vidim,naslo se jos savrsenih ko ja i drago mi je da sad imam s kim da pricam i ko ce da me razume
eto pijem svoju prvu jutarnju kafu i jedem integralni keks sa namazom od 13 vitamina i mislim se sta cu da obucem danas
posto sam pasionirana kupoholicarka moj ormar je naravno pun ali nikad nista za obuci 

uskoro idem u inostranstvo,pozvani smo suprug,zlatno detence i ja na jednu luksuznu svadbu(gde nece da se prodaje mlada) i obisla sam od mark jacobsa do diora i nema nista za mene,jer imam specifican ukus i ne mogu da nosim ono sto svi sad nose
dan pred svadbu imam jedno otmeno okupljanje sa svojim uspesnim prijateljicama iz jednog kluba za obradu fotografije(jedna je priznati umetnik u toj zemlji u inostranstvu,jedna je poznata novinarka,jedna vodi poslove vezane za kulturu i obrazovanje,cetvrta je na specijalnoj misiji u skandinaviji pa cemo s njom voditi video konferenciju 

ipak smo prezauzete i ne mozemo da se okupimo sve u isto vreme na istom mestu) i tu mi je potrebna posebna toaleta naravno
mislim da ce poznata novinarka i feljtonista,pasionairana skupljacica manolovih cipelica da nas pozove u vilu koju je skorije kupila i opremila,ne mogu zeni da idem u staroj gucijevoj haljini koju imam vec 6 meseci 

onda treba da se nadjem s jednom kontroverznom istraziteljkom (mislim da je biologija u pitanju,ili tako neka nauka),s njom tek moram da pazim jer prvi utisak ne mogu da ostavim drugi put
takodje sam zakazala sastanak s poznatom kuvaricom,koja je zapravo tajni spijun
eto uz takve muke se budim,ne znam da l da otvorim temu jer resenja nemam
pozdravljam vas sve,uzivajte i budite srecni sto niste na mom mestu jer uopste nije lako boriti se s ovako ozbiljnom problemima,100 puta bih vise volela da sam kao vi ,mislim neki ovde 

vasa linda