Muskarac nece da se zeni iako mu je devojka trudna

Ima smisla, ali postoji nivoi ljubavi. Ljubav prema samom sebi i nekom svom stilu i nacinu zivota moze biti mnogo jaca od ljubavi prema zeni ili cak i deci na kraju krajeva.

Ne kazem da sam ja takav, ali imam takvih naznaka. Ako si gledala film "Legends of the Fall" sa Bred Pitom razumela bi me, jer je bas Bred Pit u tom filmu od sebe oterao ljubav svog zivota da bi lunjao po svetu trazeci neko svoje JA.

Zakljucak, nije sva ljubav sadrzana u porodici.
zakljucak nije zivot film
crni smorisa nisi svestan svoje besvesti veceras :lol:

Ima smisla, ali postoji nivoi ljubavi. Ljubav prema samom sebi i nekom svom stilu i nacinu zivota moze biti mnogo jaca od ljubavi prema zeni ili cak i deci na kraju krajeva.

Ne kazem da sam ja takav, ali imam takvih naznaka. Ako si gledala film "Legends of the Fall" sa Bred Pitom razumela bi me, jer je bas Bred Pit u tom filmu od sebe oterao ljubav svog zivota da bi lunjao po svetu trazeci neko svoje JA.

Zakljucak, nije sva ljubav sadrzana u porodici.

Imas 30 godina i gledas filmove ?
Pa jos i Brad Pitt-a ?

Loša filozofija ljubavi, sedi 1.

od alkohola.muskarci pomisle da mogu da multitaskuju al to nije uspelo nijednomXD
a mozda je i sizofrena licnost a to ne super za krstu vise logova srece i ubavi...jos ako sezaljubi i podvojenu mu licnost bice svadbe i veseljaXD

Tacno sam znao da cete da napljujete.:):lol:

A nikad ne biste napljuvale neku koja je zatrudnela sa nekim, a nece da se uda za njega.:)

- - - - - - - - - -

Imas 30 godina i gledas filmove ?
Pa jos i Brad Pitt-a ?

Gledam i crtace.:)

meni nije jasno...kako ima obraza :sad2:
Ma ok je da on ne želi da živi sa njom/da se ženi/šta god, i da to tako kaže.

Ali brate mili, da se u situaciji kada je dete na putu prosipa floskulama o "zabavljanju", večitom mladiću i bodlerovskoj plovidbi čamcem u noć bez mesečine jer se mesec sakrio iza oblaka :sad2:, sve u cilju traženja svoga ja, o ljubavi u sklopu neobavezne otvorene veze.... ma idi begaj. Koga taj pravi budalom?

Ali brate mili, da se u situaciji kada je dete na putu prosipa floskulama o "zabavljanju", večitom mladiću i bodlerovskoj plovidbi čamcem u noć bez mesečine jer se mesec sakrio iza oblaka :sad2:, sve u cilju traženja svoga ja, o ljubavi u sklopu neobavezne otvorene veze.... ma idi begaj. Koga taj pravi budalom?

Priznaj da ce zene pre da padnu na neku takvu glupos kao izgovor nego iskrenost.

zakljucak nije zivot film
crni smorisa nisi svestan svoje besvesti veceras :lol:

Pa nista nisam nasrao. Nekoliko zena je podrzalo da ako je ne voli da ne treba da se zeni, a ja sam rekao da je on voli s tim sto ljubavi mogu biti razne.

Da li ti mislis da mora da je zeni ako je zatrudnela sa njim?

Ja mislim da je to pogresno.

- - - - - - - - - -

Cevece imas 30 godina!
Pogledaj svoj avatar.

Isti ja.:srecan: Gde je problem?:confused::dontunderstand:

A ozenjeni kao ne varaju?:lol: Pa pre momak nece varati nego muz.:lol:
Rekoh vec da varanje nije problem.:)

zSto tripijes da brak.mora d ti oduzme identitet i vreme posveceno samom sebi?moz ti da imas deo dana kad te niko ne dira i kad si u svom poslu ili pravis makete ili heklas...imas ti sbakakve vrste brakova al de nam objasni taksativno znaci 123456789 sti to TACNO zelis da radis ili kako tacno da se ponasas u braku i u kom vremenskom razmaku(sati dnevno) sto mislis da zena ne bi trpela..
i ko sto rekoh sta je za tebe veciti nezenja?
i dal nas ivde zezas?posto se menja prica ko vremenska prognozaXD
i inace imas slikare pisce koji su bili u brakovima i koje porodica kad se uzive u posao nije pipala;)oni dva danakuca teci dan izDje medj zive...

Ovako, desi se da devojka zatrudni, ali muskarac ipak nije u fazonu da se zeni. Ne zeli bracni zivot vec i dalje zabavljanje sa devojkom s tim sto bi se podelili poslovi oko deteta + alimentacija itd.

Sta mislite o tome i o njemu uopste? Jeste li bili svedok neke takve situacije? Da li ga osudjujete ili ne?

A ako bi na eventualni ultimatum od strane devojke ipak odgovorio negativno sta mislite o tome?

To ko šta želi, a šta ne želi bi bilo zgodno rasčistiti pre trudnoće, posle već teško. Kako to zamišljaš da se podele obaveze oko bebe, a viđaju se sporadično, jer bi on da sačuva neobavezni status?
Znam samo za jedan par koji je iz neobavezne veze izneo ne jedno, već dvoje dece. On se naravno ipak oženio sa drugom, deci valjda daje neku lovu i valjda ih viđa godišnje jednom. Uglavnom se komentariše kako je ona, eto, znala da on ne želi da ostane sa njom, ali kako je on velikodušno napravio dvoje dece sa ženom sa kojom ne želi ''ništa više'' to je malo teže objasniti.

Da si ovo rekla pre 100 godina imalo bi smisla. Sada nije tako.

- - - - - - - - - -

To ko šta želi, a šta ne želi bi bilo zgodno rasčistiti pre trudnoće, posle već teško. Kako to zamišljaš da se podele obaveze oko bebe, a viđaju se sporadično, jer bi on da sačuva neobavezni status?
Znam samo za jedan par koji je iz neobavezne veze izneo ne jedno, već dvoje dece. On se naravno ipak oženio sa drugom, deci valjda daje neku lovu i valjda ih viđa godišnje jednom. Uglavnom se komentariše kako je ona, eto, znala da on ne želi da ostane sa njom, ali kako je on velikodušno napravio dvoje dece sa ženom sa kojom ne želi ''ništa više'' to je malo teže objasniti.

Zena samostalno odlucuje o radjanju, zar ne?

Prema tome muskarca ne treba osudjivati ako ne zli brak, zar ne?

Pa nista nisam nasrao. Nekoliko zena je podrzalo da ako je ne voli da ne treba da se zeni, a ja sam rekao da je on voli s tim sto ljubavi mogu biti razne.

- - - - - - - - - -

o.

Isti ja.:srecan: Gde je problem?:confused::dontunderstand:

Nije onda trebo ni da je jebbe.
I to je pogresno.

Ti ne da nisi srecan, nego si jako nesrecan , samo sto to jos nisi shvatio.

Tacno sam znao da cete da napljujete.:):lol:

A nikad ne biste napljuvale neku koja je zatrudnela sa nekim, a nece da se uda za njega.:)

- - - - - - - - - -

Gledam i crtace.:)

ja se ne bi udala da zatrudnim s nekim ako ga nevolim meni je to smrtna presuda...ili kavez a ptice u kavezu venu...opet teko da ces bas da zatrudnis na poctku veze kad je sve laganica uglavno to dodje kasnije kad ih bole cose za sve i vole se....

Ovako, desi se da devojka zatrudni, ali muskarac ipak nije u fazonu da se zeni. Ne zeli bracni zivot vec i dalje zabavljanje sa devojkom s tim sto bi se podelili poslovi oko deteta + alimentacija itd.

Sta mislite o tome i o njemu uopste? Jeste li bili svedok neke takve situacije? Da li ga osudjujete ili ne?

A ako bi na eventualni ultimatum od strane devojke ipak odgovorio negativno sta mislite o tome?
zavisi od toga kakav je bio dogovor
ako ga se pridrzavaju, u redu je kakav god da je

zSto tripijes da brak.mora d ti oduzme identitet i vreme posveceno samom sebi?moz ti da imas deo dana kad te niko ne dira i kad si u svom poslu ili pravis makete ili heklas...imas ti sbakakve vrste brakova al de nam objasni taksativno znaci 123456789 sti to TACNO zelis da radis ili kako tacno da se ponasas u braku i u kom vremenskom razmaku(sati dnevno) sto mislis da zena ne bi trpela..
i ko sto rekoh sta je za tebe veciti nezenja?
i dal nas ivde zezas?posto se menja prica ko vremenska prognozaXD
i inace imas slikare pisce koji su bili u brakovima i koje porodica kad se uzive u posao nije pipala;)oni dva danakuca teci dan izDje medj zive...

Ja nisam bitan, jesam malo caknut i komplikovan, ali ne bih o sebi trenutno.:lol:

Ne menja se prica nego svi se uhvatise za to varanje, a to u skladu sa nekom mojom percepcijom uopste nije problem, znaci uopste.:kafa:

- - - - - - - - - -

E tu sam te cekala :) Znam jer je toliko nerealna situacija, da je ocigledno da postavljac ne zna o cemu prica.

Smao si u startu malo dugacije postavio, pa si posle promenio. Prvo je bilo neobavezna sema, da bi posle bilo voli je ali nece da zivi sa njom i detetom.

Tebe znam da ne mogu da zezam.:lol:

Ti se ****** sa nekim koga ne volis?

prvo procitaj dr deo poruke a drugo ti da si sa nekim i pola godine ne mora da znaci da si nacisto sa sobom da ga volis...a prvi seks kod parova je uglVnom u prvih mesec dana...tako da mozes da zatrudnis kad nekoga ne volis ako ti pukne kondom(sto je tesko) i mozes da zatrudnis i kad nekoga volis...
ja sigurno ne mogu da volim instant nekoga...za to treba vreme..

Da si ovo rekla pre 100 godina imalo bi smisla. Sada nije tako.

- - - - - - - - - -

Zena samostalno odlucuje o radjanju, zar ne?

Prema tome muskarca ne treba osudjivati ako ne zli brak, zar ne?

Ni muškarca, ni ženu naravno.
Ali teško mi je da zamislim situaciju kakvu si opisao, trudnoća je tu neželjena ili željena, iz nehata?
Ako je jeli iz nehata kako se meni čini da je dato u uvodnom postu, sasvim je u redu ako ne želi brak, i ako želi ili ne da ostane u nekom odnosu sa detetom. Ali dalja veza bi u svakom slučaju tu bila nemoguća, takva kao ništa se nije desilo, idemo dalje neobavezno...

a i da bi zatrudneo treba da si neodgovran ili da to lNiras ili da si tezak baksuz da ti pukne kondom....sad ja sam odgovorna i imacu decu ako i kad budem zelela...ako mi se ranije zadesi onda ve zavisi kako binse tad osecala...

- - - - - - - - - -

Ja nisam bitan, jesam malo caknut i komplikovan, ali ne bih o sebi trenutno.:lol:

Ne menja se prica nego svi se uhvatise za to varanje, a to u skladu sa nekom mojom percepcijom uopste nije problem, znaci uopste.:kafa:

- - - - - - - - - -

Tebe znam da ne mogu da zezam.:lol:

definisi i navedi taksativno koje zHteve "taj lik" ima i detaljan opis veze pa ce ti kolektiv krtarice uruciti obaveatenje o mogucnostima i opstanku takve varijacije bezboznickog i antihristnog odnosaXD:P
aj pa laku noc;)

ti ne citas sve postove
ja sam svoje misljenje iznela na to konkretno pitanje, necu da ponavaljam

ono sto smatram lupetanjem je ono tvoje volim je zelim je ocu da budem i ozbiljan otac al dok lutam svetom u potrazi za avanturama i svojim ja....al si se prosrro za medalju :lol:
il budi otac il nemoj, al nemoj te fore oce piki nece piki, udavi dusu sa tim infantilizmom

Back