Muska guza...

Hala medena
mada me ovo " ako nista drugo" bas i ne ohrabruje ali... u svakom slucaju hvala.
Da sto se tice hrabrosti nacitah se ovde svakakvih pricica, a kad treba delati "svi junaci nikom ponikose..."

ovo ne treba shvatiti kao provokaciju ali mi se cino da je vecina jaka samo na recima.
Pozdrav

Vecina se ne slika u donjem vesu, izigravajuci nekog buduceg manekena :lol: :lol: :lol: (a necu da pricam kakve ja slicice sebe imam, kad sam mrtav pijan izigravao muskog stripera :D... srecom, te slicice su 300km udaljene od mene, dobro sakrivene, da se slucajno ne pojave) :wink:

Virgo:
Incognito:
Ma da... ali mi gledamo zensko dupence zbog, jel'te objektivnih razloga... tipa ono sto se nalazi izmedju, figura i sl... Radi 90-60-90 perfektne S figure...

Ovo me asocira na nešto o čemu sam već pisala-svi pričaju o 90-60-90,a onda se pojavi J.L.O. sa obimom "guze" 118 cm i muškarci odelepe.Ovo se ne odnosi na tebe Inco,već uopšte na muški rod.A da ne bude da kvarim temu,evo i o muškim guzama-nisu mi baš nešto extra sexy,ali volim da vidim lepo parče,kao i svi.Žgoljave i mršave ne dolaze u obzir.

Ma svaka guza je lepa na svoj nacin, kad je leeepooo nose, hihihihi :twisted:

Incognito:
Sto se procene dlakavosti tice, imamo specijalistu za to... Betty je izgleda 'Analizu maljavosti muskarceve zadnjice' imala kao diplomski :lol: :lol: :lol:

a ZAR NIJ EDOBRA FORA.
devojke, ako vas zanima da li izabranik vaseg srca ima maljavu ili glatku guzu, pogledAJTE mu podlaktice....proporcija-upravno srazmerna, hehe....

Moram priznati EGO mi raste maximalno.
S obzirom na konkurenciju nagrada je moja :P
U pravu si Inco ne vole svi da se slikaju u donjem vesu ali veruj sve je to slucajnost (ako se moze tako nazvati)
Narednih 10 tak dana necu biti tu (na moju zalost) nadam se da ce se takmicenje rasplamsati i da necu ostati jedini kandidat :shock:
(uh malo sam se napalio jel da?)
Hvala Sanji
pozdrav

nesvrstani:
Moram priznati EGO mi raste maximalno.
S obzirom na konkurenciju nagrada je moja :P
U pravu si Inco ne vole svi da se slikaju u donjem vesu ali veruj sve je to slucajnost (ako se moze tako nazvati)
Narednih 10 tak dana necu biti tu (na moju zalost) nadam se da ce se takmicenje rasplamsati i da necu ostati jedini kandidat :shock:
(uh malo sam se napalio jel da?)
Hvala Sanji
pozdrav

nema na cemu. dogovoricemo se oko JAVNOG preuzimanja nagrade. da ceo ziri uziva!!!

Guardian:
leiasw:
Devojke, ako zelite da vidite dovoljno (citaj mnogooooooooooo) lepih muskih guza na jednom mestu, svratite na neki od treninga kapuere... Necete zazhaliti! :wink:

Hehehehehe...a meni kazes:"Jao, bas su vam interesantni ovi instrumetni, a dobra vam je i muzika....." :wink:

Nemoj tako, ljubavi! Jesam li ti odmah rekla i da su vam super vase uske bele pantalone... Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Kad se samo setim... :twisted:

leiasw:
Guardian:
leiasw:
Devojke, ako zelite da vidite dovoljno (citaj mnogooooooooooo) lepih muskih guza na jednom mestu, svratite na neki od treninga kapuere... Necete zazhaliti! :wink:

Hehehehehe...a meni kazes:"Jao, bas su vam interesantni ovi instrumetni, a dobra vam je i muzika....." :wink:

Nemoj tako, ljubavi! Jesam li ti odmah rekla i da su vam super vase uske bele pantalone... Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Kad se samo setim... :twisted:

Znam! Salim se ja malo! Nemoj se ljutis! :wink:

Back