muskarci vise vole plavuse?

Plavuse su mi malo ofucane, kao odrane ovce...kao otvorena knjiga...nemaju misterioznost
Vise volim takmiju kosu, tamnije oci..
Tamnije oci su msiterioznije, neznije, toplije

Isto i za kosu vazi...
Ok ako je prirodna plavusa, ali najodvratnija kombinacija je prirodna crnka ofarbana u plavo..
Podseca me na bugarke koje se farbaju u belo(ne plavo) a imaju 3 cm crni izrastak

Nisam znala da se toliko zadrzavas (mentalno mislim) na boji kose i ociju. Ja mislila da ti odmah padne mrak na oci kad ti receptori osete povecanu koncentraciju feromona :razz:

Ma da se razumemo, yebo ja i plavuse i crnke i mrsave i malo popunjenije i sa sikama kec i sa sikama petica…

Ali sam oduvek znao sta je kvalitet zenke

Kvalitetna zenka se veoma malo sminka, drzi svoju boju kose ili par nijansi svetlije/tamnije, ide redovno na sport i ima zenstven glas/ponasanje i skladno se oblaci…ne ide na pijacu u dopicnjaku…vec izazovnu garderobu sotavi za izlaske a preko dana se oblaci kao dama(ili u ranijim godinama kao fino celjade)

Iskreno, vecinu koju sam penetrirao je bila ta sorta..glupa ali dobrih sisa i lepe guze…..ali znadok da od njih nemam nikakvu korist osim sto ispraznim jajca ;)

Uh pored toliko iskustva nisi naucio da se sa tim stvarima nefilozofira. E crni ti :razz:! Jer bas se tog leba covek najvise najede kojega nece....:shock:

Ma da se razumemo, yebo ja i plavuse i crnke i mrsave i malo popunjenije i sa sikama kec i sa sikama petica…

Ali sam oduvek znao sta je kvalitet zenke

Kvalitetna zenka se veoma malo sminka, drzi svoju boju kose ili par nijansi svetlije/tamnije, ide redovno na sport i ima zenstven glas/ponasanje i skladno se oblaci…ne ide na pijacu u dopicnjaku…vec izazovnu garderobu sotavi za izlaske a preko dana se oblaci kao dama(ili u ranijim godinama kao fino celjade)

Iskreno, vecinu koju sam penetrirao je bila ta sorta..glupa ali dobrih sisa i lepe guze…..ali znadok da od njih nemam nikakvu korist osim sto ispraznim jajca ;)

kratak kurs KAKO BITI KVALITETNA ŽENKA? :lol:

Sto za nekoga? Mene je licno nagovorila drugarica. Kao higijenski je, bolje je i itd. Mada, u zadnje vreme svi moji bivsi su hteli izdepiliranu. Do pre desetak godina to i nije bilo zanimljivo :shock:

ja sam je i tada potpuno depilirala...
ne podnosim dlake...
sa nogu sam sklonila laserom, kao i sa ruku...
prepone ne bi trebalo raditi...

tako da ostaje samo topli vosak, i skidam sve...

čistije, nežnije, mekše, seksi...
devičansko...:lol:

Back