MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Id' u dupe! Prepadoh se!
Slušam na youtube-u Satija i pojačani mi zvučnici na najjače (pošto je slab zvuk na klipu) i kliknem na ovaj tvoj majspejs link i odjednom dreknu star wars muzika iz sve snage. :lol:

:hahaha::hahaha:
napravio sam mistejk... ne znam kako sad da namestim da ne idu pesme po redu nego da meša :lol: ubi i mene star wars kad god uskočim u svoj profil da se divim mojoj web-diznajerskoj duši xD

Zashto volite i koristite MySpace?
Ne volim ga. Koristim ga da bih reklamirao svoj sajt/medij.

Zashto volite i koristite Facebook?
Iz istog razloga kao MySpace, s tim što je lepši i uredniji, pa ga koristim i za upoznavanje i komunikaciju sa ljudima, razmenu ideja ili organizovanje nečeg... (zasad bez uspeha).

Zashto ne volite i ne koristite MySpace?
Neuredan je. Stranice većine ljudi su teške za čitanje. Nije dobro osmišljen za potrebe kompleksnije priče i temeljnijeg upoznavanja.

Zashto ne volite i ne koristite Facebook?
Ka' što rekoh, koristim ga, mada imam razloga i da ga ne volim. Razlozi su ti što uočavam tamo šta ljude uglavnom zanima a šta ne zanima. I to je utisak koji razočarava.

Shta bi ste im sklonili ili dodali?
MySpace-u ono što ima FB. FB-u ništa.

Kvalitet ovih stvari ipak prvenstveno zavisi od toga kakvi ljudi ih koriste. Čini mi se da su kvalitetniji na FB-u.

Фејсбук грозница
Зависници од Фејсбука сустигли играче игрица
Просечни фејсбуковац има око 20 година, а зависници испред екрана проводе и до 30 сати. Заборављају да се купају, једу, спавају и то чине само када исцрпљеност постане неподношљива
http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana/Zavisnici-od-Fejsbuka-sustigli-igrache-igrica.sr.html

ja se pridryz'la :lol:

mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk mrzim fejsbyk ;P

Back