gost 388309
Poznat
- Poruka
- 7.764
jeste, varaš lažeš i tripuješ bitnost![]()
Taj rad

Pa ako na prvu ne dovedes stvari u red, obrnes jos jedan krug

Lijice, najgori smo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste, varaš lažeš i tripuješ bitnost![]()

Ja mislim da i jedni i drugi imaju neki motiv, koji, ma kako bilo banalan, realno ili s tačke gledišta prevarene osobe, jeste opravdanje za onog koji vara. Činjenica je da žena - pod uslovom da je emotivno vezana za muškarca - ako se odluči na prevaru, ma jok, čak i ako počne da razmišlja u tom smeru - mrka kapa za taj odnos. Žene kada varaju, varaju kvalietno i suštinski, ništa ono tipa, trčala sam, trčala pa se saplela i opa! pravo na nečiju kitu. Ne. Meni je poznat samo još jedan motiv za prevaru u žena - osveta. Ali vrlo brzo ukapiraju da to nije rešenje.
S druge strane, muškarci varaju jer su nezadovoljni - seksualnim životom u vezi/braku, izgledom partnerke, ili jednostavno nađu se u situaciji da mogu, pa opale, što da ne.
Što se tiče potrebe da se pravdaju, nemaju je ni žene ni muškarci spram partnera, imaju i jedni i drugi spram sebe - zašto sam to uradio, uradila - e pa zato što on, ona to, to, to i to. U osnovi, bzvz. Time se ništa ne rešava. Ako si nezadovoljan nekim odnosim, prevara to neće da pokrpi. Naročito ne kod žena, muškarci nađu ljubavnicu pa im kao ok. To me uvek kopkalo, kako možete tako ladno, žena u kući, ljubavnica sa strane i ćeraj, godinama. Ne bih mogla da sakrijem mislim ni nedelju dana. Videlo bi mi se iz aviona.
Ja u stvari zato ne pribegavam prevari, varam kad sam nezadovoljna, zapravo varala sam, sada više ni to, jesam nezadovoljna? Vršiću pritiak, raspravljaću se, probaću na sve načine da uklonim to što predstavlja razlog moje frustracije, ako ne ide, a ja procenim da ne mogu da se pomirim s tim i tim, ćao bre, odoh. Za prevaru je potreban prilično dobra organizacija, veoma dobro pamćenje, i uopšte meni je sve to skupa zamorno. Mrzi me. Radije sam slobodna, pa radim šta 'oću.
Mislim da je to jedan od motiva. Neke zene se jednostavno ohlade od partnera, odljube ili kako god vec.
ili se ne ohlade ali vide da partnera nije briga za njih iako on ne prekida jer mu odg tako iz nekog razloga
varaju ga, ne zbog osvete već misle da će se tako malo ohladiti i skupiti hrabrost da odu iz te veze
Zenama je mnogo teze da varaju...
Da zato to rade za 20€ da im bude lakse
Naucno je dokazano da svaka kita ostavlja trag u pici i psihi,cak i dnk menja!!!

Little Redhead danas u 10:21 Razlog: Nije lepo pričati tako
Dogovori se ili aj probaj jos jednom.![]()
jao to je tako super, tako kul
ko ne vara to je zato što ga niko neće![]()

lijo prevario sam te ponovo
sa 2 
Tebi ironija nije baš jača strana jel da?
samo varaj dušolijo prevario sam te ponovo
sa 2
![]()

samo varaj dušo
najviše te takvog vokim![]()
i ti takodje
sa svakom prevarom Volim te sve vise
moja slatka varalice 
šta ovo znači, ne razumem![]()
Zenama je mnogo teze da varaju...

Pogotovu kad su joj sklopljene skoro sve kockice...Ako joj fali povremeno onaj princ na belom konju koji
nikad nije došao-odu u šoping i malo masturbiraju i mirnabačka-ravansrem...
Bože,nekad mi ih žaaaoooo...Ybg,pomognem koliko mogu...![]()
Ironija mi jeste jača strana, ali je zapakuj u lepše reči. Hvala.![]()
Ja mislim da i jedni i drugi imaju neki motiv, koji, ma kako bilo banalan, realno ili s tačke gledišta prevarene osobe, jeste opravdanje za onog koji vara. Činjenica je da žena - pod uslovom da je emotivno vezana za muškarca - ako se odluči na prevaru, ma jok, čak i ako počne da razmišlja u tom smeru - mrka kapa za taj odnos. Žene kada varaju, varaju kvalietno i suštinski, ništa ono tipa, trčala sam, trčala pa se saplela i opa! pravo na nečiju kitu. Ne. Meni je poznat samo još jedan motiv za prevaru u žena - osveta. Ali vrlo brzo ukapiraju da to nije rešenje.
S druge strane, muškarci varaju jer su nezadovoljni - seksualnim životom u vezi/braku, izgledom partnerke, ili jednostavno nađu se u situaciji da mogu, pa opale, što da ne.
Što se tiče potrebe da se pravdaju, nemaju je ni žene ni muškarci spram partnera, imaju i jedni i drugi spram sebe - zašto sam to uradio, uradila - e pa zato što on, ona to, to, to i to. U osnovi, bzvz. Time se ništa ne rešava. Ako si nezadovoljan nekim odnosim, prevara to neće da pokrpi. Naročito ne kod žena, muškarci nađu ljubavnicu pa im kao ok. To me uvek kopkalo, kako možete tako ladno, žena u kući, ljubavnica sa strane i ćeraj, godinama. Ne bih mogla da sakrijem mislim ni nedelju dana. Videlo bi mi se iz aviona.
Ja u stvari zato ne pribegavam prevari, varam kad sam nezadovoljna, zapravo varala sam, sada više ni to, jesam nezadovoljna? Vršiću pritiak, raspravljaću se, probaću na sve načine da uklonim to što predstavlja razlog moje frustracije, ako ne ide, a ja procenim da ne mogu da se pomirim s tim i tim, ćao bre, odoh. Za prevaru je potreban prilično dobra organizacija, veoma dobro pamćenje, i uopšte meni je sve to skupa zamorno. Mrzi me. Radije sam slobodna, pa radim šta 'oću.
Bato ako su je dohvatil dva tri nigera, svi oni su ispraznili jajaako su je dovatila dva tri nigera onda je tačno da je više boli![]()