Muskarac nece da se zeni iako mu je devojka trudna

Mislim da to nije tako jednostavno.

atvari su jako jednostavne samo ljudi treba da razumeju sebe pre nego sto udju u vezu da bi mogli da ponude dr pravi izbor a ne da shvate kad dodje dete da su neizivljeni itd ili da im ke sudjeno da lutaju pustinjom...
aj ovako savet :pre torbanja bez zastite,tj bilo kog hopa cupa pronadjite svoje suhovno ja;)

tako je govorio buda..XD

i ps mi ti ovde ozb pisemo a ti nas zabitlavas...j ozracila ruku na fonuXD

ti ne citas sve postove
ja sam svoje misljenje iznela na to konkretno pitanje, necu da ponavaljam

ono sto smatram lupetanjem je ono tvoje volim je zelim je ocu da budem i ozbiljan otac al dok lutam svetom u potrazi za avanturama i svojim ja....al si se prosrro za medalju :lol:
il budi otac il nemoj, al nemoj te fore oce piki nece piki, udavi dusu sa tim infantilizmom

Pijan sam Metlo ko letva.:lol:

Pa bas poznajem ljude ciji sin radi u SAD, majka u Beogradu, ali je retko tu sa detetom dok baba i deda odgajaju dete.

Pa valjda obaveze kao da su razvedeni, a povlastice kao da nisu.:hahaha::rotf:

koje su obaveze kao da su raz edeni majke ti ovo prerasta u maltretiranje...
sta on njoj ne zeli da da a sta zeli?
koliko vremena kolio paznje koliko ljubavi?
i rekal am ti imas ljude koji se vole npr umetnici koji po nedelju dana ne izadju iz kuce i zena ga ne dira...al takva hena mora debelo da se oseca voljenom i stovanom...

prvo procitaj dr deo poruke a drugo ti da si sa nekim i pola godine ne mora da znaci da si nacisto sa sobom da ga volis...a prvi seks kod parova je uglVnom u prvih mesec dana...tako da mozes da zatrudnis kad nekoga ne volis ako ti pukne kondom(sto je tesko) i mozes da zatrudnis i kad nekoga volis...
ja sigurno ne mogu da volim instant nekoga...za to treba vreme..

Al zato za seks ne treba.Instant seks mozes?

atvari su jako jednostavne samo ljudi treba da razumeju sebe pre nego sto udju u vezu da bi mogli da ponude dr pravi izbor a ne da shvate kad dodje dete da su neizivljeni itd ili da im ke sudjeno da lutaju pustinjom...
aj ovako savet :pre torbanja bez zastite,tj bilo kog hopa cupa pronadjite svoje suhovno ja;)

tako je govorio buda..XD

i ps mi ti ovde ozb pisemo a ti nas zabitlavas...j ozracila ruku na fonuXD

Pa 90% tema ovde je zaebancija, zar ne?:lol:

- - - - - - - - - -

koje su obaveze kao da su raz edeni majke ti ovo prerasta u maltretiranje...
sta on njoj ne zeli da da a sta zeli?
koliko vremena kolio paznje koliko ljubavi?
i rekal am ti imas ljude koji se vole npr umetnici koji po nedelju dana ne izadju iz kuce i zena ga ne dira...al takva hena mora debelo da se oseca voljenom i stovanom...

Ne znam vise ni ja, pogubio sam se Cica Maco.:lol: Nego ciji si ti klon ako nije tajna?;)

Pijan sam Metlo ko letva.:lol:

Pa bas poznajem ljude ciji sin radi u SAD, majka u Beogradu, ali je retko tu sa detetom dok baba i deda odgajaju dete.

A da nisi ti ipak pomesao filmove, pa gledao "Upoznajte Dzo Bleka" sa Bred Pitom i odatle izvukao inspiraciju za temu? Mislim na onaj deo oko "vecitog mladica"...:hahaha:
Zanr: drama, fantazija, romansa

- - - - - - - - - -

Pa 90% tema ovde je zaebancija, zar ne?:lol:

- - - - - - - - - -

Ne znam vise ni ja, pogubio sam se Cica Maco.:lol: Nego ciji si ti klon ako nije tajna?;)

Klon Mace Diskrecije.

i ti mislis da je to idealna situacija?
sta mislis kako je tom detetu
daj smorisa ne mogu o nekim tako ociglednim i logicnim stvarima da trucam pet strana, odoh da gledam film

Pa nije, bas se secam da mi se deda zalio da kad mu je sin dosao u posetu, na odmor, da je spavao 24h bez prestanka, jer tamo radi kao konj i stalno putuje avionom.:confused:

- - - - - - - - - -

Znam da ni za dete nije idealno, ali sta znam, vremena se menjaju...

- - - - - - - - - -

Sto i jeste mozda najbitnija sustina ove teme na neki neobican nacin.

Sva je ljubav sadržana u porodici. Ipak porodica koju formiraju dvoje zrelih ljudi treba da pruži svakom članu onoliko prostora koliko mu je potrebno za lični osećaj slobode. Čovek koji iskreno zavooli svoje dete, a na to ga niko ne može naterati, neće želeti da provede niti jedan dan da ga ne zagrli i ne bude s njim. AKo nađete takvog muškarca, rodite mu dete. Ostale iskoristiti i odbaciti posle upotrebe. On će sam sebi doći glavi posle 50. kad mu umre mama i kad mu svi prijatelji odu u inostranstvo ili se požene.

Al zato za seks ne treba.Instant seks mozes?
ja ne znam da li si sposonan da ralikujes zaljublkenost i ljubav...
da bi se upustila u seks sa nekim zena treba da je1. zaljubljena u njegovu licnost 2.da ima hemije tj fizicke privlacnosti 3.da ga postuje i da se oseca sigurno sa njim...
a to nikako nije instant osim ako nisu dugo prijatelji pa cim se smuvaju pohebu se....
za prvi seks za svakog novog partnera je drigacije i zavisi od procene osobe...nekad je dovoljno mesec dana nekad dva a nekom manje a nekom vise...sve je individualno...

- - - - - - - - - -

Sva je ljubav sadržana u porodici. Ipak porodica koju formiraju dvoje zrelih ljudi treba da pruži svakom članu onoliko prostora koliko mu je potrebno za lični osećaj slobode. Čovek koji iskreno zavooli svoje dete, a na to ga niko ne može naterati, neće želeti da provede niti jedan dan da ga ne zagrli i ne bude s njim. AKo nađete takvog muškarca, rodite mu dete. Ostale iskoristiti i odbaciti posle upotrebe. On će sam sebi doći glavi posle 50. kad mu umre mama i kad mu svi prijatelji odu u inostranstvo ili se požene.

al najace mi ovo kad mu umre mama oplakahXDxaxxa

Od ove clanice treba uciti...za 7 godina 4 posta...to je u proseku otprilike jedan post na svake dve godine...odoh dragi forumasi, budite mi zdravo do 25.09.2017.

Uzgred, komentar je sjajan. Ne zameri na sali.

Pa nije, bas se secam da mi se deda zalio da kad mu je sin dosao u posetu, na odmor, da je spavao 24h bez prestanka, jer tamo radi kao konj i stalno putuje avionom.:confused:

- - - - - - - - - -

Znam da ni za dete nije idealno, ali sta znam, vremena se menjaju...

- - - - - - - - - -

Sto i jeste mozda najbitnija sustina ove teme na neki neobican nacin.

nije najbitnia pouka ove teme je da ne treba da otvaras teme kad si pijan i da zahebavas narodne mase;))

nije najbitnia pouka ove teme je da ne treba da otvaras teme kad si pijan i da zahebavas narodne mase;))

Cica Maco, gomila brakova nastane bez te famozne ljubavi.

Koliko god bio osudjivan "veciti mladic koji je i otac" u buducnosti ce to sve vise postajati realnost, ako vec nije.

Brak je mozda vec izgubio svoj smisao na neki nacin, jer ga vecina ovde nije gledala kao na vezu dvoje zaljubljenih vec kao na raspodelu poslova oko bebca i kasnije i deteta.

Kvaziodgovornost, moras ovo, moras ono i unistava brak i dovodi do toliko razvoda i naravno da se najcesce osudjuje muskarac iako vecina nije ni svesna toga cini mi se.

Svi se uhvatiste tog varanja, a danas zena koja je rodila muskarcu dete moze bukvalno da se krese sa celim komsilukom, a on ne bi smeo da se razvede, jer bi ona dobila NJEGOV stan i dete pride dok njemu ne bi ostalo nista.

Pa sam je kriv kad je ozenio rospiju, a kada se glupaca uda za idiJota koji je bije naravno da ce moci da ode u sigurnu kucu privremeno dok on ne ode u zatvor, a ona opet u njegov stan, dok muskarcu iz prvog, a i iz drugog slucaja sledi samo karton kutija.

Ništa loše ne mislim o njemu ako je spreman da podeli brigu oko deteta.
Brak uopšte nije uslov za to.

uzimali se ljudi i u pećinsko doba

- - - - - - - - - -

Papir je potpuno nebitan u celoj priči.
Bitno je da li oboje žele to dete.

Ni jedan papir ne može da natera ni jednu ženu da manje plače za kerom nego za mužem.
Naime muž joj je partner sa funkcijom a ker je probudio majčinsku brigu u njoj.
Pošto je suština žene majčinska uloga a ne muškarac, ker će imati prednost prilikom sarane
logično je što se crkva umešala tj muškarac.

Poslednja izmena:
to da je ženama bitniji ker od muža govori i sledeći podatak

Vlasnice većih kerova, tipa doga ili doberman, neće se buniti dok im ker vrši nuždu javno.
Ali će ISTE TE VLASNICE da zovu policiju ako se neki muškarac olakšava javno bez obzira što je veličina ista a ker nema gaće

- - - - - - - - - -

tu ni crkva ne može ništa

- - - - - - - - - -

Neke žene možda uzmu drugog muža posle prvog
ali novo kerče obavezno

baš puno posla za crkvu

Ovako, desi se da devojka zatrudni, ali muskarac ipak nije u fazonu da se zeni. Ne zeli bracni zivot vec i dalje zabavljanje sa devojkom s tim sto bi se podelili poslovi oko deteta + alimentacija itd.

Sta mislite o tome i o njemu uopste? Jeste li bili svedok neke takve situacije? Da li ga osudjujete ili ne?

A ako bi na eventualni ultimatum od strane devojke ipak odgovorio negativno sta mislite o tome?

Pa nista... napravio je dete, a ne zenu...
Ima prava covek da **** i duznost da snosi odgovornost za svoje dete.
A da se zeni ne mora i ne treba...xD

Ovako, desi se da devojka zatrudni, ali muskarac ipak nije u fazonu da se zeni. Ne zeli bracni zivot vec i dalje zabavljanje sa devojkom s tim sto bi se podelili poslovi oko deteta + alimentacija itd.

Sta mislite o tome i o njemu uopste? Jeste li bili svedok neke takve situacije? Da li ga osudjujete ili ne?

A ako bi na eventualni ultimatum od strane devojke ipak odgovorio negativno sta mislite o tome?
odma da ga sutne,mamin sin

Ne mozes da se ljutis ni na jednog od njih...
Svako bira sta hoce da radi...
Ona je birala kome dize noge, zar ne?

Bas gledam juce, ne jednu nego masu osoba zenskog pola koje imaju po 30+ a u glavi su tek 18, toliko ih drzi to sto su tek zavrsile studije 1, studije 2, verovatno neko od roditelja dotira ili cak i ne, ali su u tom modu...
Po izgovoru recenica su prezrele, budjave, nema elana, poverenja, posvecenosti, a po ponasanju , zahtevima i izborima su ko blentava popishulja sa 15 godina.

Ovom prilikom da se pojasnim, ima mnogo devojaka godista 15 i manje koje su nezrele, ali nisu popishulje, tj nisu ono zvekanaste, sve misli o seksu i kome ce sve da se svidi njena gola sisa i pupak.Nezrele na neki drugi nacin, ali ipak umerene i odgovorne prema nekoj njima vidljivoj buducnosti.
A ove ostale, to se kaci na svakog majmuna, proba sve, samozivo, pravilno zakljucuje da je u Srbiji mnogo balvana i buzdovana i da nece biti problema da posle glume finjaka.
Pre neku godinu, devojka sa moje prve "cudne" zurke, njih 4 u stanu, a pozvale 15 devojaka i 5,6 frajera, pa pravile seks berza zurku, nesto kao sving, a da niko nije u paru, nesto kao ono izvlacenje iz kugle ko ce sa kim, kao masne fote, samo shote fote...je bila ubedjena da je ujela xxxxxxxxx aka sudbinu za jaje.
Arogantna, pa udata, pa ispozajmljivala pare od koga je mogla i naravno pisi nikad, pa videh je pre neki dan, olinjala , sutnuta iz braka, vratila se u BG i sad je ono prava "tetka" sa interneta i raznih sajtova za upoznavanje...

Ne znam sa ostale sa te zurke, ali znam da je tu bilo padobranaca i padobranki, sa jednom od njih sam i smugnuo sa te zurke, ali ostale su itekako bile u tim igrama.A izgled , posto je on vrlo vazan u odnosu prema braku, vezi, postovanju, sudbini, na ovom Balkanu, je bio visoka klasa, jedno deset nivoa jaci od onih ucesnica u realitiju.

Savet koji svako normalan moze da vam da je da ako imate IQ preko 110, fakultetsku diplomu ali stvarnog studenta, da se ne zenite u Srbiji, jer ovde vam sleduje seljanka , nema omaske.
Sa druge strane, ima dovoljno balvana da se zadovolje one kvalitetnije od njih....

Zasto sam napisao ovo poslednje...

Pa pitanje glasi sta mislite, tj sta vecina misli.....
A to skoro uvek vodi do ispoljavanja mentaliteta koji je brojniji...Samo jedna recenica ce biti kao osmisljena sa nekim uvazavanjem posledica, a ostalo , stav, to je isto ma kakva situacija bila...
Znaci ako je seljacko, onda se ocekuje seljacko....a to znaci sta god rekla, tezice da ga zajase i ono tipicno kako su organizovani odnosi dvoje seljaka (ne ruralnih, nego slinci, kres po komsiluku , ogovaranja i uvaljivanja ko kome).

Dzabe njoj i 2 fakultetske diplome, ona ce i dalje ostati seljanka, sto nije najgore, nego ce od supruznika praviti seljaka....ma kakav bio u pocetku...
Naravno nikad nijedna zena se nece sloziti sa ovim, a samo mali broj, nek ih bude 100 u celoj Srbiji , ce imati argument i opravdanje da misle da su drugacije.
Provereno razlicitim eksperimentima, od reakcija na gestove, modu, odecu, situacije i svasta nesto...

A u narodu se kaze "seljacka postla" ili "ciganska posla" za takve situacije gde svako od pocetka tera samo na svoju vodenicu, a drugog gleda da ubedi da je los i nikakav, pa da mora da se promeni prema zamisljenom...
Sto rece jedna ucesnica, nemoj da vas lazu, zna svaka zena u sta se upusta (ne mislim na kontrolu da zna da ce da zacne, ima i curki) nego zna sa kim dize noge...

Cica Maco, gomila brakova nastane bez te famozne ljubavi.

Koliko god bio osudjivan "veciti mladic koji je i otac" u buducnosti ce to sve vise postajati realnost, ako vec nije.

Brak je mozda vec izgubio svoj smisao na neki nacin, jer ga vecina ovde nije gledala kao na vezu dvoje zaljubljenih vec kao na raspodelu poslova oko bebca i kasnije i deteta.
--sto volim kad pojedinici pridaju svoje stavove vecini...
lepo ti je receno ako se vole nek se uzmu ako ne ne...i to ti ne vise njih reklo...
a da izdrzava dete je diznost moralma i zakonska svakog ko napravi iste...

Kvaziodgovornost, moras ovo, moras ono i unistava brak i dovodi do toliko razvoda i naravno da se najcesce osudjuje muskarac iako vecina nije ni svesna toga cini mi se.

-postoji zdrava odgovornost a ako neko hoce odnos bez obaveza gde mu samo ugadjaju to je samozivost to nije brak...m i zena treba da dele obave oko deteta i u kuci a ne da budu mamini sinovi i tatine princeze...
dakle szlta sko zakljucili brak nije.moranje...

Svi se uhvatiste tog varanja, a danas zena koja je rodila muskarcu dete moze bukvalno da se krese sa celim komsilukom, a on ne bi smeo da se razvede, jer bi ona dobila NJEGOV stan i dete pride dok njemu ne bi ostalo nista.

---nismo a tk si komotno izbegavo sva oszltala pitanja i sveo sve na ma vi pricate samo o varanju......dr stvar osoba treba da bude srecna ako mu je dete obezbedjeno...i ista ta osoba treba da bira zdrave partnere a ne rospije jer ako je mentalno cista ikaces zdrav razvod ako nije imas i predbracni ugovor i msm da i vidjanje dece u istom moz da uredis...

Pa sam je kriv kad je ozenio rospiju, a kada se glupaca uda za idiJota koji je bije naravno da ce moci da ode u sigurnu kucu privremeno dok on ne ode u zatvor, a ona opet u njegov stan, dok muskarcu iz prvog, a i iz drugog slucaja sledi samo karton kutija.

dakle treba da zalimommusarca izvini taj moze da se vrati kod roditelja..moze i ona sa detetom sve zavisi od dogovora...ti zapravo gledas kraj umesto da gledas pocetak jer stabilni ljudi sve lepo dogovore i bitniji im jeinteres dezeta nego svoj.npr zeni i muskarcu koji se razvode podela stana ne treba da bude ni na kraj pameti u smislu ko ce da dabijstan vec treba da misle sta je detetu i gde najudobnije...a uglavnom je to mesto gde ono vec zivi......
u sv slupetas ...

Znala sam jedan takav par s tim da oboje nisu zeleli brak a jesu dete I voleli se
Nisam vise u kontaktu s njima ali tad me je to sokiralo
Sad vise ne
Sad ih razumem,jedino je teze onom ko je s detetom za organizaciju.a ovaj ko nije s detetom nikad ne moze biti idealan roditelj

- - - - - - - - - -

Sad kad bih bila single a bogata ne bih nikako zivela s partnerom
Ma I da nisam single a da sam bogata uzela bih sebi stan a mm da ostane u ovom gde smo ,ne svidja mi se ideja zajednickog zivota

Back