Lupetam, a?
Evo ja imam komsinicu, udatu zenu, koja agresivno flertuje sa mnom i zavodi me svaki put kad prodje pored mene. Sreca te je ne vidjam cesto.
Ja ni u ludilu ne bih zeleo da se pretvorim u njenog muza koji je inace jako dobar covek.
Iako su ovde isprozivali takvog muskarca da bi hteo da svrlja to je konkretno za mene licno najmanji problem.
Nedostatak poverenja. Ja ne mogu da verujem zenama, a i zasto bih?
Meni nije problem ni da okrenem glavu, neka bude sa kim hoce, ali sto onda ja moram ceo SVOJ ZIVOT da delim sa nekim takvim? To mi objasni.
Danas je prevara normalna stvar, ma i razvodi su normalna stvar. A zasto je problem covek koji zeli da preskoci tu vrstu tragikomedije i patetike i kome tako nesto ne treba u zivotu?
Vecina ovde smatra takvog coveka neozbiljnim i nekim sa kim ne vredi biti, a koliko ovde ima razvedenih i razocaranih ljudi, zena ponajvise, koje motkom ne bi mogao da nateras u brak ili bilo kakvu verziju istog?
Njima nista necete prebaciti. Ako takva zena zatrudni
"ona ce sama roditi dete i nije joj potreban jos jedan muski skot", i to se nekako podrzava i tolerise, dok muskarci bivaju vrlo satanizovani kao u ovom slucaju.
Znaci u RL i ovde na forumu skoro da vazi neko pravilo da je prihvatljivo i normalno varati, izletati sa strane, a meni prosto deluje bolesno da ceo SVOJ ZIVOT provedem sa nekim takvim iako mi nikakav problem nije da je nikada ne prevarim sve i da se ona krese sa pola grada. Meni je dosta jedna, ali ziveti sa nekim, deliti svoj zivot sa nekim u ovakvim drustvenim uslovima mi stvarno deluje kao
"prodavanje mooda za bubrege".
I uvek se poteze to pitanje deteta, uvek se kao gleda dete, jel tako?
A grozimo se kad neko kaze da je abortus ubistvo.
Meni se cini da se potpisivanje braka ne razlikuje od potpisivanja robovlasnickog lista.
Jako je simpaticno sto mi ispiras mozak govoreci mi kako treba da razmisljam

, da mislim na pocetak, a ne na kraj.
Ma nije nego, trebam nekoj zeni ceo svoj zivot da stavim u ruke i dam svu svoju imovinu.
Varanje je normalna stvar koja se ne treba sankcionisati na bilo koji nacin, ali je i
normalna stvar da muskarac nakon razvoda zivi u karton kutiji i placa alimentaciju dok ona zivi u njegovom stanu za koji je podigao kredit i ne sme da joj zafali ni jedan dinar za sminku.
A narocito je zanimljivo da se sve pravda decom. Pa ako se sve pravda decom sto se ne osudjuje bar prevara, jer to itekako rusi brak.
Ne ovde je nesto drugo u pitanju. Vlast, samo vlast. Sve sto moze da bude lose po zenu biva anulirano dok se muskarcu pakuje sve i svasta i mnogo veci deo vlasti se njoj daje.
Muskarac jedino moze da se spasi ako ima bas dosta para ili nema nista.
Sve u svemu neko lupeta, ali to nisam ja.
- - - - - - - - - -
Sto je to bitno?