Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 4.390
Ovo je jednostavno,praktično i pristojno.ovako nesto cu da napravim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobio bih nervni slom da mi ovako stoji alat. Ali istina je da znam par mnogo dobrih majstora kojima ovako izgleda radni prostor.Ja vise volim ovako organizovani haos.
Pogledajte prilog 1817652
Ovo je jednostavno,praktično i pristojno.ovako nesto cu da napravim
Pogledajte prilog 1819268
Rostilj se i pravi zbog takvih stvari.ja vise volim da roštiljam nego da jedem poslea ražanj, pa dimnjak koji sprovodi dim kroz pušnicu?
ih šta tu sve fali....a realno fali samo dovoljno veliko društvo da bi takvi roštilji bili normalni....dvadesetak ljudi, pa naviše...

120 kvadrata ti je radionica ili sve to?@tema - napravio sam sebi tokom poslednjih godina pravi mancave, tu je garaža, radionica (drvo i metal, alat za sve, struja, voda, keramika, auto servis....), IT laboratorija na spratu, 120kvm divote, misleći da je to više nego dovoljno prostora za sav alat koji mi može zatrebati. Evo nije prošlo ni tri godine, već žalim što nisam napravio duplo viviše.
I onda stoji ta skalamerija cele godine i smeta, a za manje para i bez muke se kupi roštilj na točkove, koji realno može i da se napravi, ali ne i oni liveni, jer u garaži nemamo livnicu....mora da bude masivan a to samo cigla ili liveno gvoždje...Rostilj se i pravi zbog takvih stvari.ja vise volim da roštiljam nego da jedem posle![]()
Pa tu mi niko ne živi.samo povremeno jaI onda stoji ta skalamerija cele godine i smeta, a za manje para i bez muke se kupi roštilj na točkove, koji realno može i da se napravi, ali ne i oni liveni, jer u garaži nemamo livnicu....mora da bude masivan a to samo cigla ili liveno gvoždje...