pijem kafu ,jedem cerealije od 15 zitarica s medom i pijem vodu s 23 vrste magnezijuma
i citam ovde iz dokolice dok cekam da me poseti grofica s mauricijusa s kojom sam radila do skoro jedan projekat,pa je ona bila prinudjena zbog iznenadne trudnoce da ga prekine
(
ej bre sta laze ova marica ima vilu od 7000kvadrata,pa ja ovde pisem samo istinu,ali malo...ulepsanu
)
vidim da su mi neke prebacile da ih nisam spomenula u svojoj prici o svom so perfect zivotu
u pitanju je jedna visoka funkcionerka s jednog internet sastajalista gde se skupljamo mi nobles da razmenimo iskustva sta i kako,koja je najbolja ribacica parketa na trzistu i te stvari
ali zaboga!kad sam krenula da opisujem sve visoke stastnke zakazane za moju prijateljsku posetu toj zemlji ostala bih ovde ko neki nolajferi ceo dan da pisem listu
rekla sam sekretarici da uzme dva tri susreta i opise,nadam se da mi ta funkcionerka nece uzeti za zlo

danas sam uzela slobodan dan(jer ja mogu sebi da odlucim kad cu da radim a kad ne) mislim da cu da vodim svoje divno dete u soping,onda poseta gorepomenute grofice,ne znam da li cu da kuvam(jer volim a ne zato sto moram) ili da idem u restoran,to mi je problem dana