- Poruka
- 50.196
Eto, ... vidiš,
čim 2 prava MŠ, odmah mir na temi.
(inače kada sam sam odmah se ŽŠ gomilaju)
![]()
Aaaa...nije tako...

Bio je vikend plus lepo vreme...inače bi smo se svadjali....

Zanimljiva je slika koju je postavio Arhimed...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, ... vidiš,
čim 2 prava MŠ, odmah mir na temi.
(inače kada sam sam odmah se ŽŠ gomilaju)
![]()
Aaaa...nije tako...
Bio je vikend plus lepo vreme...inače bi smo se svadjali....
Zanimljiva je slika koju je postavio Arhimed...![]()
....tuga...pitam se kome li će snovi da se ostvare?...
![]()
Kolko ja vidim njegove misli nisu usmerene ka srcu nego...![]()
Kolko ja vidim njegove misli nisu usmerene ka srcu nego...![]()
Nego??.....
Nevezano za sliku, ponela me misao...u modernom svetu ostale su samo romantične priče
o hrabrom, zaljubljenom vitezu Orlandu, možda pamte još i Cida ili Ričarda Lavljeg Srca...
Nego??.....
Nevezano za sliku, ponela me misao...u modernom svetu ostale su samo romantične priče
o hrabrom, zaljubljenom vitezu Orlandu, možda pamte još i Cida ili Ričarda Lavljeg Srca...
Ako ništa drugo,današnji muškarci se bar češće kupaju
.. mada ima i onih koji održavaju kult viteza![]()
Ako ništa drugo, današnji muškarci se bar češće kupaju
.. mada ima i onih koji održavaju kult viteza![]()
da ispircam nesto...Prije par godina jedan poznanički par se vjenčavao šerijatski (Islamski), i sad onaj hodža govori moraju biti dva svjedoka (muškarca) ili jedan muškarac i dvije žene.,,
ja onako ne znajuci puno nesto o svemu tome i onako sto me kopkalo pitam...zašto dvije žene a ne jedna...
A onaj hodza mi tiho reče....zato jer su žene prevrtljive, zavidne, lako mijenjaju mišljenje..
tako da ako jedna ne govori istinu (zbog zavisti ili ljubomore) ova će druga govoriti istinu....a kod muškarca se zna, on uvijek stoji iza svog nekog mišljenja...
Onako mozda malo čudno ali kad skontas to jeste tako...
da ispircam nesto...Prije par godina jedan poznanički par se vjenčavao šerijatski (Islamski), i sad onaj hodža govori moraju biti dva svjedoka (muškarca) ili jedan muškarac i dvije žene.,,
ja onako ne znajuci puno nesto o svemu tome i onako sto me kopkalo pitam...zašto dvije žene a ne jedna...
A onaj hodza mi tiho reče....zato jer su žene prevrtljive, zavidne, lako mijenjaju mišljenje..
tako da ako jedna ne govori istinu (zbog zavisti ili ljubomore) ova će druga govoriti istinu....a kod muškarca se zna, on uvijek stoji iza svog nekog mišljenja...
pa bili bi papučari da nismo šovinisti ne...
mora se znati ko je muškarac a ko žena