~*PrincesS*~
Veoma poznat
- Poruka
- 13.837
super ti avatarSilent Bob:Gući, gući debela, al si se ugoila... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
super ti avatarSilent Bob:Gući, gući debela, al si se ugoila... 8)
Electra:gde je najblizhi most???

dobro ti iskusna,ako smo ti mi djeca,aj polako sa ovog podforuma koji se zove TINEJDZERI... pa idi ljubavi sa svojim 'drugovima'....gucci_novosadjanka:vi decice nemate pojma o cemu pricate
Ma rek'o malo da svratim...da vidim shta ima novo, bar neko i na vas da obrati paznju...mala treba da mi budes zahvalna bre, nisam ja bilo ko......newerna_beba:dobro ti iskusna,ako smo ti mi djeca,aj polako sa ovog podforuma koji se zove TINEJDZERI... pa idi ljubavi sa svojim 'drugovima'....

ooo Gospode Boze hvala ti sto si poslao gucci_nivosadjanku sa nas prosvetli,da nam pokaze put...gucci_novosadjanka:Ma rek'o malo da svratim...da vidim shta ima novo, bar neko i na vas da obrati paznju...mala treba da mi budes zahvalna bre, nisam ja bilo ko......![]()
e dushice,samo kad si nam ti iskusna i odrasla<vidi se po tvojim komentarima koliko si zrela>gucci_novosadjanka:vi decice nemate pojma o cemu pricate
I ja mog OBOZHAVAMnewerna_beba:ooo Gospode Boze hvala ti sto si poslao gucci_nivosadjanku sa nas prosvetli,da nam pokaze put...![]()
![]()
btw. vojim svog najbljeg drugara,puno,puuuuno....

tooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*Smily*Girl*:Iz mog iskustva musko-zenska prijateljstva nisu moguca...

da...obe Nevene iz sd-a...jedna tzrna dryga plava jedna niska dryga visoka i takoN 8-)gucci_novosadjanka:tooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KONACNO PAMETNI LJUDI!!!!!!!!!
I nensike!
Jel se vi zovete Nevene?

imam i ja takvog druga.....i ne znam zashto,ali sa devojkama ne mogu bash da budem TAKO dobra*november rain*:ja imam mog Ismara, kojeg volim do neba, i on mene, i drugovi smo duugo, pravi drugovi, znachi, nikad nam nije palo na pamet neshto vishe...
uvijek je tu, ja sam uvijek tu za njega, ne postoji neshto shto mu ne bih mogla recj...
i ne znam shto bi ta prijateljstva bila nemogucja...
devojke su glupe,uvek se posvadjam sa drugaricama oko nekog dechka ili ako nekoj sluchajno,Bozhe sachuvaj, kazhem da mi se neshto ne svidja kod nje...Bas mi je dr.nensy4ever:da...obe Nevene iz sd-a...jedna tzrna dryga plava jedna niska dryga visoka i takoN 8-)![]()