. :lol:

Вид' ово. :lol:
Ево идем да се сликам из свих могућих углова. :lol:

Eh, ja čitam majica, kao što je i napisano. Ti što čuješ majca, to je tvoj problem! :lol:
Al' stvarno, isto se čuje... Verovatno mislimo na isto.

Не мислимо на исто. :)
Могла бих да објашњавам због чега се приликом разговора не изговара јасно ЈИ без намерног наглашавања, ал' нећу.

na slikama sam najčešće počešljana pa nemam grivu na glavi, bez podočnjaka i bez đozluka

:lol:

Ја сам катастрофа у оба случаја тј. на сликама а и уживо. :D
Нема тог средства које би улепшало моју појаву. :lol:

Па, оно, више би пристајало пацовће. :lol:

Вид' ово. :lol:
Ево идем да се сликам из свих могућих углова. :lol:

Stvarno Mima, ne mogu ti opisati koliko me kopka kao ti izgledaš. :confused:

Не мислимо на исто. :)
Могла бих да објашњавам због чега се приликом разговора не изговара јасно ЈИ без намерног наглашавања, ал' нећу.

Inat ili te mrzi?

:lol:

Previše si samokritična prema sebi. :confused:

edit:

Carol

Što bre?

Dobro, ja mislim da je šteta spavati, pa ne spavam... a posledica toga su podočnjaci... a kosa, eh... treba ovu moju grivu obuzdati...

Poslednja izmena:
Stvarno Mima, ne mogu ti opisati koliko me kopka kao ti izgledaš. :confused:

Previše si samokritična prema sebi. :confused:
Ja sam je videla na face-u.:lol::lol::lol: Mada, iz neke misje perspektive...:neutral: Ti si Mima bas ozbiljna kad kazes iz SVAKOG ugla...:neutral:;)

Ne bih rekla samokriticna. Biti samokritican znaci biti svestan svojih mana, i s neke strane teziti da ih ublazis, ali i svestan svojih vrlina i biti spreman da ih istaknes.
Mima, ti si iskompleksirana.:neutral: Po mojoj amaterskoj proceni.:lol::D;)

Carol

Što bre?

Dobro, ja mislim da je šteta spavati, pa ne spavam... a posledica toga su podočnjaci... a kosa, eh... treba ovu moju grivu obuzdati...

Niti spavam,niti se cesljam:lol:
Zapravo,moja prva ljubav (dok me nisu pustili u svet:))bio je Ivo Pogorelic,a znamo kakvu on frizuru ima,pa se ja zbog doticnog od najranijih dana ne cesljam.Nije za pohvalu,mozda ces misliti da sam luda i prljava ali ja ne znam da se ocesljam:confused:
Inace,perem kosu ali ne znam da je ocesljam.Prvo sto je duga,drugo imam lokne a i ujutru se budim tako kasno za skolu,da kad bih se cesljala imala bih dva puta vise neopravdanih nego sad:D

Niti spavam,niti se cesljam:lol:
Zapravo,moja prva ljubav (dok me nisu pustili u svet:))bio je Ivo Pogorelic,a znamo kakvu on frizuru ima,pa se ja zbog doticnog od najranijih dana ne cesljam.Nije za pohvalu,mozda ces misliti da sam luda i prljava ali ja ne znam da se ocesljam:confused:
Inace,perem kosu ali ne znam da je ocesljam.Prvo sto je duga,drugo imam lokne a i ujutru se budim tako kasno za skolu,da kad bih se cesljala imala bih dva puta vise neopravdanih nego sad:D

Jao bre, znam. :heart:

A i ja imam isti problem... stalno je perem i čista je ali da je očešljam... nikad nisam znala...

Mada, ti lokne i ne treba da češljaš... kada bi ih češljala postali bi talasi a ne lokne.

Meni se sviđa Lukina frizura. :mrgreen:

Back