Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
sanja:za radoznale, incova guza je dobila veoma dobru ocenu.
ne primamo mito, necete potkupiti ziri. dosta ste cule. procitale, ili sta god...
Sanja, budi realna, drtaga.Gardijanova gooza je.....hmmmmm...... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sanja:za radoznale, incova guza je dobila veoma dobru ocenu.
ne primamo mito, necete potkupiti ziri. dosta ste cule. procitale, ili sta god...
kao sto je tebi 90-60-90, tako je i meni lepo da vidim siroka muska ramena, uske kukove, ravan stomak, lepo zategnuto dupence... ufff... tiiiilt!Incognito:Ma da... ali mi gledamo zensko dupence zbog, jel'te objektivnih razloga... tipa ono sto se nalazi izmedju, figura i sl... Radi 90-60-90 perfektne S figure...
Ali kod muskarca mi je nepojmljivo da ideal bude guza...
Poz.
bravo, sanja!sanja:man'te se koleginica, ovde se prica o muskim guzama.
ne kvarite dozivljaj.
Nije to prava vezba za gluteusVragolasta Amfibija:Mel GIbson
a vezbica...cucanj sa iskorakom sa sipkom na ramenima !
na mašini,tepihu,kuhinjskom stolu....Incognito:Ma za guzu je najbolja vezba kontinualni in-out motion, ali nikako samo u jednom polozaju tela... Nego onako, u krevetu, pod tushem, uz zid, itd...
Vragolasta Amfibija:izgleda da jedino ja ovde nisam opeterecena sexom ! :shock:
da i da se smejem sad ili odmah?
Vragolasta Amfibija:alo...morodorac...idi umij se malo,pljusni se po narandzastim dlakama i mlohavnom stomaku od piva.
Aleksej_BASO:Pa sta ako sam zadrigo i neuredan? 8)
I nikad je nisi zavrsio...Incognito:sasha:AAAHHHHHHHHHH volim gola zenska dupeta,sa tangom po sredini....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja bez tange...![]()
![]()
A ako bas volis tangu... evo, gazdarica mi pozirala... doduse, nisam bash slicicu zavrsio: http://www.site4view.com/aleksandar/tmp/gazdarica.jpg![]()
![]()
Gazdarica:I nikad je nisi zavrsio...![]()
Devilishgirl:ne lozim se na guzu..tipicno muska psihologija, vizuelni efekat...vazno da je slatka, zgodna, sexy..ostalo je nebitno..tj..manje vazno..mozak rules.
Pa nemam pojma u cemu je sustina...ali vazno je da je IMA!Zar ne?Incognito:Devilishgirl:ne lozim se na guzu..tipicno muska psihologija, vizuelni efekat...vazno da je slatka, zgodna, sexy..ostalo je nebitno..tj..manje vazno..mozak rules.
Ne... ne lozis se![]()
Ma nije pitanje da l' se zene loze ili ne loze, nego sta one koje za muskarca kazu 'kako slatku guzu ima, dodje mi da je stipnem' vide u istoj?![]()