- Poruka
- 36.661
nije isto...ženska više boli
![]()
ako su je dovatila dva tri nigera onda je tačno da je više boli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije isto...ženska više boli
![]()
ako su je dovatila dva tri nigera onda je tačno da je više boli![]()
Prevara je prevara, a od veze zavisi kako je ko vari.
Kakvom, bre, gnezdu? Šta ima da mi se vraća ako je odleteo? Može samo da svrati za stvari svoje i da odlepša nazad, jer prvi put kad svog vršnjaka umoči gde ne treba, gnezdo automatski prestane da bude gnezdo i postane hotel sa trpezarijom i vešerajem..... Tad samo može "ćao, zdravo" i decu da viđa vikendom....
Ja se slažem. A kako bilo ko može da vari prevaru, to ne znam....
Možda svako nekad poklekne, zanese se ili tako nešto, ali ono što nas razlikuje od životinja je slobodna volja da odlučimo šta ćemo uraditi, a da ne sledimo instinkt ako to nije dobra ideja... Ali, šta ja znam....
A ako kažeš "ne mogu više da se viđam s tobom" pa uđeš u vezu s drugom osobom posle dva dana? Recimo? To je baš onako siva zona. Tehnički nije prevara, jer ništa nisi slagao niti si nešto uradio konkretno seksualno, ali s druge strane, mora da si se viđao s tom drugom osobom i pre nego što si izrekao reči raskida....nisi slagao, ali si prećutao. Jbga.
Neko povrati neko progunja, a neko se zagrcne. Nego sudeci po tvojim postovima na drugim temama ne bih rekao da ne znas kako se vari prevara i ko to lako vari.![]()
Pogrešan si utisak stekao dok si pratio moj rad. Ali onaj ko treba da zna šta ja mislim i znam, vrlo dobro to zna....![]()
Moguce da je pogresan utisak zbog postovanja u razlicitim emotivnim trenutcima.![]()
Ovo je forum, zaboga, ovde je sve moguće.
Činjenica je da prevara ne može da se desi, a da sve bude po starom.
Prevara = izdaja = kraj....
A ima i ono "ovde sve hebači i nevine ribe, dogovorite se već jednom"....![]()
Ili je to mozda zenska specijalnost? Raskidi zbog razmisljanja...A najbolje je razmisljati u drustvu.
Koliko ja poznajem žene, one će veoma retko prevariti, a još ređe raskinuti ili se razvesti a da o tome prethodno nisu dobro, studiozno i dugo razmišljale.
Ovaj primer služi samo zato da se ukaže da postoje i neke sive zone, nije sve crno belo, prevara vs. vernost.
Pa u prvi, normalno, za drugu mi je već kasno sad...a ti u koju grupu spadaš?![]()
Ima dva moderatora na Ljisu, ali verujem da je za kolegu. Od mene ipak
tema o prevarama gori na krstarici kao olimpijski plamen
- - - - - - - - - -
svi bi hteli da znaju šta se zbiva u tuđim gaćama
- - - - - - - - - -
strašno
- - - - - - - - - -
jedanza moderatora na ljisu
ne da mi repku ako može protekcija da mi se poveča broj datih na 20
taj broj mi je omiljen
i odo.....
Ovo je forum, zaboga, ovde je sve moguće.
Činjenica je da prevara ne može da se desi, a da sve bude po starom.
Prevara = izdaja = kraj....
A ima i ono "ovde sve hebači i nevine ribe, dogovorite se već jednom"....![]()
To htedoh da kazem, dogovori se jednom...![]()
Pa u prvi, normalno, za drugu mi je već kasno sad...
~~~~~~~~~
Ima dva moderatora na Ljisu, ali verujem da je za kolegu. Od mene ipakza tebe...
Ma sta bre, kad te nervira partner shebes govedo i zabole te![]()
Muskarci kada varaju retko imaju potrebu da se pravdaju dok ne budu uhvaceni,
zene spremaju i grade opravdanja, ako nisu u braku onda je to raskid, ako su u braku onda je to nezadovoljstvo,
za takva muska opravdanja ni jedna nema toleranciju, ali uvek spremno docekaju kada su uhvaceni u prevari.
Zene prevaru spremaju, muskarcima je prevara trenutak.
U svakom slucaju i jedno i drugo je prevara i ne postoji opravdana.