Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 30.423
I bermude su mi skroz kaubojske.Jao ti voliš te kauboje![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I bermude su mi skroz kaubojske.Jao ti voliš te kauboje![]()
Kakav vajb šalju muškarci u odelima?
Šta si na kraju uradila sa onim kratkim pantalonicama? Jesi ih nosila na proslavu?I bermude su mi skroz kaubojske.![]()
Yep, suknja i košulja vrište corporate bi*ch vajbZa mene su previše lipicaneri. Osećam se nelagodno pored jer se ja stvarno baš retko oblačim u košulju i suknju. Nije to loše, nego mi ne ide uz mene.
Носим капут, зимски, од вуне...црне бојеJel volite da vidite kaput na svojim đuvegijama? Koji model biste im kupile?
Muškarci, da li nosite kapute, kakve ako da, zašto ne ako ne?
Признајем.Priznaj da si nizak pa da ti oprostim ovakvo nabrajanje
Jesam,...uz crne poluduboke cipele na štiklu i crnu rolku.Šta si na kraju uradila sa onim kratkim pantalonicama? Jesi ih nosila na proslavu?
Zvuči segsiJesam,...uz crne poluduboke cipele na štiklu i crnu rolku.![]()
Zvuči,...ali nije.Zvuči segsi
Cipele su kriminalne, mada ne mogu reći da sam oduševljen sa ovim podvrnutim farmerkama.Lep model i lep čovek, samo me ubiše ove cipelke
To je namerno, da se vide mokasineCipele su kriminalne, mada ne mogu reći da sam oduševljen sa ovim podvrnutim farmerkama.
Poza lika je bože sačuvaj, ali kaputić lutkica
mene podsećaju na portira u banciZa mene su previše lipicaneri. Osećam se nelagodno pored jer se ja stvarno baš retko oblačim u košulju i suknju. Nije to loše, nego mi ne ide uz mene.
Pogledajte prilog 1670194
Ovaj je bombona
Ja sam ubeđena da te mokasine nose samo "kvazi" muškarci.To je namerno, da se vide mokasine![]()
Na pravima smo imali takve već od druge godinemene podsećaju na portira u banci
Retko kome dobro stoje.Ja sam ubeđena da te mokasine nose samo "kvazi" muškarci.
Kad vidim muškarca u takvim cipelama, "make me sick".![]()
To ti je isto što i kobajagi.Retko kome dobro stoje.
Jao kad pomenu kvazi, ubiću se od kvazi u nemačkom![]()
Hvala. Ja razumela da oni to koriste kao "takoreći"To ti je isto što i kobajagi.![]()
Šta je smešno
kao herr flick iz alo-aloZbog izrazite visine i markantnog lica meni najlepše stoji nacistički kaput
ko je od četnika dobio na poklon - dobio za saradnju
partizani su morali da roknu ali bi tad najčešće probušili kaput...
Pogledajte prilog 1669985
meine lieben i slobodu zlatnu