Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 30.423
"Bonbona". Tako i deluje.Šta je smešno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Bonbona". Tako i deluje.Šta je smešno
Samo krop top, bundica i nadrkano hodanje
Подржавам.Samo krop top, bundica i nadrkano hodanje
Moralisti su uvek najveće moralne nakaze, kosturi u ormaru im smrde decenijamaПодржавам.
Код мене не постоји лажни морал.
Зато се ти и ја слажемо тако добро.Moralisti su uvek najveće moralne nakaze, kosturi u ormaru im smrde decenijama
Naiđe tako neki vremenski period na forumu kad, bez ikakvog posebnog razloga, dobijem par udvarača, vrlo retko poneku udvaračicu, tako da mi ništa drugo ne preostaje nego da emigriram na redit na neko vreme, dok se ne preselite na neku drugu osobu.Зато се ти и ја слажемо тако добро.
Тешко је.Naiđe tako neki vremenski period na forumu kad, bez ikakvog posebnog razloga, dobijem par udvarača, vrlo retko poneku udvaračicu, tako da mi ništa drugo ne preostaje nego da emigriram na redit na neko vreme, dok se ne preselite na neku drugu osobu.
Pa znte šta? Bar bi se znao neki red i disciplina...kao herr flick iz alo-alo
![]()
Jel volite da vidite kaput na svojim đuvegijama? Koji model biste im kupile?
Muškarci, da li nosite kapute, kakve ako da, zašto ne ako ne?
Mantil. Ma šta vam je sa tim mantilima
Retko nosim.Mantil. Ma šta vam je sa tim mantilima
Pogledajte prilog 1670194
Ovaj je bombona
Meni su oni presmešni, iako su top doterani. Msm na Italijane.Gospodin je po mom ukusu. Kosa mu je divna!
Ah, kako ja volim taj neki italijanski stil sa dzemperima, salovima, rukavicama, somotskim pantalonama i kaputima...
Moj muz je uspeo da prihvati jedino dzempere i somotske patnalone...za kapute ni da cuje!
Obožavam muškarca u kaputuJel volite da vidite kaput na svojim đuvegijama? Koji model biste im kupile?
Muškarci, da li nosite kapute, kakve ako da, zašto ne ako ne?