- Poruka
- 50.176
,,,jedna od onih situacija kada su mozak i srce u ratnom stanju,,,![]()
Um kaze -sanse nema, a srce -ma daj, sigurno ima nesto...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
,,,jedna od onih situacija kada su mozak i srce u ratnom stanju,,,![]()
..ako bih nesto volela da postoji na ovom svetu to je reinkarnacija...ali avaj, sklona sam sumnji...![]()
Um kaze -sanse nema, a srce -ma daj, sigurno ima nesto...![]()
ok,ali da li mislis da lakse ,lepse.potpunije,srecnije zive oni koji veruju ili oni koji ne veruju
Ja ne verujem i ne zivim nista losije od onih koji veruju..na isto se svede na kraju, kako god da okrenes...![]()
,,,sve to stoji , ali kad veruješ u samog/samu sebe je ono stanje verovanja kada ti skoro ništa ne može nauditi osim sudbine , tako da sudbinski nemožemo mimoići neke stvari a ustvari mi smo ti od kojih sve počinje i završava u smislu rešavanja MŠ ili bilo kojeg li već,,,Ja nemam nista protiv onih koji veruju..ako im je tako lakse, ko sam ja da im sudim..
Vera u ljubav, verovanje u dobrotu, verovati svom srcu itd. je bitna stavka u zivotu.
..ali generalno gledano mozes verovati i u detelinu sa cetiri lista i osecaj ispunjenosti moze
biti potpuno isti kao kad verujes u Boga...
Ja nemam nista protiv onih koji veruju..ako im je tako lakse, ko sam ja da im sudim..
Vera u ljubav, verovanje u dobrotu, verovati svom srcu itd. je bitna stavka u zivotu.
..ali generalno gledano mozes verovati i u detelinu sa cetiri lista i osecaj ispunjenosti moze
biti potpuno isti kao kad verujes u Boga...
,,,sve to stoji , ali kad veruješ u samog/samu sebe je ono stanje verovanja kada ti skoro ništa ne može nauditi osim sudbine , tako da sudbinski nemožemo mimoići neke stvari a ustvari mi smo ti od kojih sve počinje i završava u smislu rešavanja MŠ ili bilo kojeg li već,,,
Citam ovo i ne verujem da neko kao ti moze da napise. Ta tvoja gradjanstina i civilstina imaju velikih problema sa logikom filozofije, jer kao prvo sam uvodis gomile pojmova koje samo ti razumes, a onda spocitavas drugima nepoznavanje pojmovnog recnika. Drugo, sasvim osporavas one mislioce na koje se pozivas....od dekarta do Rasela. Da ne pominjem witgenstajna s kojim si u teskoj zavadi...a i sa dekartom.Опет читава једна страна збрке у појмовима и представама шта је веровање, а шта је надање !
Филозофија је појмовна, а Религија је представна.
Овде неки праве жестоке конфликте из неразумевања своје сопствене писане речи
Ја када пишем неку декларацију, манифест, објаву или књигу кроз метафизичку стварност, појмове и представе они морају да имају следбеност и да проистичу једни из других.
"Благо вама" грађанистима, када можете да пишете шта хоћете и да немате одговорност за написано !
Citam ovo i ne verujem da neko kao ti moze da napise. Ta tvoja gradjanstina i civilstina imaju velikih problema sa logikom filozofije, jer kao prvo sam uvodis gomile pojmova koje samo ti razumes, a onda spocitavas drugima nepoznavanje pojmovnog recnika. Drugo, sasvim osporavas one mislioce na koje se pozivas....od dekarta do Rasela. Da ne pominjem witgenstajna s kojim si u teskoj zavadi...a i sa dekartom.
I na kraju ...odgovornost za pisanu rec....nema je, pises nasumicno osporavajuci samo jednom recenicom (koja nema podrsku u tekstu) nesto sto ti se ne svidja, ne zato sto nije logicno ili je deo sumnje , nego samo zato sto ti se ne svidja kako konstrukt.
ali se definitivno slazem da je muski sovinizam delo nekog karijeriste i jedino sto ne znamo koja je sudbina tog karijeriste.
Dobro, nisam tako razumeo....da ustanovimo sta je filozofija , a sta diskusija o diskusiji?Па сувишно је доказивати и непотребно по ко зна који пут, да пишете по неколико страница, а да не разумете појмовно ни представно на исти или сличан начин. Збрка
Бар да направите свој речник па да се само ви разумете.
Лупетате !
И то је сувишно и непотребно је описивати.
,,,sve to stoji , ali kad veruješ u samog/samu sebe je ono stanje verovanja kada ti skoro ništa ne može nauditi osim sudbine , tako da sudbinski nemožemo mimoići neke stvari a ustvari mi smo ti od kojih sve počinje i završava u smislu rešavanja MŠ ili bilo kojeg li već,,,
Pa evo ja joj se javljam.Хе, хе...
Ај се кладимо да ти се нико неће јавити на ову тему?
Овде нееема шовиниста Борац.
Не може се судбина избећи без каријере !
Каријера поништава судвину. Сваки пут се пробудиш као друга особа, не можеш имати судбину
Пробајте једном да схватите да нобеловци пишу о карактерним особинама које доносе судбине, а не каријере. Нико не пише о каријеристима (антионтологија), уколико лик на крају не постаје онтологичан, бићевит, карактеран, судбоносан,...
"Карактер је судбина" - Хераклит Мрачни.
Онтолошки си дато Биће, које не може да буде боље него што изворно јесте (Биће јесте, Небиће није). Не можеш бити бољи од сопствене датости, бићевитости, ако се ниси претходно искварио.
Нпр. објашњење у Хришћанској религији, ти си датост благодати, који својим избором и вољом се квариш, после се поправљаш онтологијом, оно што си искварио антионтологијом, итд...
Овде се говори о метафизици, антионологији, трансхуманизму и сл...
Netacno.
Ovde govorimo o muskom sovinizmu.
Da li postoji?
Ako postoji ,kako ga prepoznajemo?
Kakav stav prema takvim muskarcima imaju muskarci?
Kakav stav imaju zene?
Da vam sazmem ,jer ocigledno ne razumete temu.