Muškobanjaste devojke i žene

ali ako okom otvara pivsku flašu, to mi je malo too much.
Okom baš ne mogu,...ali zubima i uz pomoć u utrašnjeg otvora na vratima, nikakav problem.😁
IMG_20241229_113727.jpg

Poslednja izmena:
Sta da se radi..
Nije to loše. Bar ne mnogo.
Kad uporedim sebe i mlađeg burazera, on je pojam ženstvenosti za mene. 😁
Priroda nas je valjda zato tako načinila, pa nismo "njanjave". Mda,...msm da to najviše zavisi od karaktera i ide iznutra. I sve žene u porodici sa obe linije su bile takve, što bih ja bila drugačija.
I neću!

Nije to loše. Bar ne mnogo.
Kad uporedim sebe i mlađeg burazera, on je pojam ženstvenosti za mene. 😁
Priroda nas je valjda zato tako načinila, pa nismo "njanjave". Mda,...msm da to najviše zavisi od karaktera i ide iznutra. I sve žene u porodici sa obe linije su bile takve, što bih ja bila drugačija.
I neću!
Ma ne bih rekla da je karakter, nego ti zivot natakne, teo ne teo.
Sve cesce pomislim, ja bih bre malo da trepcem i da budem njanjava za promenu :D

Svako ko je vernik nikome ne bi trebao da se ruga jer time vređa Tvorca svih nas. Važna je nutrina, unutarnja dobrota.
Naravno svaku jedinku, treba poštovati. To si u pravu. Ali, ako si npr. žena, pa poradi malo na sebi. Nemoj izgledati, kao rugoba. Pa, nije baš tvorac želeo, i rekao, da ona izgleda, baš ovako. Ova, iz kojekakvih ria(litija), može, da izgleda, pristojna ženska. Čak i privlačna. Ali ne, ona hoće, da je suprotno, od onoga, što treba da bude. Sve je do nje, Ustani malo, pokreni se, uradi nešto. LIČI NA ŽENSKO.

Naravno svaku jedinku, treba poštovati. To si u pravu. Ali, ako si npr. žena, pa poradi malo na sebi. Nemoj izgledati, kao rugoba. Pa, nije baš tvorac želeo, i rekao, da ona izgleda, baš ovako. Ova, iz kojekakvih ria(litija), može, da izgleda, pristojna ženska. Čak i privlačna. Ali ne, ona hoće, da je suprotno, od onoga, što treba da bude. Sve je do nje, Ustani malo, pokreni se, uradi nešto. LIČI NA ŽENSKO.
Tako je. Panj lepo obuci pa će izgledati drugačije.

Kao kriterij za pol uzimam biologiju
Sve ti je džaba, ako je ona samo biološki žensko, ako ne vodi računa, da to u praksi i jeste. Da je lepa, privlačna, atraktivna, pa i vragolasta, vrtirepić. Da ima šarm, stil. Ali ne kao neka sponzoruša i starleta. Da je neodoljiva, umiljata, nežna. I, svo ovo,da bude, na što prirodniji način. Naravno, sve u granicama pristojnosti. To je žensko.

Sve ti je džaba, ako je ona samo biološki žensko, ako ne vodi računa, da to u praksi i jeste. Da je lepa, privlačna, atraktivna, pa i vragolasta, vrtirepić. Da ima šarm, stil. Ali ne kao neka sponzoruša i starleta. Da je neodoljiva, umiljata, nežna. I, svo ovo,da bude, na što prirodniji način. Naravno, sve u granicama pristojnosti. To je žensko.
To je tvoja definicija idealnog ženskog, ženski pol je sve što poseduje ženske spolne organele, a tema je da li volimo žene sa muškobanjastom/yang/kako hoćeš energijom.

To je tvoja definicija idealnog ženskog, ženski pol je sve što poseduje ženske spolne organele, a tema je da li volimo žene sa muškobanjastom/yang/kako hoćeš energijom.
To je OK. Svi mi imamo deo hormona, od suprotnog pola. Nismo idealni, niti, tako nešto postoji, na zemlji. Ali, ako si rođen i dat ti je život, onda izgledaj, bar pristojno, za ono čemu pripadaš. Lako je biti klošar. A, i koga, iskreno, zanimaju, takve osobe. Uljudi se!
Ako misli, da je u pogrešnom telu, to je već posao za psihologe, psihijatre...
Osobe, kompetentne, da pruže, svaku vrstu pomoći, da bi olakšali, dotičnoj osobi. Za sve se nađe rešenje. I to je OK. Ali se smatrati ženom, a ona, zubima otvara, flašu piva. Prevrće sama, gumu od fapa, da je zameni, ili obara ruke, sa muškarcima, sa sve istetoviranim sidrom, na nadlaktici...
Nešto su tu pobrkane stvari. Naravno, slične stvari, važe i za muškarce, samo u drugom pravcu.

Da li volite ovakav tip ženske osobe? Da li bi ste bili sa ovakvom devojkom ili ženom? Znači muškobanjasta počev od izgleda do malo dubljeg glasa pa do ponašanja ili kombinacija svega navedenog ili pojedinačno samo...

Ne znam bas kako sa njima, jedna rodjaka je takva.
Ne znam da sam je ikada prokomentarisala, ali sam od nje dobila milion komentara.
Nije me videla preko deset godina i kaze mi sestra skoro da je za neku malu pred ljudima kazala "kako OVO Freya nije rodila?".

Eto, to je moje misljenje...ako su nezenstvene jer im tako odgovara, go for it...ali ako im smetaju drugacije onda je sa njima zaista nezgodno jer ces uvek biti pogodna za komentarisanje.
I da, tebi je uvek lako dok je njima tesko, TESKO, jer one nisu MI.
Samo ne znam kakve smo to MI...

Ja i koleginica se namontirale za proslavu, ne mo'ž čovek da nas prepozna! Tamo smo sedele s kolegama, jer smo jedine dve žene u firmi.
Sad,...tamo mi sve kao dame, jedan do tebe ti sipa piće, drugi ti pali cigaru.
Zato kad smo krenuli doma, morale smo mi da ih vozimo, jer su skoro svi bili mortus pijani. Eto ti mana! 😁
Doduše,...nije nama to problem, mda bi većini žena bio.
a jel imamo neku manu?

Back