Muska guza...

Gazdarica:
Cccccccccc... Reagovala si isto kao sto bi i on...
Srecom pa ovdje ne dolazi, tako da nece znati sta sam napisala... :lol: :lol: :lol:
P.S. Ima tu materijala za obje... :P :P :P
e yebi me sad... nemam puno principa ali ono malo što ih imam držim se ih ko pijan ograde :lol: mada ne sumnjam u tvoj izbor 8)
jedino ako si mislila na trojku e to je več nešto drugo :roll:

Incognito:
E ovo pitanje me opasno kopka... A nisam primetio da ga je bilo na forumu... Neka mi kolege oproste ako jeste...

Naime, gotovo svaka dama ovde pominje musku guzu kao simbol ideala... Sta ima lepo u tome? Ne znam, meni muska bulja izgleda svakako, ali sigurno ne lepo i izazovno... Da li zato sto sam muskarac, ili zbog necega drugog, ali to mi jednostavno ne ide u glavu...

Dakle dame, ZASTO nalazite musku guzu lepom, i kakva je to 'lepa muska guza'? :wink:
lepa mushka guza je chvrsta i trcasta :)

Poz.

Incognito:
Jesam... sa jednim logicnim ciljem... da saznam zasto dame vole (da komentarisu, a i ostalo) muska dupeta...

I jos nisam dobio valjan odgovor ;)

PA JA RECIMO KOD MUSKARCA PRVO GLEDAM OKICE, USTA, NOKTE I GUZU.

AKO SVE TO VALJA ONDA GA SLUSAM STA I KAKO PRICA.

AKO I TO VALJA MOJ JE I BOZIJI.

Incognito:
He he... pa ne mogu ja to objektivno reci... mora da se sakupi konzorcijum dama, pa da procene cinjenicno stanje :wink: :lol: :lol: :lol:

Pa sad... posto necu biti licno na Izboru za naj-butt, a Tebi je titula vec obezbedjena, da se mi dogovorimo oko moje nagrade za ulozeni trud..
evillol.gif
.
Znas vec kako to ide...

Ma ja sam borac, ali eto, malo se razocarao danas... No, mozda izgubim bitku, ali necu i rat :!:

Nego, daj da ne privatizujemo temu... Ovo je ozbiljno pitanje... A na Svastari cemo raspravljati o pojedinostima ;)

Back