Muska i zenska prevara

Prevara je prevara, a od veze zavisi kako je ko vari.

Ja se slažem. A kako bilo ko može da vari prevaru, to ne znam....
Možda svako nekad poklekne, zanese se ili tako nešto, ali ono što nas razlikuje od životinja je slobodna volja da odlučimo šta ćemo uraditi, a da ne sledimo instinkt ako to nije dobra ideja... Ali, šta ja znam....

Kakvom, bre, gnezdu? Šta ima da mi se vraća ako je odleteo? Može samo da svrati za stvari svoje i da odlepša nazad, jer prvi put kad svog vršnjaka umoči gde ne treba, gnezdo automatski prestane da bude gnezdo i postane hotel sa trpezarijom i vešerajem..... Tad samo može "ćao, zdravo" i decu da viđa vikendom....

tako je maco samo oštro sa preljubnicima :lol:

Ja se slažem. A kako bilo ko može da vari prevaru, to ne znam....
Možda svako nekad poklekne, zanese se ili tako nešto, ali ono što nas razlikuje od životinja je slobodna volja da odlučimo šta ćemo uraditi, a da ne sledimo instinkt ako to nije dobra ideja... Ali, šta ja znam....

Neko povrati neko progunja, a neko se zagrcne. Nego sudeci po tvojim postovima na drugim temama ne bih rekao da ne znas kako se vari prevara i ko to lako vari.:)

A ako kažeš "ne mogu više da se viđam s tobom" pa uđeš u vezu s drugom osobom posle dva dana? Recimo? To je baš onako siva zona. Tehnički nije prevara, jer ništa nisi slagao niti si nešto uradio konkretno seksualno, ali s druge strane, mora da si se viđao s tom drugom osobom i pre nego što si izrekao reči raskida....nisi slagao, ali si prećutao. Jbga.

A ako kažeš "ne mogu više da se viđam s tobom" pa uđeš u vezu s drugom osobom posle dva dana? Recimo? To je baš onako siva zona. Tehnički nije prevara, jer ništa nisi slagao niti si nešto uradio konkretno seksualno, ali s druge strane, mora da si se viđao s tom drugom osobom i pre nego što si izrekao reči raskida....nisi slagao, ali si prećutao. Jbga.

Ili je to mozda zenska specijalnost? Raskidi zbog razmisljanja...:) A najbolje je razmisljati u drustvu.

Koliko ja poznajem žene, one će veoma retko prevariti, a još ređe raskinuti ili se razvesti a da o tome prethodno nisu dobro, studiozno i dugo razmišljale.

Ovaj primer služi samo zato da se ukaže da postoje i neke sive zone, nije sve crno belo, prevara vs. vernost.

:ok:
tema o prevarama gori na krstarici kao olimpijski plamen

- - - - - - - - - -

svi bi hteli da znaju šta se zbiva u tuđim gaćama

- - - - - - - - - -

strašno :lol:

- - - - - - - - - -

jedan :zag: za moderatora na ljisu
ne da mi repku ako može protekcija da mi se poveča broj datih na 20
taj broj mi je omiljen :D

i odo.....

Muskarci kada varaju retko imaju potrebu da se pravdaju dok ne budu uhvaceni,

zene spremaju i grade opravdanja, ako nisu u braku onda je to raskid, ako su u braku onda je to nezadovoljstvo,

za takva muska opravdanja ni jedna nema toleranciju, ali uvek spremno docekaju kada su uhvaceni u prevari.

Zene prevaru spremaju, muskarcima je prevara trenutak.

U svakom slucaju i jedno i drugo je prevara i ne postoji opravdana.

a ti u koju grupu spadaš? :lol:
Pa u prvi, normalno, za drugu mi je već kasno sad... :lol:
~~~~~~~~~
:ok:
tema o prevarama gori na krstarici kao olimpijski plamen

- - - - - - - - - -

svi bi hteli da znaju šta se zbiva u tuđim gaćama

- - - - - - - - - -

strašno :lol:

- - - - - - - - - -

jedan :zag: za moderatora na ljisu
ne da mi repku ako može protekcija da mi se poveča broj datih na 20
taj broj mi je omiljen :D

i odo.....
Ima dva moderatora na Ljisu, ali verujem da je za kolegu. Od mene ipak :zag: za tebe...

Muskarci kada varaju retko imaju potrebu da se pravdaju dok ne budu uhvaceni,

zene spremaju i grade opravdanja, ako nisu u braku onda je to raskid, ako su u braku onda je to nezadovoljstvo,

za takva muska opravdanja ni jedna nema toleranciju, ali uvek spremno docekaju kada su uhvaceni u prevari.

Zene prevaru spremaju, muskarcima je prevara trenutak.

U svakom slucaju i jedno i drugo je prevara i ne postoji opravdana.

Ja mislim da i jedni i drugi imaju neki motiv, koji, ma kako bilo banalan, realno ili s tačke gledišta prevarene osobe, jeste opravdanje za onog koji vara. Činjenica je da žena - pod uslovom da je emotivno vezana za muškarca - ako se odluči na prevaru, ma jok, čak i ako počne da razmišlja u tom smeru - mrka kapa za taj odnos. Žene kada varaju, varaju kvalietno i suštinski, ništa ono tipa, trčala sam, trčala pa se saplela i opa! pravo na nečiju kitu. Ne. Meni je poznat samo još jedan motiv za prevaru u žena - osveta. Ali vrlo brzo ukapiraju da to nije rešenje.
S druge strane, muškarci varaju jer su nezadovoljni - seksualnim životom u vezi/braku, izgledom partnerke, ili jednostavno nađu se u situaciji da mogu, pa opale, što da ne.

Što se tiče potrebe da se pravdaju, nemaju je ni žene ni muškarci spram partnera, imaju i jedni i drugi spram sebe - zašto sam to uradio, uradila - e pa zato što on, ona to, to, to i to. U osnovi, bzvz. Time se ništa ne rešava. Ako si nezadovoljan nekim odnosim, prevara to neće da pokrpi. Naročito ne kod žena, muškarci nađu ljubavnicu pa im kao ok. To me uvek kopkalo, kako možete tako ladno, žena u kući, ljubavnica sa strane i ćeraj, godinama. Ne bih mogla da sakrijem mislim ni nedelju dana. Videlo bi mi se iz aviona.
Ja u stvari zato ne pribegavam prevari, varam kad sam nezadovoljna, zapravo varala sam, sada više ni to, jesam nezadovoljna? Vršiću pritiak, raspravljaću se, probaću na sve načine da uklonim to što predstavlja razlog moje frustracije, ako ne ide, a ja procenim da ne mogu da se pomirim s tim i tim, ćao bre, odoh. Za prevaru je potreban prilično dobra organizacija, veoma dobro pamćenje, i uopšte meni je sve to skupa zamorno. Mrzi me. Radije sam slobodna, pa radim šta 'oću.

Back