Oralni seks je uzročnik 60 posto kancera grla

ako si promašio hpv onda da
u suprotnom će dumreš brzo
Bilo tako jednom meni dosadno, pa udjem na neki sajt o polno prenosivim bolestima. Pišu lepo ljudi da hiv može da miruje u čoveku po 10 i više godina, pa pročitam između ostalog i za sve druge boleštine i ...krene paranoja :lol:
Toliko sam se isprepadao, da jednostavno više nisam mogao da prestanem da mislim o tome šta bi sve od tih bolesti mogao da imam. U mom mozgu nastane problem.
A ja se obično sa problemima suočim.
I krenem u proces laboratorijskih provera :sad2:
Preko krvi, briseva, ispitam se bukvalno za sve bolesti, hiv, hepatitis b,c, sifilis, antitela, zatim sve bakterioloske bolesti, i...nista.
Zdrav sam. Ali tih dana dok sam čekao rezultate ( naročito za hiv ) to je bila prava agonija. To stvori u čoveku ozbiljan strah, jer što duže čekaš mejl sa rezultatom sve više sam sebe ubedis da je jako moguće da si stvarno nešto zakačio.
Tako da bi stvarno mogao svako da se proveri, jer će najverovatnije mirnije spavati kad dobije crno na belo da je zdrav,.
Još veći benefit od provere zdravlja je činjenica da skoro niko više posle tih iščekivanja rezultata neće ebati tek tako svaku koja dobro izgleda.
Posle toga stvarno biraš a i razmišljaš šta i sa kime radiš.
Verujem da je ovo moj najduži post za 2025 godinu :lol:

Back