Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Neće, samo ću ja!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dok plavuse i crnke cupaju perike i nadogradnje
ridjokose se mudro smeskaju i vode horde zabalavljenih iza sebe
ko zna zna i bez kose, ko ne zna moze i da se blajha
oce sad da skoce sve aspide forumske na mene?
!Plavuse su mi malo ofucane, kao odrane ovce...kao otvorena knjiga...nemaju misterioznost
Vise volim takmiju kosu, tamnije oci..
Tamnije oci su msiterioznije, neznije, toplije
Isto i za kosu vazi...
Ok ako je prirodna plavusa, ali najodvratnija kombinacija je prirodna crnka ofarbana u plavo..
Podseca me na bugarke koje se farbaju u belo(ne plavo) a imaju 3 cm crni izrastak
Ma da se razumemo, yebo ja i plavuse i crnke i mrsave i malo popunjenije i sa sikama kec i sa sikama petica…
Ali sam oduvek znao sta je kvalitet zenke
Kvalitetna zenka se veoma malo sminka, drzi svoju boju kose ili par nijansi svetlije/tamnije, ide redovno na sport i ima zenstven glas/ponasanje i skladno se oblaci…ne ide na pijacu u dopicnjaku…vec izazovnu garderobu sotavi za izlaske a preko dana se oblaci kao dama(ili u ranijim godinama kao fino celjade)
Iskreno, vecinu koju sam penetrirao je bila ta sorta..glupa ali dobrih sisa i lepe guze…..ali znadok da od njih nemam nikakvu korist osim sto ispraznim jajca![]()

Ma da se razumemo, yebo ja i plavuse i crnke i mrsave i malo popunjenije i sa sikama kec i sa sikama petica…
Ali sam oduvek znao sta je kvalitet zenke
Kvalitetna zenka se veoma malo sminka, drzi svoju boju kose ili par nijansi svetlije/tamnije, ide redovno na sport i ima zenstven glas/ponasanje i skladno se oblaci…ne ide na pijacu u dopicnjaku…vec izazovnu garderobu sotavi za izlaske a preko dana se oblaci kao dama(ili u ranijim godinama kao fino celjade)
Iskreno, vecinu koju sam penetrirao je bila ta sorta..glupa ali dobrih sisa i lepe guze…..ali znadok da od njih nemam nikakvu korist osim sto ispraznim jajca![]()

kratak kurs KAKO BITI KVALITETNA ŽENKA?![]()
kao primerak iz skupine kojoj je pitanje i postavljeno
odgovaram sa: da, volim
da, volim razne nijanse
da, volim prirodne boje
da, volim sve boje![]()
![]()
bila sam plavusha i nije tako.. kerovi su vishe lajali dok sam bila dugokosa crnka..
O kojoj kosi pricamo?Medjunoznoj?
ta kosa... bolje da je nema...
fuj
Trebala bi da se otvori tema :shock:! Osim zbog higijene, grozno mi izgleda obrijano medjunozje. Ali to je sad neka moda pa probah i ja 8-).
meni je najlepša glatka...
pa da je nazovem ribica mada smešno je reći to za onu koja je u prometu i koja se izbrijava za nekoga...
Sto za nekoga? Mene je licno nagovorila drugarica. Kao higijenski je, bolje je i itd. Mada, u zadnje vreme svi moji bivsi su hteli izdepiliranu. Do pre desetak godina to i nije bilo zanimljivo :shock:

jel tako hard
a kad si to hteo da skocis na mene
mislim da se pripremim
ili da budem ipak ko magarac u magli
pa nek ide zivot

ja sam je i tada potpuno depilirala...
ne podnosim dlake...
sa nogu sam sklonila laserom, kao i sa ruku...
prepone ne bi trebalo raditi...
tako da ostaje samo topli vosak, i skidam sve...
čistije, nežnije, mekše, seksi...
devičansko...![]()
Jbt..ala ste dlakavi/ve....a pitanje je samo Da li muskarci vise vole plavuse