Muskarac nece da se zeni iako mu je devojka trudna

Okej, znaci nije problem ni biti otac, ali je problem biti zivotni partner. Da li je to problematicno? I da li je to prepreka nastavku neke nonsalantne veze?
Ne mislim da si ti nešto posebno glup, pa da postavljaš takva pitanja... pre mislim da si suviše mlad i da je situacija realne ljubavi i rođenja deteta svetlosnim godinama daleko od tebe, pa otud postavljaš takva pitanja.

1. Cenim da odrasli ljudi koji dobiju želejno dete jer su napravili zato što su hteli i zato što se vole, teško bi mogli zamisliti da ne žive zajedno i da zajedno ne gaje to svoje dete, osim ako nemaju leba da jedu pa on vozi kamione po Evropi, a ona čisti stubišta u gradu u kojem živi i čeka njega da se vrati s puta svake dve nedelje kad završi turu.

2. Kod onih drugih, nezrelih i klinastih, idiota, kretena i ostale populacije kojima se omakne dete, svašta je moguće.

Ma o kakvim mudrostima pricas. Malo dete voli rutinu. Malo dete treba ljuljati, menjati pelene, buditi se nocu, kupati ga, uspavljivati, hraniti, oblaciti, setati...kao ces to iz daleka? A da ne pricam da se ti kao muskarac i vezujes za dete upravo kroz te radnje. Kad mu operes guzu sto puta, kada ga hranis, kada ti zaspe na grudima. kada brines o njemu, a ne tako sto ces da ga pokupis jednom u desetak dana, obucenog, opeglanog, nahranjenog i mudrujes.

Okej, odraste dete, ima 10 godina i muskarac oce slobodu posle svih tih pelena. Zeli da zivi sam ko divljak, a ne sa zenom. Jel to problem?:lol:

Okej, odraste dete, ima 10 godina i muskarac oce slobodu posle svih tih pelena. Zeli da zivi sam ko divljak, a ne sa zenom. Jel to problem?:lol:
Nije problem. Evo, ja bih ga pustila iz čiste ljubavi i potrudila bih se da razumem njegove potrebe.
Takođe bih očekivala da i on razume moje potrebe i moju vrstu slobode nakon svih tih pelena, iako bi moja vrsta slobode verovatno podrazumevala nešto drugo.
Ako me voli, potrudio bi se da razume.
Pa bismo se u ljubavi i prijateljski rastali, da svako živi onako kako želi, a dete bi viđao onaj kod kog dete ne živi svaki drugi vikend i o praznicima, uz podrazumevajuće doprinose za izdržavanje deteta :)

Poslednja izmena:
E sa ovim se slazem. Suzivot je stvar prakticnosti. Ali ipak mislim da ce mudar otac biti bolji otac preko Skype-a nego neko ko nije mudar.:)

- - - - - - - - - -

Kad sam trezan gori sam tako da bolje sada.:kafa:

- - - - - - - - - -

On nju voli, ali je egocentrik i totalno caknut kada je njegov prostor u pitanju te ne bi da se zeni i zivi sa bilo kim, a i ne veruje u brak takoreci.:lol:

definisi brak iz njevovog ugla...?da li on zeli istu vrstu zajednice ko sa papirom samo ne veruje u papir?
sta je njemu ljubav a sta uznemiravNje,da li je sve to naznacio njoj na ocetku.da li njoj odgovara njegov hladniji pristip svemu...
ako je odgovor da i ona u tome vidi ljbav nek vide da uzmu spojene stanove i nek imaju neki svoj kompromisni odnos..al za takvo stanje potrebno je da su isti tj da i njoj odgovara "zajedno a odvojeni" a racku ce to da nadje jer ugLvn zene zele full emocije..i posvecenost njihovom liku i delu...ovo gore bi bilo u fazonundva umetnika usamljenika naprave dete...XD

a ako je fazon zivi svoj zivot jednako ocu da mogu da kresem a strane al da mi ti i dalje das nek se peseli u arapske zemlje...moze i vise njih da ozeni;)

i sv mislim da budica majka nema vremena za nezrelost ili neke cudne bubice...njoj je bitno da zna na cemu je i da time vodi dLje..

Ne mislim da si ti nešto posebno glup, pa da postavljaš takva pitanja... pre mislim da si suviše mlad i da je situacija realne ljubavi i rođenja deteta svetlosnim godinama daleko od tebe, pa otud postavljaš takva pitanja.

1. Cenim da odrasli ljudi koji dobiju želejno dete jer su napravili zato što su hteli i zato što se vole, teško bi mogli zamisliti da ne žive zajedno i da zajedno ne gaje to svoje dete, osim ako nemaju leba da jedu pa on vozi kamione po Evropi, a ona čisti stubišta u gradu u kojem živi i čeka njega da se vrati s puta svake dve nedelje kad završi turu.

2. Kod onih drugih, nezrelih i klinastih, idiota, kretena i ostale populacije kojima se omakne dete, svašta je moguće.

Ja imam 30 godina tako da po tebi izgleda jesam glup, ali ni to nije problem da budem iskren. Dovoljno sam odrastao da me takve prozivke poput tvoje cak i u pijanom stanju nece isprovocirati.
Ovo sto sam pitao je itekako aktuelno medju muskarcima koji bi neretko hteli da budu veciti mladici i zaklete nezenje koliko god ti odbijala to da priznas.

I gle cuda oni nisu idiJoti i nezreli kreteni iako ne zele decu i porodicu koliko god se ti becila na njih. Na kraju krajeva zreo covek se moze i odluciti na to da nikada ne zeli da ima decu, ali neko poput tebe ce osudjivati muskarce nazivajuci ih nezrelim kretenima i idiotima dok za takve zene verovatno nista neces reci, zar ne?

Cudno kako se zenama toliko toga dozvoljava sto se muskarcima istovremeno zamera.

Nije problem ljubav uopste. Ultimatum se postavlja, jer ona zeli dokaz ljubavi i vezvianje za ceo ziFot, a on zeli da ostane zakleti nezenja i veciti mladic koji je istovremeno i savrsen otac.:lol:

Ne filozofiraj, ako volis devojku, zeni se i uzivaj u tome sto ti se desava. Nemoj da dokazujes ljubav devojci tako sto trudnu neces da je zenis. Barem da je ne volis pa da te neko razume, ali volis i radis takve stvari, nema razumevanja za to, osim da ces jako lose proci u zivotu.

Nije problem. Evo, ja bih ga pustila iz čiste ljubavi i potrudila bih se da razumem njegove potrebe.
Takođe bih očekivala da i on razume moje potrebe i moju vrstu slobode nakon svih tih pelena, iako bi moja vrsta slobode verovatno podrazumevala nešto drugo.
Ako me voli, potrudio bi se da razume.
Pa bismo se u ljubavi i prijateljski rastali, da svako živi onako kako želi, a dete bi viđao onaj kod kog dete ne živi svaki drugi vikend i o praznicima, uz podrazumevajuće doprinose za izdržavanje deteta :)

Okej, slazem se sa ovim.

- - - - - - - - - -

Ne filozofiraj, ako volis devojku, zeni se i uzivaj u tome sto ti se desava. Nemoj da dokazujes ljubav devojci tako sto trudnu neces da je zenis. Barem da je ne volis pa da te neko razume, ali volis i radis takve stvari, nema razumevanja za to, osim da ces jako lose proci u zivotu.

Sve ovo je hipoteticki. Nije realna situacija.

Ja imam 30 godina tako da po tebi izgleda jesam glup, ali ni to nije problem da budem iskren. Dovoljno sam odrastao da me takve prozivke poput tvoje cak i u pijanom stanju nece isprovocirati.
Ovo sto sam pitao je itekako aktuelno medju muskarcima koji bi neretko hteli da budu veciti mladici i zaklete nezenje koliko god ti odbijala to da priznas.

I gle cuda oni nisu idiJoti i nezreli kreteni iako ne zele decu i porodicu koliko god se ti becila na njih. Na kraju krajeva zreo covek se moze i odluciti na to da nikada ne zeli da ima decu, ali neko poput tebe ce osudjivati muskarce nazivajuci ih nezrelim kretenima i idiotima dok za takve zene verovatno nista neces reci, zar ne?

Cudno kako se zenama toliko toga dozvoljava sto se muskarcima istovremeno zamera.
Nisam ja uopšte imala nameru da te uvredim, već sam se pitala kako to da ti promiču očigledne stvari.
A te očigledne stvari su sledeće:

1. Ljubav podrazumeva emotivno vezivanje, ulaganje, brigu, poštovanje i postojanost svega toga.
2. Večiti mladići upravo ne žele emotivno vezivanje, ulaganje i postojanost.
3. Zaključak: večiti mladići i ljubav su nespojivi.

Prema tome, taj koji kaže da voli tu sa kojom čeka dete, ali da bi pored svega želeo da ostane večiti mladić ili ne voli tu osobu, ili misli da je voli, ili je totalno nezreo da nije ni sposoban za ljubav.

Nije problem ljubav uopste. Ultimatum se postavlja, jer ona zeli dokaz ljubavi i vezvianje za ceo ziFot, a on zeli da ostane zakleti nezenja i veciti mladic koji je istovremeno i savrsen otac.:lol:

poenta zakletnog nezenje je???sta tacno?
torbanke sa strane ili jednostavno oaecaj da te neko ne veze...
ako nekog volis taj imaces zelju da se na svak nacin povezes sa njim a papir ili ne bice ti svejedno samo da je ona psihicki i fizicki tvoja...
zkleti.nezenja je konstrukcijastraha da si ili ces propustiti nesti
o u zivotu ako se obavezes...ako ne osecas da dobijas vise nego sto gubis onda ona nije ni prava za tebe niti ti za nju...
ili nadji nemu svingerkuXDto heru treba a msm i vecini muskaraca na ovom forumu,neka teta koja je altruista a avantiristaXd

Okej, slazem se sa ovim.

- - - - - - - - - -

Sve ovo je hipoteticki. Nije realna situacija.

E tu sam te cekala :) Znam jer je toliko nerealna situacija, da je ocigledno da postavljac ne zna o cemu prica.

Smao si u startu malo dugacije postavio, pa si posle promenio. Prvo je bilo neobavezna sema, da bi posle bilo voli je ali nece da zivi sa njom i detetom.

veciti mladic i savrsen otac u istoj recenici, nece da moze :lol:

ako su svesno napravili dete sa takvim dilom ok neka ih, ne znam jel palo na pamet nekome od tih genija sta ce dete o tome da misli kasnije

ako se omaklo, pa niko na silu ne moze da natera nekoga da se zeni, bude monogaman, zivi u zajednici i sl
ko sto nju niko ne moze da natera da rodi ili abortira
u tako nezgodnoj situaciji ide ona stara dobra "da ker nije ssrao uhvatio bi zeca" tj sto ste koj moj bili toliko neodgovorni, al posto je vec kasno za to, onda sledi dogovor, il ce abortirati ako zeli ili ce roditi..... a on da prizna dete vidja kad se dogovore i daje alimantaciju, a ne mora ni to ako ne zeli, moze i da smugne ko pacov, ima prava da bude olos

Ovako, desi se da devojka zatrudni, ali muskarac ipak nije u fazonu da se zeni. Ne zeli bracni zivot vec i dalje zabavljanje sa devojkom s tim sto bi se podelili poslovi oko deteta + alimentacija itd.

Sta mislite o tome i o njemu uopste? Jeste li bili svedok neke takve situacije? Da li ga osudjujete ili ne?

A ako bi na eventualni ultimatum od strane devojke ipak odgovorio negativno sta mislite o tome?

Usrano govedo, al nek bar placa alimentaciju.
**Gownar**** je upropastio dva zivota da bi dao *kurrcu**** cefa.

da i ovo za ribu ja mogu iz razgovora da zKljucim da li je lim za traj u vezu ili ne ....msm ako sam sa lazovcinom taj ce me varati sa ili bez papira i svecano obecanje pred maticarem ne znaci obecanje srcem...
takonda ona prica ao me ne ozenis nisi ozbiljan za mene je glupost...
ako neces samnom imas milione a ako sam izabrala idiota lazljivog koji me je toliko ubedio u emocije i i da mi i tucija toliko pohresi tj da je super lazov onda jbg onda sam baksuznteski...jer lako se razazna ko je muska radodajka ko je ozbiljan ko moralan i ko stoji iza svojih reci..

Nisam ja uopšte imala nameru da te uvredim, već sam se pitala kako to da ti promiču očigledne stvari.
A te očigledne stvari su sledeće:

1. Ljubav podrazumeva emotivno vezivanje, ulaganje, brigu, poštovanje i postojanost svega toga.
2. Večiti mladići upravo ne žele emotivno vezivanje, ulaganje i postojanost.
3. Zaključak: večiti mladići i ljubav su nespojivi.

Prema tome, taj koji kaže da voli tu sa kojom čeka dete, ali da bi pored svega želeo da ostane večiti mladić ili ne voli tu osobu, ili misli da je voli, ili je totalno nezreo da nije ni sposoban za ljubav.

Ima smisla, ali postoji nivoi ljubavi. Ljubav prema samom sebi i nekom svom stilu i nacinu zivota moze biti mnogo jaca od ljubavi prema zeni ili cak i deci na kraju krajeva.

Ne kazem da sam ja takav, ali imam takvih naznaka. Ako si gledala film "Legends of the Fall" sa Bred Pitom razumela bi me, jer je bas Bred Pit u tom filmu od sebe oterao ljubav svog zivota da bi lunjao po svetu trazeci neko svoje JA.

Zakljucak, nije sva ljubav sadrzana u porodici.

E tu sam te cekala :) Znam jer je toliko nerealna situacija, da je ocigledno da postavljac ne zna o cemu prica.

Smao si u startu malo dugacije postavio, pa si posle promenio. Prvo je bilo neobavezna sema, da bi posle bilo voli je ali nece da zivi sa njom i detetom.
Ma on je voli iako je neobavezna šema ali eto neće da živi sa njom već hoće da se neobavezno hebu sa strane i dalje, kad dođe dete, sve u duhu večitog mladića, i šta tu nama nije jasno, svašta :malav:

Ima smisla, ali postoji nivoi ljubavi. Ljubav prema samom sebi i nekom svom stilu i nacinu zivota moze biti mnogo jaca od ljubavi prema zeni ili cak i deci na kraju krajeva.

Ne kazem da sam ja takav, ali imam takvih naznaka. Ako si gledala film "Legends of the Fall" sa Bred Pitom razumela bi me, jer je bas Bred Pit u tom filmu od sebe oterao ljubav svog zivota da bi lunjao po svetu trazeci neko svoje JA.

Loša filozofija ljubavi, sedi 1.

Ma on je voli iako je neobavezna šema ali eto neće da živi sa njom već hoće da se neobavezno hebu sa strane i dalje, kad dođe dete, sve u duhu večitog mladića, i šta tu nama nije jasno, svašta :malav:
od alkohola.muskarci pomisle da mogu da multitaskuju al to nije uspelo nijednomXD
a mozda je i sizofrena licnost a to ne super za krstu vise logova srece i ubavi...jos ako sezaljubi i podvojenu mu licnost bice svadbe i veseljaXD

Jebbo te bred pitt i holivudski filmovi.
To ti je uzor u zivotu? Da budes holivudski gownar?
Uporedi te usrane filmove sa njegovim pravim zivotom.

Ispiras mozak s Holivudom?Nisi nista pametnije nasao?

Poslednja izmena:

ako te zena ne ispunjava vise od lunjanja onda ni ona nije ljubav tvog zivota...najdraze je ono sto najvise zelimo...

Back