analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 12.077
Al kad ti tvor smrdi aj ti izdrzi njegovu pricuok, kad ti kazes, no mislim da je njegovo duhovnjastvo bilo presudno, a ne to sto je smrdeo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al kad ti tvor smrdi aj ti izdrzi njegovu pricuok, kad ti kazes, no mislim da je njegovo duhovnjastvo bilo presudno, a ne to sto je smrdeo![]()
Možda je do tebe?i meni je najbitnije da je neko normalan...a to je onako i najredja pojava![]()
koliko je do nje , po tvome onako slobodna procenaMožda je do tebe?![]()
nije do komsinice sigurnoMožda je do tebe?![]()

110%koliko je do nje , po tvome onako slobodna procena
neće da je toliko , osim ako nešto znaš što mi ovde na forumu ne znamo
kako ja to da znam?neće da je toliko , osim ako nešto znaš što mi ovde na forumu ne znamo
nikad nije samo do jednog , i za ljubav i za svađu potrebno je dvojekako ja to da znam?
rekao si da iznesem slobodnu procenu, i dao sam slobodnu procenu
važi za nju i za svaku drugu koja ovde, ili u kafiću, ili u crkvi svom popu kuka kako je neshvaćena, kako muškarci više nisu muškarci, kako nema pravih, i sve nešto tako
nije do drugih, nije do muškaraca, nije do zle sudbine, ni do Božije kazne...
do njih je.
Tako je, ali ako su ti ocekivanja prevelika, kriterijumi prestrogi, a arsini dvostruki, onda je prvestveno do tebenikad nije samo do jednog , i za ljubav i za svađu potrebno je dvoje
Tako je, ali ako su ti ocekivanja prevelika, kriterijumi prestrogi, a arsini dvostruki, onda je prvestveno do tebe
previše kontradiktorne i maksimalističke tezice, da sav teret uvek padne samo na jednog partneraa tebi skoro će rođendan)))Tako je, ali ako su ti ocekivanja prevelika, kriterijumi prestrogi, a arsini dvostruki, onda je prvestveno do tebe
Ako je vec duze vreme partner, da.previše kontradiktorne i maksimalističke tezice, da sav teret uvek padne samo na jednog partnera
Ali jos je dalekoa tebi skoro će rođendan)))
može li ovde i prvi da ti čestitam, spreman rođos
a ako je , ne , )))Ako je vec duze vreme partner, da.
ma nije očas dođeAli jos je daleko
Hvala svakako

To je zato što si početnik. Mislim na forumu.

Oš neš Bangladeš.I tako, muvanje sa 40+ traje kratko![]()