- Poruka
- 43.612
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora bit...I tako, muvanje sa 40+ traje kratko
 hahahaha....
  hahahaha.... ,će se probiti do mene...pa,,Ajte sad,uzmite svaka po broj i smao da ne bude u praznično vreme,jer tada(tradicionalno) pokušavam da se SamoUbijem,..čisto tradicije radi,čekam na VAS,mlade dame.
 ,će se probiti do mene...pa,,Ajte sad,uzmite svaka po broj i smao da ne bude u praznično vreme,jer tada(tradicionalno) pokušavam da se SamoUbijem,..čisto tradicije radi,čekam na VAS,mlade dame.

Kako znas ko je zauzet kad svi flertuju i varajurecimo, muvali ste devojke/dečke u 20im, pa načinili pauzu, sada ste u 40im, ali kako se sada u ovim godinama probuditi iz hibernacije i pokrenuti mašineriju, klinačke fore više ne prolaze ili možda pale i dalje...
kako izgleda muvanje, udvaranje, nalaženje partnerke u 40im i kasnije?
uz ogradu da me startovanje zauzetih NE ZANIMA
ja sam skroz zaboravio kako se to radi.....

...evo ,,,malo mi je bolje....Šmmrc,plač,cmizdr...
...evo ,,,malo mi je bolje....Šmmrc,plač,cmizdr...
 ---pomagajte drugovi (i drugaRce),hoću da se ubijem zbog nje,zbog nje,zbog nje...zbog nje...šta ću s ove ruke tri,kada njoj već dadoh sve,baš ,sve...baš..sve...baš sve.......baš sve....Žiiivoteee,,,nemogu da živim bez nje.......
---pomagajte drugovi (i drugaRce),hoću da se ubijem zbog nje,zbog nje,zbog nje...zbog nje...šta ću s ove ruke tri,kada njoj već dadoh sve,baš ,sve...baš..sve...baš sve.......baš sve....Žiiivoteee,,,nemogu da živim bez nje.......ovako imaš velike šanse da smuvaš neku forumašicuLudi,pa budite drugari i Druga'rce,i pomozite mi da neku Smuvnem,hajde za početak,kako da počnem proces?
ono pod
1-
2-
3-
4-
........
i SMUV,Jel hoćete da budete drugovii DrugaRce,i da mi pomognite loma,znači pitanje je KAKO DA SMUVNEM NEKU Cicu-da se ne završi sve na "kibicu" - a,jel valja...ne...pa šta da radim-...evo ,,,malo mi je bolje....Šmmrc,plač,cmizdr...
Oću bre da neku Smuvnem,smuvnem,smuvnem,smuvnem.........aaaaaaaaaa---pomagajte drugovi (i drugaRce),hoću da se ubijem zbog nje,zbog nje,zbog nje...zbog nje...šta ću s ove ruke tri,kada njoj već dadoh sve,baš ,sve...baš..sve...baš sve.......baš sve....Žiiivoteee,,,nemogu da živim bez nje.......

Kako se muvaju mačke?ovako imaš velike šanse da smuvaš neku forumašicu
Kako znas ko je zauzet kad svi flertuju i varaju

Što si takva Mačko zabregačko , umesto da me ovde pohvališ,pošto si videla kako izgledam (ne avatar,već moju pravu fotku)...ok,nije mnogo različita od avatara,ali ..ipak,,sama si me pohvalila,doduše privatno,kaži forumašicama kako izgledam,sve sa traktorima u pozadini,i ono veliko more ...u garažu.......ovako imaš velike šanse da smuvaš neku forumašicu
Kinta polozaj gajba djipKako se muvaju mačke?
.... i šta vi mislite da li bi recimo jelen mogao da smuva mačku i pod kojim uslovima.....?
Kako se muvaju mačke?
.... i šta vi mislite da li bi recimo jelen mogao da smuva mačku i pod kojim uslovima.....?

Što si takva Mačko zabregačko , umesto da me ovde pohvališ,pošto si videla kako izgledam (ne avatar,već moju pravu fotku)...ok,nije mnogo različita od avatara,ali ..ipak,,sama si me pohvalila,doduše privatno,kaži forumašicama kako izgledam,sve sa traktorima u pozadini,i ono veliko more ...u garažu.......
Kaži nešto ,Budi MAčka.u svakom slučaju ti ljubim ruke kao pravi džentlmen bečke škole(dorćolske)

,imače ja sam Bik u horoskopu,jel ima ovde neke Bikčice,ili Škorpije...Rak (i Ribe me vole)
 ,imače ja sam Bik u horoskopu,jel ima ovde neke Bikčice,ili Škorpije...Rak (i Ribe me vole) 
Sta te to razocaralo mene samo za toga i zovuGod i am so lonely.......šmrc...otkada mi je jedna slomila srce i izneverila,gledala samo korist i mogućnost putovanja,...kad sam uvideo da sam pokretni bankomat,jako su me razočarale.
Voeo bih ,kada bih prvo mogao nekako da upoznam kakva je osoba (i ona mene) ta neka žemska - pre nego što ,bude ozbiljnije povezanosti....oh kako mi to fali,imače ja sam Bik u horoskopu,jel ima ovde neke Bikčice,ili Škorpije...Rak (i Ribe me vole)