muskarci vise vole plavuse?

Mislis cim ga navuku?

Ma da, to sam prvi put u zivotu videla da lik navlachi kondom i svrsava.

Jos uvek mi nije jasno sa kakvim se to muskarcima vidjas - kada ne znaju da ce da svrse za sec - sto onda uopste pokusavaju da navuku gumu?

Aman, pa kunu se da im se to nikad nije desilo :) Smeshno, ali shta drugo da ti kazem, osim to shto oni kazu meni. Zar ne mislis da se i ja pitam kako to da nalecem bash na takve kilavce! Doduse, svakome od njih kita stoji dignuta sat-dva pre navlachenja kondoma, pa se onda vade da mora da je zbog toga.

dragi moji, ne znam da li je neko vec otvarao ovu temu, ali me zanima sta mislite - da li je tacno da muskarci vise vole plavuse?
ima li koja plavusa ovde?
da li vam se desilo da je vasa najbolja prijateljica plavusa i da ste se pored nje osecale zapostavljeno u drustvu... a muskarci, k'o muskarci "vole plavo, pa i ofarbano".
ja kao plavusa tvrdim da je definitivno tako. :lol:

Ne bih se slozio sa tobom, latinas rules:p

kerovi su vishe lajali dok sam bila dugokosa crnka..

Ja bi uvek dao dve plavuse za jednu crnku.

najlepsa kombinacija po meni je devojka visine oko 175 cm 60 kg..kosa crna,duga,gusta i kovrdzava i oci plave poput nekog planinskog jezera..

prednost dajem crnkama..nekako su izazovnije..

jeste, volim sisate crnke:)

sto se mene licno tiche,crnke definitivno...

Nije tacno. Netacno je.

Jedna rech,domatji,prva rech:
Nije.

bolje crne, mediteranska ili u nasem slucaju orijentalna lepota i geni :)

Glasam za original boju kose :)
Najvise glasam za crnke, a najbolje sa bar nesto duzom kosom.

gresis plavuse su proslost! sad svi hoce crnke da probaju kako gutaju i njihovo iskustvo!

Vise volim takmiju kosu, tamnije oci..
Tamnije oci su msiterioznije, neznije, toplije

Koliko ja znam o plavusama muskarci imaju misljenje da su glupe i to je to a da su crnke prave zavodnice za njih i da ih vise privlace...

Ne bih se slozio sa tobom, latinas rules:p
oni vise vole crnke. :?

Tako kaze moj tata, odnosno, tako je nekada govorio, da on voli plavo, pa i ofarbano, ako se ja dobro secam, a verovatno bi to i sad ponovio kad bi imao dobru priliku. A ja mislim da su to prazne reci.

Ali, istina je da najneznije delujem kad sam plava, zato mi je te boje kosa prethodne dve godine, jer ovako bas nisam nezna i takvog izgleda, pa se to nekako kompenzuje plavom kosom...

Mislim da mnogi više vole plavuše, zašto, ne znam. Ne znam, ne zato što sam plavuša , nego zato što sam uvek smatrala da su crnke lepše.

da,vise volimo plavuse;)

I istina je da muskarci bas ono vole plavuse i dugu kosu. Bila sam svih boja ali sad se drzim duge kose i svetle boje :D.

@Tema: Ja sam veliki (po.rno) fan plavuša!
evo sta kazu o plavusama. :|
zakljucak: izmedju plavuse i crnke, muskarac bira sisatu. :lol:

Back