adelaidea
Iskusan
- Poruka
- 6.453
Jel volite da vidite kaput na svojim đuvegijama? Koji model biste im kupile?
Muškarci, da li nosite kapute, kakve ako da, zašto ne ako ne?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da volim , imam tri ali su sva tri zimska dva crna i jedan kao tamno plavi razlicitih duzina , hocu da kupim jos jedan bas dugacak do malkice ispod kolena ali nikako da nabasam na takav ..malo su nezgodni kad ulazis ili izlazis iz auta , uvek se malo uprljaju dole , ali mi ne smeta ..obozavam kaputeJel volite da vidite kaput na svojim đuvegijama? Koji model biste im kupile?
Dada, ovaj sivi samo da je jos 5 ili 10 cm duzi i crne boje .. video sam jedan na Simon Cowell koji mi se svidja ..Evo par ilustracija sa eks tviteraPogledajte prilog 1669952Pogledajte prilog 1669953
Okači sliku da vidimoDada, ovaj sivi samo da je jos 5 ili 10 cm duzi i crne boje .. video sam jedan na Simon Cowell koji mi se svidja ..
Ne udešavaš matching outfit sa jačom polovinom - ti kaput, on kaput?Ranije mi je to bilo privlacno.
Danas mi nije bitno.
Da, ne idemo bas kotra obuceni, ali to dolazi spontano..Ne udešavaš matching outfit sa jačom polovinom - ti kaput, on kaput?
Ovaj je superEvo par ilustracija sa eks tviteraPogledajte prilog 1669953
Jel volite da vidite kaput na svojim đuvegijama? Koji model biste im kupile?
Dok mi se ovaj "zamotan" model ne dopada.
nosim djubretarceMuškarci, da li nosite kapute, kakve ako da, zašto ne ako ne?
Da vidimo!nosim djubretarce
imam dva, jedan sivi i jedan crni, jedan dugacak malo preko kolena, drugi kraci kao jaknica do kukova i od 100% vune, topli i odlicni.
Da se vratimo na temu...kao da muskarcima kaputi sluze samo za to
Najgore što možeš je da obučeš kožni mantil za date....Da se vratimo na temu...
Dogovoriš prvi dejt, obučeš nacistički kaput pa u zakazanu piceriju
Maloj se odseku noge, kelneri pod šank dolazi Gazda lično da služi...
Mala misli au sine ovog Gazda služi, upala mi kašika u med
Samo uz odelo kad je hladno, a to se desava ekstremno retko.Jel volite da vidite kaput na svojim đuvegijama? Koji model biste im kupile?