MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mlako voljenje:
- stvarno voliš, al bez preterane radosti (doduše, kod takvog tipa voljenja nema ni bolnih potresa)
- bez strasti
- bez očekivanja i nade da će biti drugačije, jer je "mlaka" ljubav zapravo jedna podla smicalica/kosmička šala ... koja ti se, u obliku navike, zavuče pod kožu

Ali to je onda platonska ljubav...treba li verovati da to postoji?..:confused:

A prezrele jel smeju da vole ili im to bude zabranjeno..?...:sad2:

633783108045017685-MILF.jpg

Mlako voljenje:
- stvarno voliš, al bez preterane radosti (doduše, kod takvog tipa voljenja nema ni bolnih potresa)
- bez strasti
- bez očekivanja i nade da će biti drugačije, jer je "mlaka" ljubav zapravo jedna podla smicalica/kosmička šala ... koja ti se, u obliku navike, zavuče pod kožu

ciljno, ograničeno, ateističko, trodimenzionalno, pragmatično, proračunato, materijalističko voljenje.

Pih, ... kada budemo tako hladno voleli samo Svešću rascopaćemo svoje transcendentalno biće na komponente i nećemo biti Biće, jer :
Biće=Volja + Svest

... tada će um da nam "strpaju" u čipove i kada budemo jezdili kroz kosmička prostranstva između dve galaksije, imaćemo vremena svog prošlog i budućeg kosmosa da ti kao budući Ž.čip i ja kao budući M.čip, vodimo hladnu ljubav. Neće biti samo sadašnjosti i sve njene lepote, jer neće više u nama postojati primarne komponente tople Volje, već samo hladne Svesti ...

;)
Ja

...ccc...I meni niko nije objasnio šta je to hladna ljubav...:think:...to mi miriše
na onu pravu m.šovinističku ljubav...(aj nek me neko ubedi da nisam u pravu :mrgreen: )...koju prati rečenica:
-"Dodji mala da ti čika da bonu"...:per:

Seks i ljubav su odavno razdvojeni kao nešto što utopisti i lažni moralisti smatraju komplementarnim.
Mislim da bi brojka od 200 000 abortusa godišnje mogla potvrditi taj moj stav

Apsolutno se slažem, i mislim da su uvek bili razdvojeni ti pojmovi, seks i ljubav, bar za dobar deo populacije. Pa i ovde na forumu se može svašta pročitati, da ja često budem u dilemi da li su ti ljudi uopšte imali seksa. A drugo, koliko je kvalitetan bio.
Znači, tu je po meni ključan i jako relativan pojam "dobar seks". I iskrenost nas učesnika na tu temu. :lol:

Vaistinu..dobri silikoni...:mrgreen:
...Tj. pričajte vi, ja ću da vas slušam...:lol:

Upravo tako. Vi pričajte, a ja ću da idem... na filozofiju. :)
Mada je iskrenost svuda diskutabilna, evo neki se ovde i hvale time (primer MŠ kolovođe :lol: na prethodnoj strani).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back