ružislav
Iskusan
- Poruka
- 5.755
Da li volite ovakav tip ženske osobe? Da li bi ste bili sa ovakvom devojkom ili ženom? Znači muškobanjasta počev od izgleda do malo dubljeg glasa pa do ponašanja ili kombinacija svega navedenog ili pojedinačno samo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedna takva se krenula ložiti na mene.
Neka hvala![]()
ma samo da joj nije problem da iznese gipsane ploce na treci spratDa li volite ovakav tip ženske osobe? Da li bi ste bili sa ovakvom devojkom ili ženom? Znači muškobanjasta počev od izgleda do malo dubljeg glasa pa do ponašanja ili kombinacija svega navedenog ili pojedinačno samo...
Što te to čudi?ajooojnee ali postoje i muškarci koji se pale na te takve
![]()
Volim da vidim kod žena mnoge odlike koje se tradicionalno smatraju muškim, ali ne baš kada se to pretvori u Matoru i sl. Volim kratku kosu i dublji glas, ali ako okom otvara pivsku flašu, to mi je malo too much.
Kao što rekoh ok je ako ima 'muške' osobine, al da to bude cherry picking, a ne kompletni vodoinstalaterdobro pazi ima koje tako izgledaju ali po ponašanju su ok neke npr nemaju takvo ponašanje ali ove koje su komplet kao muškarac jaoooo![]()
Kao što rekoh ok je ako ima 'muške' osobine, al da to bude cherry picking, a ne kompletni vodoinstalater
Npr Corky iz Bounda je hot:
Pogledajte prilog 1663907
Ali ne i ovo:
Pogledajte prilog 1663908
ma ova dole samo tera frizuru na levo...Kao što rekoh ok je ako ima 'muške' osobine, al da to bude cherry picking, a ne kompletni vodoinstalater
Ali i jedna i druga poseduju tzv muške osobine, samo je stvar u meriuporedio si lepoticu i zver![]()
Ali i jedna i druga poseduju tzv muške osobine, samo je stvar u meri
Taj koncept ženstvenog ima veze i sa nekim rodnim ulogama, a ja nisan ljubitelj nekog ko će poslušno da klima glavom na svaku odluku koju donesemupravo to daa
mene nikada nisu privlačile ženske osobe iz navedene grupacije - volim devojke i žene sa prijatnim ženskim glasom i ženstvenim ponašanjem....
svi imaju muske i zenske osobine.Ali i jedna i druga poseduju tzv muške osobine, samo je stvar u meri
Taj koncept ženstvenog ima veze i sa nekim rodnim ulogama, a ja nisan ljubitelj nekog ko će poslušno da klima glavom na svaku odluku koju donesem
Ja volim 51/49 u korist ženstvenogsvi imaju muske i zenske osobine.
Ugl. se nadju zena sa 4/5 žneskog i 1/5 muškog
sa muskarcem koji ima 4/5 mu[kog i 1/5 ženskog
ahahahahahaahaha, vrhunski. I ja tako volim da sprdamJa volim 51/49 u korist ženstvenog![]()
Samo takve me zanimaju.Da li volite ovakav tip ženske osobe?
Nemoj pred ovoliko ljudi.uzmi me
odma' i sad
![]()
Imali smo jednu u skoli, zvali je dziberka.ajooojnee ali postoje i muškarci koji se pale na te takve
![]()
meni baš prijaNemoj pred ovoliko ljudi.![]()