muskarci vise vole plavuse?

dragi moji, ne znam da li je neko vec otvarao ovu temu, ali me zanima sta mislite - da li je tacno da muskarci vise vole plavuse?
ima li koja plavusa ovde?
da li vam se desilo da je vasa najbolja prijateljica plavusa i da ste se pored nje osecale zapostavljeno u drustvu... a muskarci, k'o muskarci "vole plavo, pa i ofarbano".
ja kao plavusa tvrdim da je definitivno tako. :lol:
.
pazi kad pored vestacke plavuse nikako ne mogu da se osecam zapostavljano :)
jednostavno znas da je vestak :neutral:

ko kad bi se osecala zapostavljeno pored silikonske dame.
tesko :)

jeste, volim sisate crnke:)

kiss2.gif

JAO SAD SAM SHVATILA!
Pa sve plavushe su otishle sa boljim frajerima, a ovi nashi krstashi su bili primorani da se zadovolje i crnkama...
Pa trebali ste oma lepo da objasnite da nemate dovoljno kinte...a ne tu se kao neshto vadite na boju kose...:lol:

dragi moji, ne znam da li je neko vec otvarao ovu temu, ali me zanima sta mislite - da li je tacno da muskarci vise vole plavuse?
ima li koja plavusa ovde?
da li vam se desilo da je vasa najbolja prijateljica plavusa i da ste se pored nje osecale zapostavljeno u drustvu... a muskarci, k'o muskarci "vole plavo, pa i ofarbano".
ja kao plavusa tvrdim da je definitivno tako. :lol:
Jedna rech,domatji,prva rech:
Nije.

JAO SAD SAM SHVATILA!
Pa sve plavushe su otishle sa boljim frajerima, a ovi nashi krstashi su bili primorani da se zadovolje i crnkama...
Pa trebali ste oma lepo da objasnite da nemate dovoljno kinte...a ne tu se kao neshto vadite na boju kose...:lol:

ebiga, crne imaju manju picu koju mogu da zadovolje i mi forumaski jadnici sa bijednom kitom od jedva 20cm:D...a ove plave su ko arteshki bunar:lol:

Back