Muvanje provokacijom

Petar_Pan

Iskusan
Poruka
6.907
Da li ste nekad ovako muvali? I da li mislite da je to dobar nacin?

Moje glediste na to:
Daklem ipak nekako skrenuti paznju na sebe. Okupirati neciju paznju. Cinjenica je da kad covek vidi necije zube onda ga i za nijansu vise ceni i postuje. I u svakom slucaju izbegli ste monotoniju i one situacije kad nema sta da se kaze.
Ipak je to mac sa dve ostrice i ako se izvede na nevest nacin moze da dovede do svadjanja i razilazenja. Takodje mnogi su nesvesni, a bogami i nespremni za prirodnu i logicnu kontra-provokaciju. Pogotovo osobe koje su lako uvredljive ne bi trebali da ulaze u ovakve stvari. I sto se onda cude "pa kako si smeo tako nesto da mi kazes, uvredio si me i slicno" kad i sami takav razgovor zapocinju.

Kakvih jos ima pozitivnih i negativnih strana "muvanja provokacijom"? I da li mislite da je to ispravan i uspesan put?

Petar_Pan:
Da li ste nekad ovako muvali? I da li mislite da je to dobar nacin?
...
Kakvih jos ima pozitivnih i negativnih strana "muvanja provokacijom"?
Ne komuniciram provokativno.
I ne volim likove koji tako muvaju.
Od muvanja provokacijom ima samo jedna bezveznija stvar.
Provokacija muvanjem.

a o kakvoj provokaciji govoris?otkopcas dva dugmeta na kosulji i oblizujes usne?ili neka druga provokacija?
i da li je to uspesan i ispravan nacin pitas a nisi postavio cilj.pa za neki cilj je uspesan za neki drugi nije

hanibaI77:
a o kakvoj provokaciji govoris?otkopcas dva dugmeta na kosulji i oblizujes usne?ili neka druga provokacija?
i da li je to uspesan i ispravan nacin pitas a nisi postavio cilj.pa za neki cilj je uspesan za neki drugi nije
Verbalnoj sam mislio... ono kao neko smisleno zahebavanje, podhebavanje i paljenje....
Cilj se zna... zariti zube u vrat nekom... :lol: Sta bi drugo bio cilj muvanja? :lol:

Petar_Pan:
Verbalnoj sam mislio... ono kao neko smisleno zahebavanje, podhebavanje i paljenje....
Cilj se zna... zariti zube u vrat nekom... :lol: Sta bi drugo bio cilj muvanja? :lol:
pa takvo muvanje moze i imati za cilj ponizavanje nekoga,ne?
paaa ne znam kako podyebavanje moze da se poveze sa muvanjem?kojom logikom?kad me neko podyebava mozemo da se posvadjamo,muvanje je drugi scenario.
i ne znam za primere
ajd navedi ti neki svoj,znam da imas :wink:

devojku sa kojom sam (kasnije) bio veren,upoznao sam pre mnogo godina (bla bla), i na pochetku se nismo podnosili, josh tachnije recheno mrzeli smo se, jako dugo. Naravno da smo se provocirali, svadjali i ogovarali. Telk posle par godina smo pocheli bolje da se mirishemo, itd. itd. Hocu da kazem da to nije nemoguce, chak i nije loshe ako sevne po koja varnica, to samo znachi da se intenzivno dozivljavate.

ne mora po sablonu,niko ne govori o tome nego ako neko krene da me podyebava(sto ja smatram podlom radnjom)ne moze da dobije neke dobre poene kod mene,to je radnja koja se radi s visoka,ne?pa kako onda da se smuvam s tom osobom?
desavao mi se slicno kao primer koji si naveo ali to je neslaganje a ne namerno iz dr kavanje ;-)

hanibaI77:
ne mora po sablonu,niko ne govori o tome nego ako neko krene da me podyebava(sto ja smatram podlom radnjom)ne moze da dobije neke dobre poene kod mene,to je radnja koja se radi s visoka,ne?pa kako onda da se smuvam s tom osobom?
desavao mi se slicno kao primer koji si naveo ali to je neslaganje a ne namerno iz dr kavanje ;-)
Naravno da od toga nema nishta, Perina tema se bavi provokacijom, nadam se ukusnom i znalachkom. Dobro, mozda nisam bash sasvim ispratio dalji razvoj teme, sory

Back