Muska guza...

Incognito:
Ma da... ali mi gledamo zensko dupence zbog, jel'te objektivnih razloga... tipa ono sto se nalazi izmedju, figura i sl... Radi 90-60-90 perfektne S figure...

Ali kod muskarca mi je nepojmljivo da ideal bude guza...

Poz.
kao sto je tebi 90-60-90, tako je i meni lepo da vidim siroka muska ramena, uske kukove, ravan stomak, lepo zategnuto dupence... ufff... tiiiilt!

pa sad...ne mogu stvarno da citam svih 10 strana...za mene je lepo oblikovana muska zadnjica simbol sexipila jer se ona nadje bas tamo gde treba i moje ruke na njoj bas tad kad treba...i zamisli da je ona mlohava i mekana...tu ne bi bilo ni jakog pokreta a tek ako je siroka,ne bi ni stala.

kad vidim cvrstu musku guzu...ja iskreno samo na to pomislim.

showimg.jpg

Gazdarica:
I nikad je nisi zavrsio... :evil:

Pa kad nisi dovrsila poziranje :roll: ... Mislim otisla si pre nego sto sam zavrsio to remek delo, a rekoh da ne skrnavim tvoje telo svojom apstrakcijom... No ima vremena, ima vremena :mrgreen:

Inace, cudno deluje sto se skoro dve godine kasnije u tvom profilu pojavila neka slicica u toj pozi - doduse iseckana i zamrljana, ali... :twisted:

Devilishgirl:
ne lozim se na guzu..tipicno muska psihologija, vizuelni efekat...vazno da je slatka, zgodna, sexy..ostalo je nebitno..tj..manje vazno..mozak rules.

Ne... ne lozis se :P :lol:

Ma nije pitanje da l' se zene loze ili ne loze, nego sta one koje za muskarca kazu 'kako slatku guzu ima, dodje mi da je stipnem' vide u istoj? :roll:

Incognito:
Devilishgirl:
ne lozim se na guzu..tipicno muska psihologija, vizuelni efekat...vazno da je slatka, zgodna, sexy..ostalo je nebitno..tj..manje vazno..mozak rules.

Ne... ne lozis se :P :lol:

Ma nije pitanje da l' se zene loze ili ne loze, nego sta one koje za muskarca kazu 'kako slatku guzu ima, dodje mi da je stipnem' vide u istoj? :roll:
Pa nemam pojma u cemu je sustina...ali vazno je da je IMA!Zar ne?

Back