Muškobanjaste devojke i žene

Kod nas se danas gleda izvrnuto. Borba ta u zeni sa muskim i manifestacijom zenskog. Primer tip estradne licnosti - ultra zenstveno, mada sa nekim dodacima - masnija da bude, jaca, cak i jaca vilica cesto a temperamentna. Temperamentna zena je pojam danaskod nas. I onda imas te bucne zene okolo ko kauboji kad sednu negde i samo moze ultra chad da je utisa svojom energijom tipa: zavrsavam ol biznis stajla ili bijem po kafanama. I onda "obicne" ostaju zbunjene. Ne nasminka se odmah je muskaraca i neke i same to osete kod sebe. I onda je izmedju u procepu sabom: temperamentnija od ove, pogotovu kada je fizicka pojava u pitanju. Jer ova pada na ultra muskost i preuzima ulogu zenstvene zene, a ova ne pada ni na sta. "Ja da ti obucem tange? Obuci ih ti"

Pa sta ti podrazumevas pod lici na zensko?
Koliko ima zena na svetu, 5 milijardi, zamisli sta bi bilo kada bi sve izgledale isto? Horor
Ono sto ti ocigledno podrazumevas pod tim je samo tvoje vidjenje zenstvenosti.
Da ne govorim da se izgled zene menjao kroz vekove, nekada su zene bile sa oblinama..zene u plemenima su isto zene..aristokratija po svetu, s obzirom da se jako malo genetski miksovala je veoma slicnog, po meni upitnog oblika a isto se smatralo za ideal..ratnim i posleratnim godinama se i domacice smatrale zenstvenim..pa onda nove subkulture.
Tvoje vidjenje je veoma usko da bi se smatralo opsteprihacenim, izadji malo iz svog dvorista ima zivota i van njega
Sve zene koje su rodjene kao zene su zene, kraj.
Podrazumevam to, da postoje dva pola. Muški i ženski. I, da treba, da se razlikuju, a ne da budu identični. Znači, žena, ne treba da liči na rugobu, nego da bude dosledna tome što je lepši i nežniji pol. Znači žena.
Naravno, da na svetu, postoji mnoštvo kultura i običaja, čiji su deo i te žene. I, vrlo dobro znam, šta znači širok pogled na svet. Dovoljno sam zreo i naučen, kad su u pitanju, ljudskost i njegove vrednosti.

a sta je sa medjuseksualnim polom? Rode se sa ambiseksualnim karakteritikama na pr. I to nije neuobicajeno
Na pr zena sa uvecanim klitorisom ili muskarac sa mikropenisom. Ili zena sa penisom i grudima? I to se u literaturi ne shvata kao poremecaj vec genetska varijacija.

Podrazumevam to, da postoje dva pola. Muški i ženski. I, da treba, da se razlikuju, a ne da budu identični. Znači, žena, ne treba da liči na rugobu, nego da bude dosledna tome što je lepši i nežniji pol. Znači žena.
Naravno, da na svetu, postoji mnoštvo kultura i običaja, čiji su deo i te žene. I, vrlo dobro znam, šta znači širok pogled na svet. Dovoljno sam zreo i naučen, kad su u pitanju, ljudskost i njegove vrednosti.
Veoma mali broj ljudi na svetu je prirodno lep.
A i lepota je merilo ..pa nicega :)

Naravno, privilegiju da budu nepristojni/neuredni/nesarmantni imaju samo muskarci :mrgreen:
A koliko vremena zene istrose na svakodnevno sminkanje, biranje garderobe, kozmeticar, hijaluron, botoks, frizer,depilacije celog tela- da ne pricam o nekim ozbiljnijim zahvatima kao sto je plasticna hirurgija gde ne gube samo vreme nego i glavu ponekad.
To vreme muskarci iskoriste na citanje knjiga, obrazovanje, IT nadogradnju... i ostale kladionice, kafane i navijacke strasti z:mrgreen:

Nije to loše. Bar ne mnogo.
Kad uporedim sebe i mlađeg burazera, on je pojam ženstvenosti za mene. 😁
Priroda nas je valjda zato tako načinila, pa nismo "njanjave". Mda,...msm da to najviše zavisi od karaktera i ide iznutra. I sve žene u porodici sa obe linije su bile takve, što bih ja bila drugačija.
I neću!
Zena moze da uhvati malu pivu od 2 deci i eksira bez ruku tj drzi je zubima, ja to ne mogu nema teorije jbg.Ne da to konstantno radi ali moze. Tako sam je i prvi put upoznao i odma rekao ova je moja. Kad bolje razmislim jako muskasto.

Zena moze da uhvati malu pivu od 2 deci i eksira bez ruku tj drzi je zubima, ja to ne mogu nema teorije jbg.Ne da to konstantno radi ali moze. Tako sam je i prvi put upoznao i odma rekao ova je moja. Kad bolje razmislim jako muskasto.
Nama u srednjoj u mojoj varoši po difoltu servirali slamčice uz tuborg u diskoteci

Back