крсташ
Poznat
- Poruka
- 8.240
Видим да се теби свиђају.Jel volite da vidite kaput na svojim đuvegijama? Koji model biste im kupile?
Muškarci, da li nosite kapute, kakve ako da, zašto ne ako ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Видим да се теби свиђају.Jel volite da vidite kaput na svojim đuvegijama? Koji model biste im kupile?
Ne mogu da zamene zimsku jaknu, to def. Ali valja imati makar jedan, za neku lepu priliku.Nosio sam ranije i dosadilo mi. Oni koji lepo izgledaju nisu topli, pa ne bih da se smrzavam.
Lepo izgledaju. Dok jakne muškarca često naprave na švercera, huligana ili ribolovca, kaput ga napravi na šmekeraВидим да се теби свиђају.
Јакна је практичнија и функционалнија.Lepo izgledaju. Dok jakne muškarca često naprave na švercera, huligana ili ribolovca, kaput ga napravi na šmekera
Jel volite da vidite kaput na svojim đuvegijama? Koji model biste im kupile?
Najbolje stoje na niskim muskarcimaJel volite da vidite kaput na svojim đuvegijama? Koji model biste im kupile?
Ovaj poslednji, ali crni.
Nisu za minus, svakakoNe smeta mi da ja nosim kaput, a on jaknu.
Problem sa kaputima je što nemaju kapuljače, pa je potrebno naći odgovarajuću kapu kada je zima
Dakle, kaputi su ok ali ako je temp između 5 i 15 stepeni.. mada je 5 već hladno, neka bude 8 stepeni![]()
Ok,...muškarac u bundi već malo teže.
Jao ti voliš te kaubojeOk,...muškarac u bundi već malo teže.
Ali one MC Claud jakne napr. super stoje.
A deluju i nezgrapno ksda je toplo preko dana, mnogo bolje onda idu kratki kaputi koji su opet jakne iako mogu biti istog materijalaNisu za minus, svakako
Priznaj da si nizak pa da ti oprostim ovakvo nabrajanjeКапуте носе и клошари, студенти, скитнице и остали непоменици.
Sportska elegancijaA deluju i nezgrapno ksda je toplo preko dana, mnogo bolje onda idu kratki kaputi koji su opet jakne iako mogu biti istog materijala
Lep model i lep čovek, samo me ubiše ove cipelkeOvaj poslednji, ali crni.
setimo se onih kratkih pantalona što je @Manastirka kačila) valjda može i muškarac da ima jedan kaput
Ne znam ni jednog muškarca koji nema 1 kaputSportska elegancija
Ako mi možemo da imamo brdo nepraktičnih odevnih predmeta (setimo se onih kratkih pantalona što je @Manastirka kačila) valjda može i muškarac da ima jedan kaput
To se zove žena od ukusaNe znam ni jednog muškarca koji nema 1 kaput
Mnogo im bolje stoje i toplije su od kaputa. Kaput je samo da se picne za neku priliku i posle okači na ofinger.Jao ti voliš te kauboje![]()
Meni se dopadaju ovi u kaputima. Što se mene tiče, nosila sam dosta kad sam radila u kancu, sad samo neki prolećni nosim.Mnogo im bolje stoje i toplije su od kaputa. Kaput je samo da se picne za neku priliku i posle okači na ofinger.
Moj kaput nisam uopšte oblačila od prošle zime, bunda mi je mnogo praktičnija.
Mislim da se slični ljudi privlače. Vidiš stil koji ti odgovara. Nošenje kaputa je danas često u gradu, meni zapadaju za oko puno takvih muškaraca i mladića posebno u starom gradu gde radim. Tako da... Rekla bih da je to već neki city style, potpuno uobičajeno.To se zove žena od ukusa![]()
Kakav vajb šalju muškarci u odelima?Samo i kaputi mogu izgledati apa drapa, mogu biti casual a mogu biti i elegantni. Volim ove casual, ne one koji idu samo uz odelo.