- Poruka
- 1.565
ja sam isla s daliborom u pozoriste,karte sam dobila besplatno,........a ostalo je nasa tajna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..bila sam na tajladnskoj masazi, masirala me tajlandjanka, onda kod pedikira francuza, naravno..pa kod frizera engleza....jela sam na vrhu jedne od najvisih zgrada na svetu.....uf...i poivrh toga evo me na forumu...danas sam bila bas rasterecena...

posle khm khm sam zaspala ko klada a mm je igrao s cerkom nintendoSavršeno razumem tebe i tog uglednog gospodina, jasno je da sete oboje samosvesni, moderni poslovni ljudi koji vode računa o sebi i rade ono što ih ispunjava.
Samo daj malo jasnije boje, da i drugi vide. Možda dobiju motivaciju i nauče nešto novo
Еботе Линда јеси могла још светлија слова да ставиш?
ОћоравЕла сам док сам читала да бих схватила поенту теме.
Жене, не знам шта да Вам кажем...ја вечерас излазим са другарицама...мис'им, јес' да ће то личити пре на састанак неких тетки које само мељу о памети своје деци и мужевима смарачима, о томе како их нервирају колеге с посла, али ризиковаћу.
Мис'им и то је занимљивије од дечка који ми упропасти омиљену серију ''Шарк'' јер мора да ми објасни разлике концепта истраге у Америци и код нас.
Чини ми се да ће и он бити поткачен вечерас.![]()

) da mi spremi hladnu večeru i da onda uzme slobodno veče - ne volim da se posluga muva po vili kada doputujem... sutra me čeka naporan dan sa bankarima i advokatom... verovatno ću posle večere i kupke odmah na spavanje ... pozdravljam sve vas dokone srećnike... laka vam noć!

Хелен, истраживање ти траје од 29. 8. 2004.![]()
ја сам се управо вратила са турнеје по европи...

...a mene evo sluskinja bas oblaci i ceslja kosuJa jos nemam savrseni zivot, ali hrlim ka istom ko svi dipl u Srbiji![]()
nazalost sve to zname kad budes dozivela to savrsenstvo, neces verovati da si toliko srecnaima da se odusevis cinjenicom da si nesto kao zavrsila, a da te na poslu izrabljuju i da bi mozda bila savrsenija da si postala frizerka. Savrsen zivot u kome nemas vremena ni za bliznje koliko bi trebalo, o drugome i da ne pricam, toliko sam ja dobila od mog dipl
To je jedno savrsenstvo, samo ja ne vidim tu nista savrseno, radim kao konj, odsutna sam od kuce po ceo dan, od 7 do 7, umorna sam kao pas, pitam se sto sam uopste studirala, da bih rintala ovako kao ludak![]()

Ma, sta reci, skoro ko Svajcarska(malo fali)![]()

Хајде ти нама на швајцарском ово напиши, је не могу да разумем ако није на неком светском језику, толико сам научила да причам швајцарски и путујем по Јапанима и осталим европским земљама!
Свратим овде повремено, само да видим има ли још неко тако савршен живот, али видим да само још Конзу служавка чешља и облачи...тако да ми се ни на швајцарском више не прича са вама!![]()

), a i ne zivim tamo daleko, a i mnogo je zima, a ne volim zimu

Хајде ти нама на швајцарском ово напиши, је не могу да разумем ако није на неком светском језику, толико сам научила да причам швајцарски и путујем по Јапанима и осталим европским земљама!
Свратим овде повремено, само да видим има ли још неко тако савршен живот, али видим да само још Конзу служавка чешља и облачи...тако да ми се ни на швајцарском више не прича са вама!![]()
...a i sobarice su mi franacuskinje

Upravo sam stigla sa masaze gde me je sest pari muskih ruku masiralo... jedan je malo zabusavao, ali bila sam dobre volje pa sam mu oprostila... Nakon toga su me pokrili toplim peskirima sa kozijim mlekom kome je dodata vanila, da bih se opustila i mogla lakse da zaspim...
Tako da smatrajte da sam Vam laku noc pozelela na italijanskom, posto sam pod jakim uticajem divnog italijanskog belog vina koje me je sacekalo rashladjeno tacno koliko treba za jos malo uzivanja pred odmor koji mi je preko neophodan....![]()

Сестро, колика си ти, кад те је 6 пари руку масирало?!

Сестро, колика си ти, кад те је 6 пари руку масирало?!
![]()
![]()
Ja sam to tamo prvi put probala i od tada bez toga ne mogu da zapocnem radnu nedelju... 

Jao Vanda... Pa to ti je novitet u svetu masaze...Da se odjednom stimulise/masira sto veci deo tela i na taj nacin postizes pravilno proticanje energije kroz organizam...
Nije valjda da su to preskocili da ti kazu kada si bila u Japanu???Ja sam to tamo prvi put probala i od tada bez toga ne mogu da zapocnem radnu nedelju...
![]()

Е, уши им јапанске, то су ми прећутали!
Ома ми резервиши осам пари руку, стижем својим авиЈоном, за пар минута!![]()