Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 11.119
Svako ko je vernik nikome ne bi trebao da se ruga jer time vređa Tvorca svih nas. Važna je nutrina, unutarnja dobrota.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Okom baš ne mogu,...ali zubima i uz pomoć u utrašnjeg otvora na vratima, nikakav problem.ali ako okom otvara pivsku flašu, to mi je malo too much.
Da li volite ovakav tip ženske osobe? Da li bi ste bili sa ovakvom devojkom ili ženom? Znači muškobanjasta počev od izgleda do malo dubljeg glasa pa do ponašanja ili kombinacija svega navedenog ili pojedinačno samo...
Prebaciti temu na politiku....ovo mi liči kao tema o gđi.Brnabić?
Okom baš ne mogu,...ali zubima i uz pomoć u utrašnjeg otvora na vratima, nikakav problem.![]()
Nije to loše. Bar ne mnogo.Sta da se radi..
Ma ne bih rekla da je karakter, nego ti zivot natakne, teo ne teo.Nije to loše. Bar ne mnogo.
Kad uporedim sebe i mlađeg burazera, on je pojam ženstvenosti za mene.
Priroda nas je valjda zato tako načinila, pa nismo "njanjave". Mda,...msm da to najviše zavisi od karaktera i ide iznutra. I sve žene u porodici sa obe linije su bile takve, što bih ja bila drugačija.
I neću!
Ovo prvo je, simpatična, ženska osoba. I, mogu reći, da je slatka i simpatična. Pristojno žensko.Kao što rekoh ok je ako ima 'muške' osobine, al da to bude cherry picking, a ne kompletni vodoinstalater
Npr Corky iz Bounda je hot:
Pogledajte prilog 1663907
Ali ne i ovo:
Pogledajte prilog 1663908
"Da sam muško, bila bih im najbolji drug"!Ma ne bih rekla da je karakter, nego ti zivot natakne, teo ne teo.
Sve cesce pomislim, ja bih bre malo da trepcem i da budem njanjava za promenu![]()
Kao kriterij za pol uzimam biologijuOvo prvo je, simpatična, ženska osoba. I, mogu reći, da je slatka i simpatična. Pristojno žensko.
Ovo drugo, nije žensko. Osim biološki, po rođenju.
Naravno svaku jedinku, treba poštovati. To si u pravu. Ali, ako si npr. žena, pa poradi malo na sebi. Nemoj izgledati, kao rugoba. Pa, nije baš tvorac želeo, i rekao, da ona izgleda, baš ovako. Ova, iz kojekakvih ria(litija), može, da izgleda, pristojna ženska. Čak i privlačna. Ali ne, ona hoće, da je suprotno, od onoga, što treba da bude. Sve je do nje, Ustani malo, pokreni se, uradi nešto. LIČI NA ŽENSKO.Svako ko je vernik nikome ne bi trebao da se ruga jer time vređa Tvorca svih nas. Važna je nutrina, unutarnja dobrota.
Tako je. Panj lepo obuci pa će izgledati drugačije.Naravno svaku jedinku, treba poštovati. To si u pravu. Ali, ako si npr. žena, pa poradi malo na sebi. Nemoj izgledati, kao rugoba. Pa, nije baš tvorac želeo, i rekao, da ona izgleda, baš ovako. Ova, iz kojekakvih ria(litija), može, da izgleda, pristojna ženska. Čak i privlačna. Ali ne, ona hoće, da je suprotno, od onoga, što treba da bude. Sve je do nje, Ustani malo, pokreni se, uradi nešto. LIČI NA ŽENSKO.
Sve ti je džaba, ako je ona samo biološki žensko, ako ne vodi računa, da to u praksi i jeste. Da je lepa, privlačna, atraktivna, pa i vragolasta, vrtirepić. Da ima šarm, stil. Ali ne kao neka sponzoruša i starleta. Da je neodoljiva, umiljata, nežna. I, svo ovo,da bude, na što prirodniji način. Naravno, sve u granicama pristojnosti. To je žensko.Kao kriterij za pol uzimam biologiju
To je tvoja definicija idealnog ženskog, ženski pol je sve što poseduje ženske spolne organele, a tema je da li volimo žene sa muškobanjastom/yang/kako hoćeš energijom.Sve ti je džaba, ako je ona samo biološki žensko, ako ne vodi računa, da to u praksi i jeste. Da je lepa, privlačna, atraktivna, pa i vragolasta, vrtirepić. Da ima šarm, stil. Ali ne kao neka sponzoruša i starleta. Da je neodoljiva, umiljata, nežna. I, svo ovo,da bude, na što prirodniji način. Naravno, sve u granicama pristojnosti. To je žensko.
To je OK. Svi mi imamo deo hormona, od suprotnog pola. Nismo idealni, niti, tako nešto postoji, na zemlji. Ali, ako si rođen i dat ti je život, onda izgledaj, bar pristojno, za ono čemu pripadaš. Lako je biti klošar. A, i koga, iskreno, zanimaju, takve osobe. Uljudi se!To je tvoja definicija idealnog ženskog, ženski pol je sve što poseduje ženske spolne organele, a tema je da li volimo žene sa muškobanjastom/yang/kako hoćeš energijom.
Da li volite ovakav tip ženske osobe? Da li bi ste bili sa ovakvom devojkom ili ženom? Znači muškobanjasta počev od izgleda do malo dubljeg glasa pa do ponašanja ili kombinacija svega navedenog ili pojedinačno samo...
a jel imamo neku manu?
Jedna takva se krenula ložiti na mene.
Neka hvala![]()
Rockbitch na dukatiju u crvenoj ili crnoj kozi, boli glava.Da li volite ovakav tip ženske osobe? Da li bi ste bili sa ovakvom devojkom ili ženom? Znači muškobanjasta počev od izgleda do malo dubljeg glasa pa do ponašanja ili kombinacija svega navedenog ili pojedinačno samo...
I onda se Oto roknuo.