Muskarci i zene koji ne vole da pruzaju oralni seks

Oralni seks, da ili ne?

• M - primam i dajem

• Z - primam i dajem

• M - primam

• Z - primam

• M - dajem

• Z - dajem

• M - ne

• Z - ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Cujem tako pricu od nekih muskaraca da ne vole da pruzaju oralni seks, nekako se osecaju potcinjeno, ponizeno, itd.
Moje pitanje je dame i gospodo, da li bi ste vi imali vezu sa osobom koja ne pruza oralni seks, a verovatno ocekuje?

Zasto ljudi, sa mozda malo vecim fokusom na muskarce, oralni seks vide kao neko ponizenje? Jesu li oni nesigurni u sebe i svoju seksualnost ako ih neka zena, ili u slucaju zena muskarac "potcini"?
Ima li menju vama onih koji ne vole da pruzaju oralni seks i zasto?

Da li oralni seks funkcionise po principu, "ti meni ja tebi" i obrnutu, ako neko nece onda nece ni druga strana.
Zar nije onda oralni seks, neka usluga samo i nista vise koja se vraca ako tako gledamo?

69.png

a sad odgovor sobzirom da sam bio sa devojkom koja nije volela oral i to je radila samo zbog mene osecalo se to da ne radi kako treba
na kraju sam joj reko da mi se ne svidja i batalila je skroz
moranje nema, pozeljno je jer je odlicna stvar a i time se vidi ko sta i dal voli seks

imao sam i osobu koja je pricala d ane voli da joj pruza muskara oralni jer smatra da se muskarac tako ponizava i da je podcinjen

e ja sam misljenja ako ne funkcionise tu ko po loju, o higjeni da ne pricam, nemas zelje ni potrebe onda nisu dvoje ni kompartibilni

- - - - - - - - - -

jes vala...
i ako postavish stvari na sledeci nachin,
mogucnost da izbije problem su velike:

ako me volish, popushicesh mi...

iako se u nachelu slazhem sa zhabicom...
kao da ti je gadno da joj izmasirash stopala...

ja bih od takvih osoba bezao u velikom krugu ko trguje(ucenjuju) sa seksom i ljubavi trguje sa svemu u zivotu

a sad odgovor sobzirom da sam bio sa devojkom koja nije volela oral i to je radila samo zbog mene osecalo se to da ne radi kako treba
na kraju sam joj reko da mi se ne svidja i batalila je skroz
moranje nema, pozeljno je jer je odlicna stvar a i time se vidi ko sta i dal voli seks

imao sam i osobu koja je pricala d ane voli da joj pruza muskara oralni jer smatra da se muskarac tako ponizava i da je podcinjen

e ja sam misljenja ako ne funkcionise tu ko po loju, o higjeni da ne pricam, nemas zelje ni potrebe onda nisu dvoje ni kompartibilni

- - - - - - - - - -

ja bih od takvih osoba bezao u velikom krugu ko trguje(ucenjuju) sa seksom i ljubavi trguje sa svemu u zivotu

imao sam i ja jednu takvu, pa kad joj je chicha pokazao neke stvari, sama je trazhila josh...:cool:

Za oral sam se vec izjasnio. I primam i dajem, naravno.
Ja sam ono tvoje drugacije shvatio, pa sam prokomentarisao.

Zelim reci: ne volim nikog toliko da bi mu dopustio da mi gura nesto u dupe recimo. Nadam se da sam sad bio jasan. :mrgreen:

pivce brate ovo se podrazumeva, i nema potrebe da se o tome pricha!
msm, ne daj bozhe da joj tako nestho padne napamet...

Back