MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nemam nista protiv onih koji veruju..ako im je tako lakse, ko sam ja da im sudim..
Vera u ljubav, verovanje u dobrotu, verovati svom srcu itd. je bitna stavka u zivotu.
..ali generalno gledano mozes verovati i u detelinu sa cetiri lista i osecaj ispunjenosti moze
biti potpuno isti kao kad verujes u Boga...

Ja nemam nista protiv onih koji veruju..ako im je tako lakse, ko sam ja da im sudim..
Vera u ljubav, verovanje u dobrotu, verovati svom srcu itd. je bitna stavka u zivotu.
..ali generalno gledano mozes verovati i u detelinu sa cetiri lista i osecaj ispunjenosti moze
,,,sve to stoji , ali kad veruješ u samog/samu sebe je ono stanje verovanja kada ti skoro ništa ne može nauditi osim sudbine , tako da sudbinski nemožemo mimoići neke stvari a ustvari mi smo ti od kojih sve počinje i završava u smislu rešavanja MŠ ili bilo kojeg li već,,,

Опет читава једна страна збрке у појмовима и представама шта је веровање, а шта је надање !

Филозофија је појмовна, а Религија је представна.

Овде неки праве жестоке конфликте из неразумевања своје сопствене писане речи

Ја када пишем неку декларацију, манифест, објаву или књигу кроз метафизичку стварност, појмове и представе они морају да имају следбеност и да проистичу једни из других.

"Благо вама" грађанистима, када можете да пишете шта хоћете и да немате одговорност за написано !

Грађанисти у грађанском друштву мисле да верују, јер још увек постоје неки јадни рефлекси древне примордијалне душевности и духовности, али они немају одавно више ту моћ благодати, камоли метафизичке стварности традиционализма, они се само испразно надају, а нада је највећа ку.рва.

Ово су ти дефекти и аномалије, где човек губи последњу веру у онтологију.

,,,sve to stoji , ali kad veruješ u samog/samu sebe je ono stanje verovanja kada ti skoro ništa ne može nauditi osim sudbine , tako da sudbinski nemožemo mimoići neke stvari a ustvari mi smo ti od kojih sve počinje i završava u smislu rešavanja MŠ ili bilo kojeg li već,,,

Ако имаш судбину, немаш каријеру,

ако имаш каријеру, немаш судбину.

Само једне филозофи, писци, драматурзи и нобеловци никада не описују.

МШ је осмишљен конструкт за каријеристе.

Опет читава једна страна збрке у појмовима и представама шта је веровање, а шта је надање !

Филозофија је појмовна, а Религија је представна.

Овде неки праве жестоке конфликте из неразумевања своје сопствене писане речи

Ја када пишем неку декларацију, манифест, објаву или књигу кроз метафизичку стварност, појмове и представе они морају да имају следбеност и да проистичу једни из других.

"Благо вама" грађанистима, када можете да пишете шта хоћете и да немате одговорност за написано !
Citam ovo i ne verujem da neko kao ti moze da napise. Ta tvoja gradjanstina i civilstina imaju velikih problema sa logikom filozofije, jer kao prvo sam uvodis gomile pojmova koje samo ti razumes, a onda spocitavas drugima nepoznavanje pojmovnog recnika. Drugo, sasvim osporavas one mislioce na koje se pozivas....od dekarta do Rasela. Da ne pominjem witgenstajna s kojim si u teskoj zavadi...a i sa dekartom.
I na kraju ...odgovornost za pisanu rec....nema je, pises nasumicno osporavajuci samo jednom recenicom (koja nema podrsku u tekstu) nesto sto ti se ne svidja, ne zato sto nije logicno ili je deo sumnje , nego samo zato sto ti se ne svidja kako konstrukt.
ali se definitivno slazem da je muski sovinizam delo nekog karijeriste i jedino sto ne znamo koja je sudbina tog karijeriste.

Citam ovo i ne verujem da neko kao ti moze da napise. Ta tvoja gradjanstina i civilstina imaju velikih problema sa logikom filozofije, jer kao prvo sam uvodis gomile pojmova koje samo ti razumes, a onda spocitavas drugima nepoznavanje pojmovnog recnika. Drugo, sasvim osporavas one mislioce na koje se pozivas....od dekarta do Rasela. Da ne pominjem witgenstajna s kojim si u teskoj zavadi...a i sa dekartom.
I na kraju ...odgovornost za pisanu rec....nema je, pises nasumicno osporavajuci samo jednom recenicom (koja nema podrsku u tekstu) nesto sto ti se ne svidja, ne zato sto nije logicno ili je deo sumnje , nego samo zato sto ti se ne svidja kako konstrukt.
ali se definitivno slazem da je muski sovinizam delo nekog karijeriste i jedino sto ne znamo koja je sudbina tog karijeriste.

Па сувишно је доказивати и непотребно по ко зна који пут, да пишете по неколико страница, а да не разумете појмовно ни представно на исти или сличан начин. Збрка

Бар да направите свој речник па да се само ви разумете.

Лупетате !

И то је сувишно и непотребно је описивати.

Па сувишно је доказивати и непотребно по ко зна који пут, да пишете по неколико страница, а да не разумете појмовно ни представно на исти или сличан начин. Збрка

Бар да направите свој речник па да се само ви разумете.

Лупетате !

И то је сувишно и непотребно је описивати.
Dobro, nisam tako razumeo....da ustanovimo sta je filozofija , a sta diskusija o diskusiji? :)
I da, sasvim si u pravu u takvoj konstataciji, a tvoj doprinos je evidentan. :)

Drugim recima, Bog je u nama...
Mi sami smo kreatori onoga sto nam se desava ili nam se desavalo ili sto ce nam se desavati..

Не може се судбина избећи без каријере !

Каријера поништава судвину. Сваки пут се пробудиш као друга особа, не можеш имати судбину

Пробајте једном да схватите да нобеловци пишу о карактерним особинама које доносе судбине, а не каријере. Нико не пише о каријеристима (антионтологија), уколико лик на крају не постаје онтологичан, бићевит, карактеран, судбоносан,...

"Карактер је судбина" - Хераклит Мрачни.

Онтолошки си дато Биће, које не може да буде боље него што изворно јесте (Биће јесте, Небиће није). Не можеш бити бољи од сопствене датости, бићевитости, ако се ниси претходно искварио.

Нпр. објашњење у Хришћанској религији, ти си датост благодати, који својим избором и вољом се квариш, после се поправљаш онтологијом, оно што си искварио антионтологијом, итд...

Хе, хе...
Ај се кладимо да ти се нико неће јавити на ову тему?
Овде нееема шовиниста Борац.
Pa evo ja joj se javljam.
Mene muci drugi problem.
Kako prepoznati sovinistu ..
Toliko je sve to prihvatljivi nacin i obrazac ponasanja da je tesko reci za nesto eee to je sovinista.
Evo na sta mislim.
Znam jedan par.
Ona je 3oo milja vise od njega.
Lepa pametna itd.
Ima svoj stan.
On je jedinac. Zivi sa mamom tatom ..zaposlen je.
Dodjekod nje. Jede pije.jos mu ona spremi. Trazi joj za cigare .
Kada ona spomene da uradi nesto on naravno ima izgovor da zuri.
Jedino sto je preveze ngde kolima.
Ma nikakve koristi od njega nema.
Ali on jeste dobar kao osoba.
Ali je tako..
Nekako...on kao ima moderne stavove itd..ali nista od toga ne pokazuje
Sve mi se cini kao da on nju iskoristava aparavan mu je da je on moderan sovinista.
Ne znam sta da joj kazem.
On nju voli...ali nista joj ne pomaze...
On nju voli ali ne upoznaje je sa roditeljima ni posle godinu dana..
Mada oni znaju za nju.
Ne znam...
Sve mi se cini da je taj razmazen a ne šovinista

:kafa:...

Каква мисаона конфузија, препознати шовинисту, модерног шовинисту, који на крају добија термин размажени.

Ми овде не разговарамо о кретенима и онима који их конфузно дефинишу !

--
Овде се говори о метафизици, антионологији, трансхуманизму и сл...

Не може се судбина избећи без каријере !

Каријера поништава судвину. Сваки пут се пробудиш као друга особа, не можеш имати судбину

Пробајте једном да схватите да нобеловци пишу о карактерним особинама које доносе судбине, а не каријере. Нико не пише о каријеристима (антионтологија), уколико лик на крају не постаје онтологичан, бићевит, карактеран, судбоносан,...

"Карактер је судбина" - Хераклит Мрачни.

Онтолошки си дато Биће, које не може да буде боље него што изворно јесте (Биће јесте, Небиће није). Не можеш бити бољи од сопствене датости, бићевитости, ако се ниси претходно искварио.

Нпр. објашњење у Хришћанској религији, ти си датост благодати, који својим избором и вољом се квариш, после се поправљаш онтологијом, оно што си искварио антионтологијом, итд...

Ne zanimaju njih stari Grci tlacitelji i patrijarsi. Jednaka prava se odnose iskljucivo na karijere, na jedan zivotni vijek i mjeri se po tome koliko $$$ pravis mjesecno. Sudbina za njih ne postoji: juce je istorija, sutra je misterija, zivi u sada. Tako je govorio plebs. Inace, zasto sudbinu nazivati ruznim imenom "metafizika"? Sve sto je culno i sto je uoblicilo karakter je fizika. Metafizika iskljucuje bilo kakvo sudjelovanje fizickog svijeta. Moze se cak reci da onaj ko bogu daje ljudski lik sijedog starca, taj ponistava njegovu metafizicnost. Dakle, pojam apstrakcija bolje odgovara da se objasni sudbina. No, plebejce sudbina ne zanima, nego koliko $$$ se pravi, i onda se samo lagano primijeti da vise prave beskarakterni beskicmenjaci.

Kad je propadala indijska bijela kultura njihove zene su htjele jednakost. Mrzile su bijelog muskarca. One su i dovele do toga da sad tamo vise nema bijelaca ni kulture. Onda su dosli sivi muski sovinisti sa bliskog istoka i pozderali pola indije. Niko se od feministkinja nije bunio. Glavno je da vise nema kulture i da svi mogu da ostanu primitivni. Tako ce i Evropu da pozdere islam, a nasim zenama, koje i nisu nesto bijele, lakse ce biti da se umotavaju nego da preuzmu od Austrougarske kulturu. Iz zahvalnosti ubili smo im cara. Nece on nas tjererati u podne iz kreveta.

Netacno.

Ovde govorimo o muskom sovinizmu.
Da li postoji?
Ako postoji ,kako ga prepoznajemo?
Kakav stav prema takvim muskarcima imaju muskarci?
Kakav stav imaju zene?

Da vam sazmem ,jer ocigledno ne razumete temu.

Да ли конструкт МШ или феминизам постоји?

Постоји ако верујеш у њега, ако ти је духовност ниска, конфликтна и расцепљена. (ако вештачки издвојиш позитивне и негативне честице у конфликту добијаш квантитативни прогрес, раст и развој, али без квалитета)

Тајк конструкт се предимензионира квантификује и од њега прави бизнис, ако прихватате расцепљеност, демократичност и декадентност.

Жао ми је МШ као и Феминизам морално не постоји. Он је генерисан из потребе мита о прогресу.

Нетачно је да онтолошки постоји !!! Аномалија није онтолошка, већ антионтолошка.

Овоземаљски Доказ: То је завршена и закључена тачка бр. 4. у Феб. 2020. у Давосу, које је донео Клаус Шваб и остале свецке фаце суперкласе који су вам наметниули тај прогресивистички конструкт, а сада Вам то исто укидају, зарад наредних свецких послова. То је био само алат

- -
Приватно и грађанско политичко суверенистичко питање: Да ли теби треба неко да намеће конструкт, па да га онда гаси, а ти да се буниш када се на неки конструкт навикнеш, јер више то креаторима не треба ??

Заебано критичко питање ... :per:

Poslednja izmena:
Progres materijalnog prema duhovnom nije konstrukt kako ti kazes nego realnost, ona dva koraka unazad koja su trazili tradicionalisti su vec uradjena i nista nije promenjeno, naprotiv, pokazalo se kao mnogo gore.
To da li ce feministi videti muski sovinizam u pokusaju izvrtanja istine takoreci je zanemarljivo u konstalaciji gde se duh pomerio i iza sebe ostavio sve nezadovoljne feministkinje i muske soviniste (samozvane tradicionaliste.).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back