Gadjenje i odbojnost nisu iste stvari.
Odbojnost je prirodjena,gadjenje je subjektivizam i licni sud...
Elem,strejt-varijantama su odbojne homo-varijante i varijacije,sto ne mora nuzno da znaci da ce se kod ovih po prirodi stvari roditi ideja o lomaci!...Heh! Rasipanje dragocene energije.
I upravo po tom pitanju i dolazi do sukoba izmedju strejt i homo-direkcije...Muskarac je aktivan princip,zena-pasivan,tj.`prima ga`...

Buduci da je tako,muskarac je `bacac koplja`,zena- `Supljina`...Takva je prirodna raspodela polnih uloga! Kada dve zene medjusobno opste, one ne kvare svoju funkciju primaoca i supljine,otvorenosti...Dakle,ne bivaju tim cinom manje zene,sem u ocima povredjenog muskog ega kome se na oci `skida meso sa raznja`...

Vecina zena na taj nacin nesvesno zapravo ima teznju da ispituje dubine svoje zenstvenosti...Paradoks.:tongue

akle,muska odbojnost prema lezbama je iz revolta, njemu je prosto uskracen `ubod` , njegova prirodna funkcija,i to je to.
S druge strane, muski homoseksualizam jeste svesno degradiranje muskog principa,koji umesto da tezi zenskoj univerzalnoj supljini-spasu za sve

-bira tudji aktivizam-da i njega upropasti,uzajamno upropsacavanje muske svrhe!... Jasno je da su ovako oba neupotrebiva za suprotan pol, te ce se odbojnost prema njima roditi ne samo iz perspektive zenskog pola, vec i iz muskog,koji intuitivno shvata stetu ucinjenu svom polu. Oba pola ce im zameriti isto:rasipanje prave energije na nesto sto joj sustinski- ne pripada! Znaci:zene lezbe jos uvek su -kako tako-zene! Homoseksualci su trans-muskarci,namerno prevazilaze svoju prirodu i svrhu,odn.oni to vise nisu! Ko za tim najvise da zali,ja ne znam, licno zabole me,nek se vata ko s kim hoce,mada...odbojnost sve govori.

Au,al sam sper/amovao!..