Incognito
Poznat
- Poruka
- 8.225
Sto se procene dlakavosti tice, imamo specijalistu za to... Betty je izgleda 'Analizu maljavosti muskarceve zadnjice' imala kao diplomski

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaajj mmmmmhmmmmmm uh sto je dobronesvrstani:ok stavljam
nAPaljeNa:aaaaaajj mmmmmhmmmmmm uh sto je dobronesvrstani:ok stavljam
Virgo:Incognito:Ma da... ali mi gledamo zensko dupence zbog, jel'te objektivnih razloga... tipa ono sto se nalazi izmedju, figura i sl... Radi 90-60-90 perfektne S figure...
Ovo me asocira na nešto o čemu sam već pisala-svi pričaju o 90-60-90,a onda se pojavi J.L.O. sa obimom "guze" 118 cm i muškarci odelepe.Ovo se ne odnosi na tebe Inco,već uopšte na muški rod.A da ne bude da kvarim temu,evo i o muškim guzama-nisu mi baš nešto extra sexy,ali volim da vidim lepo parče,kao i svi.Žgoljave i mršave ne dolaze u obzir.
Incognito:Sto se procene dlakavosti tice, imamo specijalistu za to... Betty je izgleda 'Analizu maljavosti muskarceve zadnjice' imala kao diplomski![]()
![]()
![]()
\leiasw:Devojke, ako zelite da vidite dovoljno (citaj mnogooooooooooo) lepih muskih guza na jednom mestu, svratite na neki od treninga kapuere... Necete zazhaliti! :wink:
leiasw:Devojke, ako zelite da vidite dovoljno (citaj mnogooooooooooo) lepih muskih guza na jednom mestu, svratite na neki od treninga kapuere... Necete zazhaliti! :wink:
Incognito:A sta ocekujes da ti kaze? 'Vidi ovog tipa... tako bih mu gricnula guzu...'?![]()
![]()
![]()
nesvrstani:Moram priznati EGO mi raste maximalno.
S obzirom na konkurenciju nagrada je moja![]()
U pravu si Inco ne vole svi da se slikaju u donjem vesu ali veruj sve je to slucajnost (ako se moze tako nazvati)
Narednih 10 tak dana necu biti tu (na moju zalost) nadam se da ce se takmicenje rasplamsati i da necu ostati jedini kandidat :shock:
(uh malo sam se napalio jel da?)
Hvala Sanji
pozdrav
Guardian:leiasw:Devojke, ako zelite da vidite dovoljno (citaj mnogooooooooooo) lepih muskih guza na jednom mestu, svratite na neki od treninga kapuere... Necete zazhaliti! :wink:
Hehehehehe...a meni kazes:"Jao, bas su vam interesantni ovi instrumetni, a dobra vam je i muzika....." :wink:
leiasw:Guardian:leiasw:Devojke, ako zelite da vidite dovoljno (citaj mnogooooooooooo) lepih muskih guza na jednom mestu, svratite na neki od treninga kapuere... Necete zazhaliti! :wink:
Hehehehehe...a meni kazes:"Jao, bas su vam interesantni ovi instrumetni, a dobra vam je i muzika....." :wink:
Nemoj tako, ljubavi! Jesam li ti odmah rekla i da su vam super vase uske bele pantalone... Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Kad se samo setim...![]()