Muska i zenska prevara

Kakvom, bre, gnezdu? Šta ima da mi se vraća ako je odleteo? Može samo da svrati za stvari svoje i da odlepša nazad, jer prvi put kad svog vršnjaka umoči gde ne treba, gnezdo automatski prestane da bude gnezdo i postane hotel sa trpezarijom i vešerajem..... Tad samo može "ćao, zdravo" i decu da viđa vikendom....

a gde piše da ja moram da imam samo jednu partnerku?
jel u religiji?

oću bre više žena i mnogo dece, jel će neko da mi zabrani?
pa moj deda se naplaćao alimentacija
jel to neki greh?

pazi rezultat
sad smo velika vamilija a da je išao kako religija kaže ja ne znam dal bi nas bar dve vamilije bilo
jes da ne pričamo medjusobno al nam deda zajednička crta

Poslednja izmena:
Da ovo je uglavnom tačno, ali baš zato volim žene, jer su spremne da napuste sve (ne opravdavam to) zbog
ljubavi ili kratkotrajne strasti, spremne su da naprave transgresiju, da napuste čak i decu... Ne obraćajući
pažnju šta će reći porodica, prijatelji, okolina...

Po meni je i to više fer nego da prevariš, vratiš se nazad i praviš se da se nije ništa desilo. Ne odobravam ni to, iskreno. A i većina žena će decu ipak staviti na prvo mesto....

Preljuba ,gospođe i gospodo.preljuba je krucijalni razlog za razvod,a i razlaz iz veze...
Muška preljuba češće ostaje skrivena jer,neko je ovde lepo rekao da smo mi muški u tom kao
deca-zaigramo se i eto...Dok žena krene u preljubu kad joj je dosta zapostavljanja,ugnjetavanja ,neprimećivanja...
I njena preljuba ,najčešće,ima odsudnu težinu!
I muški,naročito u menopauzi (drugi pubertet!:mrgreen:) znaju da se pozaljubljuju u mlađe ili spremnije i veštije u ljubavi dame...
Sad,znam i takve koje varkaju muža sistemski-prcnu se povremeno sa strane i to bez griže savesti čime održavaju sopstveno samopoštovanje...
Znam ih čak tri,majku im muškobanjastu...:lol::rumenko:

Verujem da postoje dve vrste prevare- gimnasticarska i emotivno gimnasticarska.
Skoro da sam siguran da je pametnije i ekonomicnije da se jednostavno plati sex kad je nekom do promene i gotovo.
Sve ostalo je zamlacivanje, gubljenje vremena, upetljavanje itd.
Retko se pronadju dve osobe kojima je samo do sexa, bez produbljivanja kontakta. Mnogi u pocetku tako krenu, kao nista ih ne zanima, ali kasnije se dodje i do broja cipela, i do dede milutina:hahaha:

Verujem da postoje dve vrste prevare- gimnasticarska i emotivno gimnasticarska.
Skoro da sam siguran da je pametnije i ekonomicnije da se jednostavno plati sex kad je nekom do promene i gotovo.
Sve ostalo je zamlacivanje, gubljenje vremena, upetljavanje itd.
Retko se pronadju dve osobe kojima je samo do sexa, bez produbljivanja kontakta. Mnogi u pocetku tako krenu, kao nista ih ne zanima, ali kasnije se dodje i do broja cipela, i do dede milutina:hahaha:
Ybg druže...Penis et vagina s okruženjem...Msm...Tomovi su napisani...

- - - - - - - - - -

No,važno je zadržati dostojanstvo!:hahaha:

I šta je gore? Da on ode, zadovolji se i vrati se kao da se ništa nije desilo ili da ona ode, prevari i sve prekine? Ma 'ajte, molim vas! Kakav pogrešan rezon... Kakvo licemerje... :ljutka:

Ako njen muz ima kesha i nista ne sumnja ne ostavlja ni zena takvog partnera. Zna se kad ostavlja zena a kad musko. Musko kad kokodakanje predje u rikanje a zensko kad muskarac ostane bez kesha.

- - - - - - - - - -

Sta bi mu uradila?:sad2:
Pozdrav Lave.

Pa naravno, zenama je izazov lik koji ih vara i koji ima puno zena. One varaju i ostavljaju pre svega one kao dobre sto su im verni, a jos ako nema kesha, a jaoooooo problema.

Cim osete slabost kod muskarca, vec preko ramena gledaju u jaceg. Problem nastane ako ih taj koji je bio slab prema njima iznenada odhebe. Onda krece jurnjavina ali u suprotnom smeru.
Jednostavno, zene vole mentalno jake muskarce.

Back