Ne mozes da se ljutis ni na jednog od njih...
Svako bira sta hoce da radi...
Ona je birala kome dize noge, zar ne?
Bas gledam juce, ne jednu nego masu osoba zenskog pola koje imaju po 30+ a u glavi su tek 18, toliko ih drzi to sto su tek zavrsile studije 1, studije 2, verovatno neko od roditelja dotira ili cak i ne, ali su u tom modu...
Po izgovoru recenica su prezrele, budjave, nema elana, poverenja, posvecenosti, a po ponasanju , zahtevima i izborima su ko blentava popishulja sa 15 godina.
Ovom prilikom da se pojasnim, ima mnogo devojaka godista 15 i manje koje su nezrele, ali nisu popishulje, tj nisu ono zvekanaste, sve misli o seksu i kome ce sve da se svidi njena gola sisa i pupak.Nezrele na neki drugi nacin, ali ipak umerene i odgovorne prema nekoj njima vidljivoj buducnosti.
A ove ostale, to se kaci na svakog majmuna, proba sve, samozivo, pravilno zakljucuje da je u Srbiji mnogo balvana i buzdovana i da nece biti problema da posle glume finjaka.
Pre neku godinu, devojka sa moje prve "cudne" zurke, njih 4 u stanu, a pozvale 15 devojaka i 5,6 frajera, pa pravile seks berza zurku, nesto kao sving, a da niko nije u paru, nesto kao ono izvlacenje iz kugle ko ce sa kim, kao masne fote, samo shote fote...je bila ubedjena da je ujela xxxxxxxxx aka sudbinu za jaje.
Arogantna, pa udata, pa ispozajmljivala pare od koga je mogla i naravno pisi nikad, pa videh je pre neki dan, olinjala , sutnuta iz braka, vratila se u BG i sad je ono prava "tetka" sa interneta i raznih sajtova za upoznavanje...
Ne znam sa ostale sa te zurke, ali znam da je tu bilo padobranaca i padobranki, sa jednom od njih sam i smugnuo sa te zurke, ali ostale su itekako bile u tim igrama.A izgled , posto je on vrlo vazan u odnosu prema braku, vezi, postovanju, sudbini, na ovom Balkanu, je bio visoka klasa, jedno deset nivoa jaci od onih ucesnica u realitiju.
Savet koji svako normalan moze da vam da je da ako imate IQ preko 110, fakultetsku diplomu ali stvarnog studenta, da se ne zenite u Srbiji, jer ovde vam sleduje seljanka , nema omaske.
Sa druge strane, ima dovoljno balvana da se zadovolje one kvalitetnije od njih....
Zasto sam napisao ovo poslednje...
Pa pitanje glasi sta mislite, tj sta vecina misli.....
A to skoro uvek vodi do ispoljavanja mentaliteta koji je brojniji...Samo jedna recenica ce biti kao osmisljena sa nekim uvazavanjem posledica, a ostalo , stav, to je isto ma kakva situacija bila...
Znaci ako je seljacko, onda se ocekuje seljacko....a to znaci sta god rekla, tezice da ga zajase i ono tipicno kako su organizovani odnosi dvoje seljaka (ne ruralnih, nego slinci, kres po komsiluku , ogovaranja i uvaljivanja ko kome).
Dzabe njoj i 2 fakultetske diplome, ona ce i dalje ostati seljanka, sto nije najgore, nego ce od supruznika praviti seljaka....ma kakav bio u pocetku...
Naravno nikad nijedna zena se nece sloziti sa ovim, a samo mali broj, nek ih bude 100 u celoj Srbiji , ce imati argument i opravdanje da misle da su drugacije.
Provereno razlicitim eksperimentima, od reakcija na gestove, modu, odecu, situacije i svasta nesto...
A u narodu se kaze "seljacka postla" ili "ciganska posla" za takve situacije gde svako od pocetka tera samo na svoju vodenicu, a drugog gleda da ubedi da je los i nikakav, pa da mora da se promeni prema zamisljenom...
Sto rece jedna ucesnica, nemoj da vas lazu, zna svaka zena u sta se upusta (ne mislim na kontrolu da zna da ce da zacne, ima i curki) nego zna sa kim dize noge...